Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Bu arada ben de bir şeyler aldım hafta içi (mesela Donutımın tavsiyesi Chanel fondoten kaydirigubbakcemile3 ). Ama yarın yine almayı planlıyorum... Hepsini birden yükleyeyim diye şimdi foto yüklemiyorum...

Bu arada ben de bir şeyler aldım hafta içi (mesela Donutımın tavsiyesi Chanel fondoten kaydirigubbakcemile3 ). Ama yarın yine almayı planlıyorum... Hepsini birden yükleyeyim diye şimdi foto yüklemiyorum...

ooooo sen batmaya karar vermişin canım hayırlı olsun kaç gayme verdin bakem fondotene :)bayanssulusmilebayanssulusmile

ooooo sen batmaya karar vermişin canım hayırlı olsun kaç gayme verdin bakem fondotene :)bayanssulusmilebayanssulusmile

kaydirigubbakcemile3 Sorma magrentacım sorma :)) Şimdi bi de lenslendim. Ona uygun kalemler farlar filan :))

Hayatım fondoten 116 TL idi. Ama indirim vardı 100 TL gibi bir fiyata geldi... :dance:

donutcum hızır gibi yetiştin bana ,hg :kedi:a.s.
pazartesi izmire dalıyorum,ne alayım yardım ettt

canım hosbulduk,valla istanbul deseydin eger MACe bak dıyecektım ama İzmirde sizin ordan farklı olarak olan neresi var ?
Sizin orda da Sevil,Tekin Acar falan vardır,belki Inglota bakabılırsın.Bak kızlar Inglottan ciciler kaptı hep :)))

anammm!!donutum gelmiş hoşgelmiş sefa getirmişşşşopuyorumnanaktan

canımmm hosbulduk,nasıl keyıfler :) a.s.

suuzun olan nar cıcegımsı ruju cok begendım,swatch isteriz :)))) mirmirmirmir

günaydın kk nın güzel hatunlarıbayanssulusmile
herkes cicilerini iyi günlerde kullansın
Donut um hoşgeldin canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım hosbulduk,gunaydın :içelim:

ohh ohhh canım ıcıne sindi mi begendin mi ? en muhımı o opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 Sorma magrentacım sorma :)) Şimdi bi de lenslendim. Ona uygun kalemler farlar filan :))

Hayatım fondoten 116 TL idi. Ama indirim vardı 100 TL gibi bir fiyata geldi... :dance:

off offf bana yeşil de lenslerr delikafadulden

donuttttttttttttttttt
elfe mail atcazzzzzzzzzzzzzz
gelmedi ürünler ayın 25'de 20 iş günüde doldu
bende seni bekliyodum bayanssulusmile

OY OY OYYYYY güle güle kullan canım iyi paraymış vallaha :))))bayanssulusmile

sephora ve body shop varr :kedi:
inglot'dan ne kapmışlar ki :1ninca: oraya da giderim eğer mutlaka denenmesi gereken ürünleri varsa.

Uploaded with ImageShack.us

buyur donutum swatchlar.

en üsttekiriflime bordo
2.avon ravishing red
3.avon eternal flame(bu renge bayıldım tam aradığım kırmızı. mat,pembelik, turunculuk yok)

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ay başında görüşüyok mu sengözlerimebaksanab

goruselım tabı bır tanem

sephora ve body shop varr :kedi:
inglot'dan ne kapmışlar ki :1ninca: oraya da giderim eğer mutlaka denenmesi gereken ürünleri varsa.

sephoraaaaaa ve body shop demek ee supermıs !

bence bodyshop un kup farlarına mutlaka bak canım,mineral allıklarına kesinlikle bak

Yeni makyaj serisinde 2 al 1 öde var! kesin o seriden birseyler al superler!

farlar ve broznerları sahane,bronzerlardan kesinlikle bir tanesini al,parlak ve super tonları

Sephoradan glosslara bak bence,juicy tubes benzeyenler var ve kıvamları sahane

Bence sephoraya gitmisken bir adet chanel yada dior ruj al ve kendini şımart kuzum opuyorumnanaktan

Uploaded with ImageShack.us

buyur donutum swatchlar.

en üsttekiriflime bordo
2.avon ravishing red
3.avon eternal flame(bu renge bayıldım tam aradığım kırmızı. mat,pembelik, turunculuk yok)

ayy evet sahaneee cok opulesı bir kırmızı bilmiyorumkismile

body shop'tan da kenevirli el - ayak kremi
c vitaminli göz kremi
body butter
yosunlu gündüz kremi demişim emmee az önce burda okudum herkes illetlik etmiş body shoptan
alerji filan olmuşlar
tırstım:bbo:

canım yosunlu seriden ben çok memnunum kim alerji olmuş ki? bilmiyorumkismile
şaşırdım şimdi CADIARZU
yosunun temizleyicisini de almanı tavsiye ederim kuzum.
yeni seri makyaj koleksiyonundan da allık al bak :lepi:
bir de küçük yuvarlak allıkları çok güzeldir :lepi:
tea tree serisinin peelingi çok iyi :lepi:
bir de parfümlerine bak kuzum
boshayallersmile

canım güle güle kullan :lepi:
Carmina'nın bu göz kalemlerinin bir çok rengi var bende çok memnunum
boshayallersmile

aa yazdıgım mesaj sılınmıs!!!

kontescim body shopta yeni makyaj serisinde 2 al 1 öde var,kesinlikle bronzerlarından al canım..BAKED-TO-LAST BRONZElar yani.

Farları da cok cok guzel o serinin canım.

Küp farları da cok guzel bence bir tane kup farlardan al sen
Mıneral allıklarına bak kesınlıkle,fırcalarını cok sevmedıgıme karar verdım alma :)

Sephoranın glossları cok guzel,tube olanları da aynen lancome gıbı onlardan bak balım.Sephorada Cargonun bluray allıklar var,cok guzeller onları mutlaka dene bence

Yosunlu seri karma cilde cok ıyıdır,ben kullandım cokda memnundum.Begenıyorum.Bence begenmeyen kısı cılt tıpıne uygun bir karar verememiştir,ondan sorun yasamıstır.

Bodyshoptan body butter da cıleklısınden ve rujlardan kesınlıkle 57 nlouya bir bak :)

bence kenevir serisinden de ayak kremını al,muhtesem birsey.

aprilcim ve donutcum çokkk teşekkür ederim canlarımmm:dance:
hepsini not aldım,mutlaka bakıcamm:sm_cool:
küp farlar krem far deil di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…