hamam setim watsondan diil cnm :)
aaa nerden??? belki bulurum burda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamam setim watsondan diil cnm :)
Kontescim 1 tane denemek için al canım bende ilk öyle yapmıştım sonra indirimli aldım iyiki almışım bitti çünkü ilki sonra indirime girdiğinde istersen alırız senin için göndeririz canım üzülme bu kadar :)))))))
merak ettim ne kadar verdin canım renkli nemlendiriciye ? bende beyazım yavaş yavaş bişiler kullanmak istiyorum yüzüme ama daha tam başlamadım kullanmayı öğrenmem lazım artık :)
ay ciddi misinnn:1ninca:
ekşirim valla başına hee,şakasını yapma sakınkaydirigubbakcemile3
soluk benizliler :roflol: ve kızıl derililer :roflol:
aaa nerden??? belki bulurum burda...
ben de pembe deriliyim kanke sempatiksalakcinni
soluk benizliler :roflol: ve kızıl derililer :roflol:
Kontescim 1 tane denemek için al canım bende ilk öyle yapmıştım sonra indirimli aldım iyiki almışım bitti çünkü ilki sonra indirime girdiğinde istersen alırız senin için göndeririz canım üzülme bu kadar :)))))))
merak ettim ne kadar verdin canım renkli nemlendiriciye ? bende beyazım yavaş yavaş bişiler kullanmak istiyorum yüzüme ama daha tam başlamadım kullanmayı öğrenmem lazım artık :)
ya kızlar bu ysl renkli nemlendiriciden bahsetmişsiniz ne kadar fiyatı bende soluk benizliyim :çok üzgünüm: fondoten kulanmak istemiyorum yazın agır geliyo
kaydirigubbakcemile3 Alacakaranlığı izledin sanırsam olumunekankayizsmilesoluk benizliler :roflol: ve kızıl derililer :roflol:
kaydirigubbakcemile3ben de pembe deriliyim kanke sempatiksalakcinni
Yav kızlar ben Donut'ı özledim, ne zaman dönüyor acaba bilen var mı?
alırız tabi kontescim elimemi yapışır yaneeeee :))))) sen aldıklarını al burdan giderken
indirime girdiğinde beğendiklerini tekrar alırız göndeririz sende kazıklanmamış olursun :)
bende bugün alsancağa gidebilirim far bazı ve göz makyaj temizleyicisi alayım diorum
ama oraya kadar gitmişken sadece o ikisini alıp çıkabilirmiyim bilmiyorum sephoradan sen başka ne alcan?
tmmdr anlaştıkopuyorumnanaktan
bende o ikisini not almışım.asla far alma demişim bi de kaydirigubbakcemile3 sephora farları kötü demişti burdan birisi.
başka ürününü bilmiyorumbilmiyorumkismile
nesi meşhur ki başka?
hep body shop ürünlerinden not almışımkaydirigubbakcemile3
çalışkan öğrenci.. alkisalkisalkis
bende bi ajanda var, içinde yok yok..hep not alarak çalışırım ..yerimseniben
sağol canım...
bende aynıyım canım artık veriorum ...
canım ysl nin renkli nemlendiriciside çok güzel içinde minik ışıltılar var tam kışın kullanmalık özellikle benim gibi bugday tenli ve soluk benizliysen tavsiye ederim...
body shop'tan da kenevirli el - ayak kremi
c vitaminli göz kremi
body butter
yosunlu gündüz kremi demişim emmee az önce burda okudum herkes illetlik etmiş body shoptan
alerji filan olmuşlar
tırstım:bbo: