Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sevgılı pen_swan,dolphınebru78,donut ve magrenta hepnıze cok tesekkur ederm . clınuque ve ysl ye ugrayıp tavsıye ettıgınız urunlere bakacagım. zemuszemus

Canım hangi aralıkta bakıyorsun bilmiyorum ama YSL nin pembe bazlı fondotenlerı cok hoş.Cildin karma ise Perfect Touch Radiant Brush Foundation deneyebılırsın bence.Bebek gibi yapıyor cıldı.Kullanımı da cok rahat,fondotenın kendısı fırcalı.Elle yayma,sungerle yayma gibi bir derdın olmuyor hıç.Opal rengi var canlı hos bır ton.

Birde teint parfait i var,baz gibi dusunebılırsın ama yuzunde kapatmaya ıhtıyac yoksa guzel bir goruntu veren gul ısıltılı olanı var.

Kapatıcı olarak kesınlikle YSL Touche Eclat derim,ben ikiye ayırıyorum kapatıcıları.YSL ve digerleri :))) beni linç edebilirler bunu soyluyorum dıye :)))))))))

Nemlendirici dersen eger,ondan tercıhını dermokozmetikten yana kullan.Biodermanın Sensibio Light kremı cok hos bir urun bence

CANIM BURDA KAPATICI OLARAK BAHSETTIGIN URUN YANI YSL TOUCHE ECLAT GOZ CEVRESI ICIN OLANMI? ASLINDA MORLUK VS YOK AMA MAKYAJ YAPARKEN AYDINLIK OLMASI ICIN ISTIYORUM. hihoyyyt

iyidir tatlım sen nasılsın
bende iyiyim mnapiym koşuşturuyorum :)
Al benden de o kadar sempatiksalakcinni
Hepsi topuklu,hepsi iki karış :lepi:
vaaauwwwww bende çok istiyorm topuklu giymek ama mahvluo ayaklarım spor ayakkabı gibisi yok beaaa
sevgılı pen_swan,dolphınebru78,donut ve magrenta hepnıze cok tesekkur ederm . clınuque ve ysl ye ugrayıp tavsıye ettıgınız urunlere bakacagım. zemuszemus
bişey değil melekçimmm
CANIM BURDA KAPATICI OLARAK BAHSETTIGIN URUN YANI YSL TOUCHE ECLAT GOZ CEVRESI ICIN OLANMI? ASLINDA MORLUK VS YOK AMA MAKYAJ YAPARKEN AYDINLIK OLMASI ICIN ISTIYORUM. hihoyyyt

canım ysl zaten aydınlatıcı tarzında morluk yoksa kapatılcak bişi yoksa ysl al bence swatchlarına nettende ulaşabilirsin şuan çilekte var 60 küsür sanırım o da ona benzer the body shopta varmış muadil olarak aklında bulunsun :)

bende iyiyim mnapiym koşuşturuyorum :)

vaaauwwwww bende çok istiyorm topuklu giymek ama mahvluo ayaklarım spor ayakkabı gibisi yok beaaa

bişey değil melekçimmm

canım ysl zaten aydınlatıcı tarzında morluk yoksa kapatılcak bişi yoksa ysl al bence swatchlarına nettende ulaşabilirsin şuan çilekte var 60 küsür sanırım o da ona benzer the body shopta varmış muadil olarak aklında bulunsun :)
tamam canım cok tsk. a.s.

canım bu kapatıcının ıkı gorevı var,kapatıp aydınlatmak.O yuzden ysl ve dıgerlerı dıyorum :)

zemuszemustünaydın güzellerr.:)

donutum tatilemi çıkıyosun ne güzel ya iyi eğlenceler kuzum.opuyorumnanaktan

evet canım,sonunda ayarlayıp cıkabılıorum :)

Bu da Nine Westten aldığım ayakkabı eklicem demiştim ayağımda berbat durmuş şişmişti gece boyu idare edin heheh

canım gule gule cok şık olmuşlar aklinialirimsmile

evet canım ışıl ışıllllllllllll
bana pembenin her tonunu kakalaybilirsin rujda
ışıltılı ,matı,koyusu acığı :)
ay bende birinde gördüm hosuma gitti aldım
bakalım nasıl durcekkkkkkkkkkkkkkkkkk
nine west %70 indirimde doğru ama ben istediğim gibi bişe bulamadım
sandaletleri çok rahatsız
Canım güle güle kullan aldıklarını...
Cevahir nine west tede hiç bişi kalmamıştı talan etmişler ...
topuklu bi ton var evde giymiyom bile
geçen yıl 3 çift aldım 2 tanesini daha hiç giymedim :)
kırmızı converse aldım ben :) sonundaaaaaaaaaaaaa
abi ruhum rahat benim salaş olcam ben ..
topukluları topluyom müze yapcam zemuszemus
makkaj malzemesinide boşa alıyom bu havada ne mümkün.
emme alıyom işte.
bu akşam ilarzuma gidiyorum misafir olaraktan.
p.tesi eklerim artık :-)
En güzeli babet ve spor ayakkabı gözünü sevim özel günler hariç ayağıma sokmam topukluyu...
zemuszemustünaydın güzellerr.:)

donutum tatilemi çıkıyosun ne güzel ya iyi eğlenceler kuzum.opuyorumnanaktan

Tünaydın canım....

Donutum iyi tatiller yafrim ii eğlenceler bizim yerimizede tatil yap olarmı....zemuszemus

Güle güle kullan magrenta opuyorumnanaktan
Çok şık duruyorlar,içim gitti boshayallersmile
Teşekkür ederim canımmmm
canım bu kapatıcının ıkı gorevı var,kapatıp aydınlatmak.O yuzden ysl ve dıgerlerı dıyorum :)

evet canım,sonunda ayarlayıp cıkabılıorum :)

canım gule gule cok şık olmuşlar aklinialirimsmile

saol canım benim lazımdı böle bi ayakkabı:))

bende cok begenıyorum.Ben alısmısım mesela topuklu olmayınca hantal hantal yuruyorum.

Heh ben de diyordum bende mi bir gariplik var! Millete diyorum ben düz ayakkabıyla rahat yürüyemiyorum artık bacaklarım sağa sola gidiyor filan diye. Kimse bana inanmıyor yaa kaydirigubbakcemile3 :kedi:

X