Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ahh donutm hemen yardımıma koşuyosun
çok sevindim ozaman
kuaförde yaptırınca bakımı çok pahalıya geliyor
böyle ekonoomik olur diye düşündüm
çok sagoasın bidenem :)))

ne demek bir tanem,zaten salonlarda kullanılanlar bunlarda farklı degıl emın ol.Haftada ıkı kez yaparsın bunu,faydasını gorursun inan

donutum nasıl uyguluyosun ve ne kadar sıklıkla ?

valla balım hafıf nemli saca uygulamak lazım , ama ben dustan sonra usenıyorum o yuzden banyoya girince ilk sacımı yıkıyorum,su suzulunce bende fazla suyu alıyorum. bunu kafa derıme degdırmeden kokten uca suruyorum ve banyoma devam edıyorum.Sabunlanmam falan bıtınce en son sacımı durulayıp cıkıyorum,sac kremı falan gerek kalmıyor,ipek gibi oluyor saclar.

ben haftada iki kez uyguluyorum canım,bence bu gayet ıyı bır sıklık

lfbris balım bu seri kimyasal işlem gormus veya nemını ıyıce yıtırmıs saclar ıcın,hırpalanmıs saclar ıcın.Senin o guzel saclarına ne hacettttt

Aramızda kalsın bu kızın saçlarına bayılıyorummmmmmmmm :lepi:

ne demek bir tanem,zaten salonlarda kullanılanlar bunlarda farklı degıl emın ol.Haftada ıkı kez yaparsın bunu,faydasını gorursun inan

hihoyyythihoyyyt süperr 5 gün sonra elime geçer hemen uygulucam
body shopum brazil nut maskesini kullanıyorum pek faydasını göremiyorum artık.
duruyo öylece köşede
bu iyi gelcek ozaman sen diyosan eger balım çok sagol a.s.

ohh ohh saçlarım yumyşacık olsun daha ne isterim
en hassas oldugum şey saçlarımmzemuszemus
inşallah kurulugu gider ya
bıktım şampuan degiştirmekten
klava:

evet canım bence bunu aynen seri al ve kullan :) fiyatları da uygun cılekte hem

:kedi: hihoyyyt Canımmmm Donutım ben de sana bayılıyorummmm :))) Teşekkür ederimmm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

kılzar bunlar da mac ten en son aldıklarım
fondotene bayıldım estee den sonraki favorim
farın duruşu da süper mac hastasıyımmmm artık

teşekkürler canım :)) çok hoş bi gece mavisi üzerindeki simler disko topu gibiiaklinialirimsmile foto makine mi alınca swatch yaparım size zemuszemus

kılzar bunlar da mac ten en son aldıklarım
fondotene bayıldım estee den sonraki favorim
farın duruşu da süper mac hastasıyımmmm artık

güle güle kullan canım çilekten mi aldın? izmirde yok yaaaa yoksam istanbulamı gittiinnn
facede grup açcam izmirde mac açmayın ihtiyacımız yok zaten diye açın desem açmazlar bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…