Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Pirhot canım ben geldim,bu sivilce izlerim taze :)

yeşil renkli clinique anti blemish kapatıcım ve sonucu :)

2ufwms3.jpg

dsc02679l.jpg

dsc02689uo.jpg
Donutum süper bişeymiş bu yaa benimde sorunum aynı ergenlik sivilcelerim 30 a 1 kala çıkmaya başladı yenimi ergen oluom ne zemuszemus
güle güle kullan canım çilekten mi aldın? izmirde yok yaaaa yoksam istanbulamı gittiinnn :p
facede grup açcam izmirde mac açmayın ihtiyacımız yok zaten diye :p açın desem açmazlar :pbayanssulusmile
Canım izmire 2 mağaza açıo MAC gözünüz aydın ama unuttum nerelere olduğunu birini sankim alsancak diemi hatırlıom ne...
kızlarrrrrrr cliniqueciler kampanyanız varrrrrrrr

15768827.jpg

Clinique yi seviomda tekinde olmasa kampanyası süper olacak adım dibinden ayrılmıorlar pire gibim deli oluom ...
Donutum bu arada guerlain in sonbahar koleksiyonunu gördünmü muhteşem hem dışı seni yakar içi beni dedikleri gibim aynen öle valla ....
Bende dün flormardan 2 allık aldım renklerine bayıldım ilk zamanlar hiç bakmıyordum ürünlerine ama kk hatunları fikrimi değişti bi bakim dedim süper yaa bazı lüks markalara taş çıkartır rengi sürümü süper resim ekliyemde swacht yapam size ...

güle güle kullan ilarzu bende elfin aldım eyelinerini gayet güzel uzun sürede kalıcı :)

canım çok teşiekkür ederim megintoşum sen ne kadara aldın ve nerden aldın cano?

ilarzu hayırlı olsun eyelinerin.makyajın da süper:)

çok teşekkürler sevdiceğimŞeniz

ilarzu gayet hoş görünüyor, makyaj da şahanee :)) Güle güle kullan canım... :)

çok teşekkürler bidenesiolumunekankayizsmile

aktk49.jpg

bu da nemlendirici spreymiş bunuda bidahaki aya almayı düşünüyorum
kızlar kullanan varsa ltfen yardımcı olun bana..

kız ne dadlı bişeymiş seçemedim saç içn değil mi

Cliniquenin rujunu bilmiyorum ama farını beğenmedim bennnnn

herhalde ıkı uc secenek verıyorlardır canım ya secmek ıcın

Donutum süper bişeymiş bu yaa benimde sorunum aynı ergenlik sivilcelerim 30 a 1 kala çıkmaya başladı yenimi ergen oluom ne zemuszemus

Canım izmire 2 mağaza açıo MAC gözünüz aydın ama unuttum nerelere olduğunu birini sankim alsancak diemi hatırlıom ne...

Clinique yi seviomda tekinde olmasa kampanyası süper olacak adım dibinden ayrılmıorlar pire gibim deli oluom ...
Donutum bu arada guerlain in sonbahar koleksiyonunu gördünmü muhteşem hem dışı seni yakar içi beni dedikleri gibim aynen öle valla ....
Bende dün flormardan 2 allık aldım renklerine bayıldım ilk zamanlar hiç bakmıyordum ürünlerine ama kk hatunları fikrimi değişti bi bakim dedim süper yaa bazı lüks markalara taş çıkartır rengi sürümü süper resim ekliyemde swacht yapam size ...

ay canım onunla hıc alakas yokmus maalesef,ah benım ergenligimde hıcbırsey yoktu yuzumde :sinifsinif:

Guerlain deme bana Roseangel demee canım benımm,iflasım onun yuzunden olacak! :sinifsinif:sahaneler sahane! adamlar bu işin Victoria Secreti gibi! ambalaj satış super !! opuyorumnanaktan

Kesin orgasma benzeyen tonundan aldın degıl mı mercn rengi olandan ? bende onun rengini narsa cok benzettım,cok hosuma gitti.kesin swatch yap tatlım,beklıyorum ben onu

aaaaaa ciddi olamazsın hihoyyyt ne zaman açılıyor bilgin var mı canım ?
Alsancak diğeride forum bornova olabilir mi :lepi:

nasıl atlıyo livitom :roflol:

ben getirttim senin için bebem:KK3:

sivilce nası bişidir bacılar ya
benim heç sivilcem olmadı aklinialirimsmile

ben de bilmiim tembelim nasıl bişi ya:roflol: bizim ne ana tarafında var ne baba tarafında ergenlik sivilcesi hiç olmadı bende de amma kızarı:roflol:klıklar var güneşten çok oruyamadığım içün:2:

Bende güneş lekesi oli o kadarrrrrrrrr
sivilce bilmem ben eğer olsaydı delik deşik bi yüzüm olurdu.
güneş lekelerinide fondotenle kapatıyom hoş kapatmasamda kötü bi görüntü yok
emme özel günlerim içün porselen makkajı fondoteni alcam
ciliniquede vardı adam dedi kapatcak hepicini bebek gibi olcak
aha dedim dene yüzümde dediğin gibi olursa 3 dene alcam :)
ama başarılı bulmadım benim estee kadar kapatamadı valla

senıo sopan varya o sopanla doverım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bence MAC Turkiye Online satış sitesi açsın :KK1:

Ay evet, online çok iyi fikir :) Buna göre potansiyelin yoğun olduğu yerlerde normal mağaza da açabilir heeeyyy MAC yetkilileri duyun sesimiziiiiii!!!! delikafadulden :sm_cool: :eek:klava:

aaaaaa ciddi olamazsın hihoyyyt ne zaman açılıyor bilgin var mı canım ?
Alsancak diğeride forum bornova olabilir mi :lepi:
Aynen canım forum bornava 1-2 aya kadar açılması bekleniyor iyi bi yerde dükkan arıyorlarmış...
herhalde ıkı uc secenek verıyorlardır canım ya secmek ıcın

ay canım onunla hıc alakas yokmus maalesef,ah benım ergenligimde hıcbırsey yoktu yuzumde :sinifsinif:

Guerlain deme bana Roseangel demee canım benımm,iflasım onun yuzunden olacak! :sinifsinif:sahaneler sahane! adamlar bu işin Victoria Secreti gibi! ambalaj satış super !! opuyorumnanaktan

Kesin orgasma benzeyen tonundan aldın degıl mı mercn rengi olandan ? bende onun rengini narsa cok benzettım,cok hosuma gitti.kesin swatch yap tatlım,beklıyorum ben onu
Flormar Pretty compact allık şeftali olan P111 diğeri P113

Bende güneş lekesi oli o kadarrrrrrrrr
sivilce bilmem ben eğer olsaydı delik deşik bi yüzüm olurdu.
güneş lekelerinide fondotenle kapatıyom hoş kapatmasamda kötü bi görüntü yok
emme özel günlerim içün porselen makkajı fondoteni alcam
ciliniquede vardı adam dedi kapatcak hepicini bebek gibi olcak
aha dedim dene yüzümde dediğin gibi olursa 3 dene alcam :)
ama başarılı bulmadım benim estee kadar kapatamadı valla

anacım gunes kremı kullanmıyor musun

Aynen canım forum bornava 1-2 aya kadar açılması bekleniyor iyi bi yerde dükkan arıyorlarmış...

Flormar Pretty compact allık şeftali olan P111 diğeri P113

hızır ınsan ,elllerine saglıkkk

aha ben bılıyordum bu tonu aldıgını,cunku o ustteki benı al benı al dıye bagırıyor adamaa opuyorumnanaktan

canım cok zevklı secımler,bakalım memnun kalacakmısın,yorumla sonra olur mu

güle güle kullan canım çilekten mi aldın? izmirde yok yaaaa yoksam istanbulamı gittiinnn :p
facede grup açcam izmirde mac açmayın ihtiyacımız yok zaten diye :p açın desem açmazlar :pbayanssulusmile

evet canım ya artık söylemekten bıktık walla ..
foruma mı geliyo alsancaga mı geliyo gelsin bi yere artık..

kız ne dadlı bişeymiş seçemedim saç içn değil mi[/QUOTE]

evet arzum saç için nemlendirici sprey bebetomzemuszemus

hızır ınsan ,elllerine saglıkkk

aha ben bılıyordum bu tonu aldıgını,cunku o ustteki benı al benı al dıye bagırıyor adamaa opuyorumnanaktan

canım cok zevklı secımler,bakalım memnun kalacakmısın,yorumla sonra olur mu

Ay eveetttt ben de üsttekine bayıldııımmm!!! Bu arada yanılmıyorsam Flormar'ın bende broz ikili bir allığı var. Gerçekten çok başarılı. Ona benzeyen bi Elizabeth Arden vardı, ondan hiçbir farkı yok...

X