Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
çiçekler ben de jel eyeliner almıştım yılan hikayesine dönen ebaydan onu ekleyeceğim gözümde duruşunu da ekleyeceğim biraz sonra

yok ne alınıcam bebegım,benım rujum bılem yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

rujkolıgım ah rujkolikkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bende de kırmızı rujkolikliği var
Bilimum kırmızı tonları :lepi:
De ki senin dudakların güzel,bana noluyosa sempatiksalakcinni

yok ne alınıcam bebegım,benım rujum bılem yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

rujkolıgım ah rujkolikkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hehe sende mi? hehehe :p
hayır canım gunes lekesıne ıyı gelmez kaydirigubbakcemile3
estagfullah bilmiyorumkismile
donutcum saol canım benim önce doktora gitmem lazım pofffffffff :KK43:
günaydın güzellikler. öpüyorum nanaktan hepinizi...

günaydın okypetem öptüm kocaman bende :pbayanssulusmileopuyorumnanaktan

Bende de kırmızı rujkolikliği var
Bilimum kırmızı tonları :lepi:
De ki senin dudakların güzel,bana noluyosa sempatiksalakcinni

:eek:lmaz:

kırmızı rujun yakısmadıgı dişi bence kırmızının tonunu seçemeyen dişidir kaydirigubbakcemile3

ah sana akşam bir kırmızı ruj eklerdim ama stok diyorsun eriticem diyorsun,birde ben cevrendeki erkeklere acıyorum kaydirigubbakcemile3
kul köle olmasınlar Ramazan Ramazan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

amanda güzellerim öperlermiş beni.

:1hug:a.s.

opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
hehe sende mi? hehehe :p

donutcum saol canım benim önce doktora gitmem lazım pofffffffff :KK43:

günaydın okypetem öptüm kocaman bende :pbayanssulusmileopuyorumnanaktan

canım izmirde olmasan sana bir doktor onerırdım valla kımsenın yapamadıgını yaptı bana iki ayda opuyorumnanaktan

kırmızı rujun yakısmadıgı dişi bence kırmızının tonunu seçemeyen dişidir kaydirigubbakcemile3

ah sana akşam bir kırmızı ruj eklerdim ama stok diyorsun eriticem diyorsun,birde ben cevrendeki erkeklere acıyorum kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan

ekle ekle.sen ekledikçe kafayı yiyoruz. biz..dip toplama başlayacak anlaşılan...
görelim almasakta.
belki bana giden bir kırmızıyı bulurum...

opuyorumnanaktan
Tamam aldım lafımı,gel beri kaydirigubbakcemile
Nasıl rujmuş o ,hemen ama hemen istiyorum..markası soyu sopu fabrikası opuyorumnanaktan
Bana bunu yapmiicektin dostum bayanssulusmile

şu arkadaşı aldım ebaydan.

ist. falan sordum nişanlımla chanel marka vardı 75 tl dedi. nişanlım dedi bunu alırsan evliliğimizi engellersin arzu dedi bu kadarcık şeye 75 vermeyek dedi. ebaydan ihaleyle 1 dolara aldım. bana gelişi biraz sancılı oldu ama 12 tl ye geldi. tabi chanel daha iyidir ama bu da gayet güzel memnun kaldım çiçeklerim ayrıyetten evliliğimi kurtardım:))

bu da akşam yaptığım makyajımda kullanmıştım ondan ekliyorum altta da üstte de var sadece göz içinde kalem var canlar

ekle ekle.sen ekledikçe kafayı yiyoruz. biz..dip toplama başlayacak anlaşılan...
görelim almasakta.
belki bana giden bir kırmızıyı bulurum...

cnaım sana uygun kırmızı bence gercek kırmızı olacak,nar cıcegıne yakın falan degıl.
Direk True Red :)))

Tamam aldım lafımı,gel beri kaydirigubbakcemile
Nasıl rujmuş o ,hemen ama hemen istiyorum..markası soyu sopu fabrikası opuyorumnanaktan
Bana bunu yapmiicektin dostum bayanssulusmile

Akşama bekle azıcık,hayatımızda azcık adrenalın olsun bari kaydirigubbakcemile3

cnaım sana uygun kırmızı bence gercek kırmızı olacak,nar cıcegıne yakın falan degıl.
Direk True Red :)))

Akşama bekle azıcık,hayatımızda azcık adrenalın olsun bari kaydirigubbakcemile3
Nasıl bekliicim ben şindi akşamı eyvahedigeldismile
Demeyeydin keşke..kırmızı ruj bağımlısıyım oky ii bilir :içelim:
Kaç gibi koyarsın hacı şakkıdı

şu arkadaşı aldım ebaydan.

ist. falan sordum nişanlımla chanel marka vardı 75 tl dedi. nişanlım dedi bunu alırsan evliliğimizi engellersin arzu dedi bu kadarcık şeye 75 vermeyek dedi. ebaydan ihaleyle 1 dolara aldım. bana gelişi biraz sancılı oldu ama 12 tl ye geldi. tabi chanel daha iyidir ama bu da gayet güzel memnun kaldım çiçeklerim ayrıyetten evliliğimi kurtardım:))

bu da akşam yaptığım makyajımda kullanmıştım ondan ekliyorum altta da üstte de var sadece göz içinde kalem var canlar

pıstıklı çikoletam güle güle kullan makkaj gene şahane:nazar::nazar:

arzum senin kaşlara nolmuş yahu daha bi güzelleşmiş sanırm gözler zaten mannak da
kaşların beni benden aldı
zaten makyaja laf yok yine süpersin yine yine
maşallah kuzum sana
bu jel in markası ve fiyatı nedir ki
sevilde fln varmı bnde almak istiyoooom

X