Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ne alınıcam bebegım,benım rujum bılem yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
rujkolıgım ah rujkolikkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende senı opuyorum okypetecımmm kocaman kocaman
Günaydın okypetem
Du bende öpem seni Şeniz
Bende de kırmızı rujkolikliği var
Bilimum kırmızı tonları :lepi:
De ki senin dudakların güzel,bana noluyosa sempatiksalakcinni
hehe sende mi? heheheyok ne alınıcam bebegım,benım rujum bılem yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
rujkolıgım ah rujkolikkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
donutcum saol canım benim önce doktora gitmem lazım pofffffffffhayır canım gunes lekesıne ıyı gelmez kaydirigubbakcemile3
estagfullah bilmiyorumkismile
günaydın güzellikler. öpüyorum nanaktan hepinizi...
Bende de kırmızı rujkolikliği var
Bilimum kırmızı tonları :lepi:
De ki senin dudakların güzel,bana noluyosa sempatiksalakcinni
amanda güzellerim öperlermiş beni.
:1hug:a.s.
hehe sende mi? hehehe
donutcum saol canım benim önce doktora gitmem lazım pofffffffff
günaydın okypetem öptüm kocaman bende bayanssulusmileopuyorumnanaktan
hehe sende mi? hehehe
donutcum saol canım benim önce doktora gitmem lazım pofffffffff
günaydın okypetem öptüm kocaman bende bayanssulusmileopuyorumnanaktan
lmaz:
kırmızı rujun yakısmadıgı dişi bence kırmızının tonunu seçemeyen dişidir kaydirigubbakcemile3
ah sana akşam bir kırmızı ruj eklerdim ama stok diyorsun eriticem diyorsun,birde ben cevrendeki erkeklere acıyorum kaydirigubbakcemile3
kul köle olmasınlar Ramazan Ramazan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan
Tamam aldım lafımı,gel beri kaydirigubbakcemilelmaz:
kırmızı rujun yakısmadıgı dişi bence kırmızının tonunu seçemeyen dişidir kaydirigubbakcemile3
ah sana akşam bir kırmızı ruj eklerdim ama stok diyorsun eriticem diyorsun,birde ben cevrendeki erkeklere acıyorum kaydirigubbakcemile3
kul köle olmasınlar Ramazan Ramazan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan
ekle ekle.sen ekledikçe kafayı yiyoruz. biz..dip toplama başlayacak anlaşılan...
görelim almasakta.
belki bana giden bir kırmızıyı bulurum...
Tamam aldım lafımı,gel beri kaydirigubbakcemile
Nasıl rujmuş o ,hemen ama hemen istiyorum..markası soyu sopu fabrikası opuyorumnanaktan
Bana bunu yapmiicektin dostum bayanssulusmile
cnaım sana uygun kırmızı bence gercek kırmızı olacak,nar cıcegıne yakın falan degıl.
Direk True Red :)))
Akşama bekle azıcık,hayatımızda azcık adrenalın olsun bari kaydirigubbakcemile3
Nasıl bekliicim ben şindi akşamı eyvahedigeldismilecnaım sana uygun kırmızı bence gercek kırmızı olacak,nar cıcegıne yakın falan degıl.
Direk True Red :)))
Akşama bekle azıcık,hayatımızda azcık adrenalın olsun bari kaydirigubbakcemile3
true red hangi markanın canım. cahilim,kırmızı konularında...
canım izmirde olmasan sana bir doktor onerırdım valla kımsenın yapamadıgını yaptı bana iki ayda opuyorumnanaktan
şu arkadaşı aldım ebaydan.
ist. falan sordum nişanlımla chanel marka vardı 75 tl dedi. nişanlım dedi bunu alırsan evliliğimizi engellersin arzu dedi bu kadarcık şeye 75 vermeyek dedi. ebaydan ihaleyle 1 dolara aldım. bana gelişi biraz sancılı oldu ama 12 tl ye geldi. tabi chanel daha iyidir ama bu da gayet güzel memnun kaldım çiçeklerim ayrıyetten evliliğimi kurtardım:))
bu da akşam yaptığım makyajımda kullanmıştım ondan ekliyorum altta da üstte de var sadece göz içinde kalem var canlar
pıstıklı çikoletam güle güle kullan makkaj gene şahane