Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

çok iyi ya. ojede kurutuyor demek... ya hayatımda manikür yaptırmadım desem komik mi olacak ama öyle.
toynak demiş güzel tırnaklarına.:mymeka:de get. ne toynağı..kaydirigubbakcemile.

Güle güle kullan Pen'cimmmm bende de buna benzer bir alet var ama kullanmıyorum çok zor geliyor tek kullanmak istediğim şey tırnak kenarındaki etlerden kesmeden kurtulmaktı ama çok zor gelio bayanssulusmile

günaydın kızlar iyi sabahlar iyi haftalar :)
günaydın tatlım sanada iyi sabahlar iyi haftalar
gunaydın guzellıklerrrrrrrrr
günaydın Esracım opuyorumnanaktan
Günaydıııınlar kk nın en güzel ve bakımlı hanımları opuyorumnanaktan
günadın güzellik
günaydın kızlar :)
günaydın

süper bencede ama arada üşeniyorum ben

Selam hatunlar Pen_Swan canım ne güzel şeymiş o ya

benim tamirci çıraa el tırnaklarıma ne eder bilemem ama onun hatrına uzatabilirim çok hoş görünüyor:))

ben de bunu ilk bakışta medikal aletler satan mağazalarda ayak masajı için bi alet var o sandım :))

o da süper bi alet ama yaa görünüşü bişe yetiyor insana

neyse

ben de cuma günü bişeyler aldım ufak tefek

rosense manyahlığımı bilirsiniz alamadığım iki 4 lü farı kaldıydı onları da aldım rahatladım aldıklarımla yaptığım makyajı da ekleyeceğim canlar

bir de iki tane maske aldım nette bulabilrisem eklerim neyli olduklarını da unuttum:))

farlar bunlar

tendeki demeyem de gözdeki duruşu:)))

mor ve gri olan farlar

maskeleri arıyorum

melisa özlü maske otamanın tek kullanımlık

yine otamanın mürver çiçeğiymiş

bunu da gelin makyajındaki birinciliğim münasebetiyle kazen hediye olarak yolladı

bu akşam çamur maskesini deneyeceğim, deneyimimi paylaşacağım canlar

fotoğraflar netten alıntıdır

ilarzum canım ne güzel şeyler almışsın öyle bu farlar ne kadar güzelmiş çok beğendim bayıldım güle güle kullan bu maskeleride merak ettim dene bizle paylaş canım :))))

ilarzum canım ne güzel şeyler almışsın öyle bu farlar ne kadar güzelmiş çok beğendim bayıldım güle güle kullan bu maskeleride merak ettim dene bizle paylaş canım :))))

rosense nin farlarını ben de çok beğeniyorum hem uygunluğu hem de parasının üzerinde bir kalitesi var.

yoğunluğu çok iyi ve ıslak kullanımda harika sonuç veriyor. Kalıcı ve sürüpü çok rahattır. Far görüntüdeki rengi tene tam rengiyle verebiliyor:)))

maskeleri de bakalım deneyeceğim canım çok teşekkürler

Daha öncede duymuştum bu farların methini ama etrafımda satan bi yer bulamadım malesef ((

tatlım tarçın ne işe yarıobilmiyorumkismile

ilarzum bal bademim güle güle kullan gene döktürmüşün makkaj süperopuyorumnanaktan

Pen_Swan güle güle kullan hayatım çok iyi etmişsin bende kuaförde güvenemediğimden manikür yaptıramıyorum hiccenik hiccenik yaparsın artıkkaydirigubbakcemile3

Daha öncede duymuştum bu farların methini ama etrafımda satan bi yer bulamadım malesef ((

palazalarda falan stand açmaya başladılar gül benizlim oralarda bi bakınsan belki denk gelir:)) bi de doğal ürünler satan aktarlarda da bulunuyor bidenem

belki sitesinde de online satışı vardır o da olabilir bak

ilarzum bal bademim güle güle kullan gene döktürmüşün makkaj süperopuyorumnanaktan

çok teşekür ederim köpüklü gayfemm

Yapmaya başladım bile kaydirigubbakcemile2
Tşkler cafelatte

penswan güle güle kullan cok kullanışlı oluyor bunlar yerimseniben

ilarzumm güle güle kullan bebeim
buarda ndn pakfacei aldatıyosun sen bakimmm :umursamaz: :roflol:

neyse

ben de cuma günü bişeyler aldım ufak tefek

rosense manyahlığımı bilirsiniz alamadığım iki 4 lü farı kaldıydı onları da aldım rahatladım aldıklarımla yaptığım makyajı da ekleyeceğim canlar

bir de iki tane maske aldım nette bulabilrisem eklerim neyli olduklarını da unuttum:))

farlar bunlar

tendeki demeyem de gözdeki duruşu:)))

mor ve gri olan farlar

güle güle kullan canım benimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…