Tşk ederim okypetem Şeniz
Bana gayet kullanışlı geldi,içinde birçok aparat var
Ön bölümdeki çıkıntı tırnak kurutucu yani oje sürünce kurutabiliyoruz kaydirigubbakcemile3
Sen de benim gibi kuaföre gidip manikür yaptırmaya üşeniyor isen alabilirsin
Gerçi senin ihtiyacın yok kendinden şekilli senin tırnaklar
Benimkiler bildiğin toynak sırnaşık şey
Günün ilk açılışını ben yapayım diyorum sempatiksalakcinni
Dün aldığım manikür&pedikür cihazı
Bu cihaz çok kullanışlı,tavsiye ediyorum;özellikle de benim gibi manikür için kuaföre gitmek istemeyenler için çok pratik.İçinde manikür için her türlü aparat mevcut.Kısa zamanda çok hoş ve bakımlı tırnaklara sahip oluyorsunuz.aklinialirimsmile
günaydın tatlım sanada iyi sabahlar iyi haftalargünaydın kızlar iyi sabahlar iyi haftalar :)
günaydın Esracım opuyorumnanaktangunaydın guzellıklerrrrrrrrr
günadın güzellikGünaydıııınlar kk nın en güzel ve bakımlı hanımları opuyorumnanaktan
günaydıngünaydın kızlar :)
ebrucum bende ööle yapıyorum tarifim şu
1 şişe maden suyunun içerisine yarım limon ve çok az tarçın
buzluğa 2 günde bir sabahları göz altımda dahil bütün yüzüme uyguluyorum
daha öncede söylemiştim konu açılınca yine bahsetmek istedim
şiddetle tavsiye ederim :):)
Selam hatunlar Pen_Swan canım ne güzel şeymiş o ya
benim tamirci çıraa el tırnaklarıma ne eder bilemem ama onun hatrına uzatabilirim çok hoş görünüyor:))
ben de bunu ilk bakışta medikal aletler satan mağazalarda ayak masajı için bi alet var o sandım :))
o da süper bi alet ama yaa görünüşü bişe yetiyor insana
neyse
ben de cuma günü bişeyler aldım ufak tefek
rosense manyahlığımı bilirsiniz alamadığım iki 4 lü farı kaldıydı onları da aldım rahatladım aldıklarımla yaptığım makyajı da ekleyeceğim canlar
bir de iki tane maske aldım nette bulabilrisem eklerim neyli olduklarını da unuttum:))
farlar bunlar
tendeki demeyem de gözdeki duruşu:)))
mor ve gri olan farlar
maskeleri arıyorum
ilarzum canım ne güzel şeyler almışsın öyle bu farlar ne kadar güzelmiş çok beğendim bayıldım güle güle kullan bu maskeleride merak ettim dene bizle paylaş canım :))))
rosense nin farlarını ben de çok beğeniyorum hem uygunluğu hem de parasının üzerinde bir kalitesi var.
yoğunluğu çok iyi ve ıslak kullanımda harika sonuç veriyor. Kalıcı ve sürüpü çok rahattır. Far görüntüdeki rengi tene tam rengiyle verebiliyor:)))
maskeleri de bakalım deneyeceğim canım çok teşekkürler
ebrucum bende ööle yapıyorum tarifim şu
1 şişe maden suyunun içerisine yarım limon ve çok az tarçın
buzluğa 2 günde bir sabahları göz altımda dahil bütün yüzüme uyguluyorum
daha öncede söylemiştim konu açılınca yine bahsetmek istedim
şiddetle tavsiye ederim :):)
ben de cuma günü bişeyler aldım ufak tefek
rosense manyahlığımı bilirsiniz alamadığım iki 4 lü farı kaldıydı onları da aldım rahatladım aldıklarımla yaptığım makyajı da ekleyeceğim canlar
bir de iki tane maske aldım nette bulabilrisem eklerim neyli olduklarını da unuttum:))
farlar bunlar
tendeki demeyem de gözdeki duruşu:)))
mor ve gri olan farlar
maskeleri arıyorum
Daha öncede duymuştum bu farların methini ama etrafımda satan bi yer bulamadım malesef((
ilarzum bal bademim güle güle kullan gene döktürmüşün makkaj süperopuyorumnanaktan
Yapmaya başladım bile kaydirigubbakcemile2tatlım tarçın ne işe yarıobilmiyorumkismile
ilarzum bal bademim güle güle kullan gene döktürmüşün makkaj süperopuyorumnanaktan
Pen_Swan güle güle kullan hayatım çok iyi etmişsin bende kuaförde güvenemediğimden manikür yaptıramıyorum hiccenik hiccenik yaparsın artıkkaydirigubbakcemile3