Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar önerilerini,z için çoook tsk ederm a.s. a.s.

penswan canım hangisi resim ekleyebilirmisin sadece kapatıcımı
yoksa kapatıcı aydınlatıcımı klinikin bisürü kapatıcısı var fisfisfis

rose canım o krem var bende şu an
ben onu memnun kalmadığım için kaldırmıştım bir kenara
kirpiklerime kullanayım bare hiç duymamıştım göz kremi
kirpiklere iyi gelsin :):)

bu arada kızlar herzaman gittiğim alışveriş mekezine golden rose standı açıldı
tavsiyeleri olan varsa bu markadan değerlendireyim diyorum :):))

ışıltılı serisinden allık al bronz ben gecen yıl almıştım 7 lira mı ne ..
hala kullanıyorum çok güzel
ruclarıda güzel sölim.

rosecim hosgeldin gecen gün aklımdaydın nerelerde diye ..
bozamıyorum recimimi ufak kaçamaklar yapıyom sadece:)

Hoşbuldum tembelim tospam tatil bitti artıkın buralardayım...
Bende yazlıktayım die bişicik almadım şimcik ise küçük küçük alacam bişiler ama sadece gerekli olanları...

Hoşbuldum tembelim tospam tatil bitti artıkın buralardayım...
Bende yazlıktayım die bişicik almadım şimcik ise küçük küçük alacam bişiler ama sadece gerekli olanları...

hoşgeldin rozencıl bacım..sen alamadıklarını ziyadesiyle telafi edersin.a.s.bekliyoruz artık..:smiley-cool:

bende bugün sarıkız madensuyu spreyi aldım.. Havalar okadar sıcak ve nemliki krem süremiyorum bol bol sprey sıkarım diye düşündüm

resim alıtı.. çekip koymaya üşendimşakkıdı

antalyaya teyzemlere gitmiştim donutum gecenlerde geldim maşallah kimsede boş durmamış hepiniz güzel günlerde kullanın

bende bugün sarıkız madensuyu spreyi aldım.. Havalar okadar sıcak ve nemliki krem süremiyorum bol bol sprey sıkarım diye düşündüm

hmmm bu ne işe yarıyor ki canım..temizlemek için mi kullanıyorsun nemlendirmek için mi :)
hoşuma gitti bu sıcakta serinletir opuyorumnanaktan

Güle güle kullan canım... zemuszemus

teşekkürler canımbayanssulusmile

hmmm bu ne işe yarıyor ki canım..temizlemek için mi kullanıyorsun nemlendirmek için mi :)
hoşuma gitti bu sıcakta serinletir opuyorumnanaktan

Ürün içeriği %100 doğal maden suyu ihtiva eder. Sarıkız Doğal Madensuyu Spreyi içerisindeki mineraller toplu olarak cildin derinliklerine nüfuz ederek kılcal damarlardaki kan dolaşımını/akışını hızlandırır ve hücrelerin yenilenme hızını artırır, cilt doğal gerginliğine kavuşur. İçerisinde doğal çinko, bakır nikel gibi mineraller hücreler arası deformasyonu engeller, cildin yeni hücrelerle tazelenmesine yardımcı olur. İçeriğinde kalsiyum, magnezyum ve potasyum sayesinde cilt doğal nem dengesini korur. Doğal mineraller serbest radikallerle savaşarak yaşlanma etkilerinin hızlanmasının engellenmesine yardımcı olur. Ph oranı 5.5tir. Cilt ile tam bir uyum içerisindedir. Haricen uygulandığında cilt bu suyu yabancı madde olarak algılamaz ve asit dengesini ayarlar. Cilde toksit etki gösteren ağır metallerin hiçbirini bünyesinde bulundurmaz. Deri üzerinde dermisin alt tabakalarına kadar iner, eksik olan mineralleri tamamlar, deformasyonu engeller. Tabakalar arasına girerek nem ihtiyacını giderir, kılcal damarlara mineral ve sıvı desteği verir. Cildin tüm kısımlardaki kirden kaynaklanan lekeleri önler, Ayrıca özel yapısının normal suya göre daha az uçucu ve daha fazla etkileşim süresi bulunur. Unisex kullanım avantajı ile her yaş ve cilt tipinde kullanımı tavsiye edilir. İçeriğindeki doğal maden suyu dermotolojik olarak tset edilmiştir. Hypo-Allergenictir.

netten baktım bunlar yazıo.. bayanssulusmile

super bişeye benziyor ben de alcem bayanssulusmilezemuszemussositososito

kızlar önerilerini,z için çoook tsk ederm a.s. a.s.

penswan canım hangisi resim ekleyebilirmisin sadece kapatıcımı
yoksa kapatıcı aydınlatıcımı klinikin bisürü kapatıcısı var fisfisfis

Akitra bak resim koymuştum senin için tekrar koyuyorum pudra+kapatıcı
Son derece başarılı buldum :hulya:

lattecim güle güle kullan canım sıcaklardan mı bu üşengeçlik bakem PPP
bu maden suyunu nerden alcez biz şimdik hiçi görmedim ben bunuuuu pek hoşuma gitti bugün olsa kesin bitirirdim bu ne sıcak yahuuuuuuuuuu

kızlar ceple çektiğim bir makyaj denememi koymuştum makyaj tam istediğim gibi görünmeyince bende kaldırdım resmi

canım ben kendı adıma renkleri kontrast degilde daha birbirini tamamlatyan tonlarda olunca daha bir seviyorum sanırım

canım tesekkur ederım :)

kuzumm sen nerelerdesın :) iyi eglendın mı bari tatilde ?

evet gaga rujunun aynısı ama kalıcı seride herzaman bulabılmek guzel

aa cok degısık bırseymıs,yüz misti gibi birsey bu.Bodyshopun C vitaminli yuz spreyi gibi birsey,gule gule kullan lattecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…