Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lattecim güle güle kullan canım sıcaklardan mı bu üşengeçlik bakem PPP
bu maden suyunu nerden alcez biz şimdik hiçi görmedim ben bunuuuu pek hoşuma gitti bugün olsa kesin bitirirdim bu ne sıcak yahuuuuuuuuuu
aa cok degısık bırseymıs,yüz misti gibi birsey bu.Bodyshopun C vitaminli yuz spreyi gibi birsey,gule gule kullan lattecim
yok bebişim üşengeçlikten değilde İstanbulda acaip nem var kremi sürüyorum terle beraber akıyo
daha öncede kullandım bu madensuyunu hem serinlik hissi veriyor hemde daha taze gözüküyor cildin
la rocha nında varmış buna benzer bi ürünü ama ben Türk malı diye sarıkız alıyorum hepzemuszemus
teşekkür ederim hayatımbayanssulusmile
Hoşbuldum canım ...hoşgeldin rozencıl bacım..sen alamadıklarını ziyadesiyle telafi edersin.a.s.bekliyoruz artık..:smiley-cool:
canım bunu dolapta sakla sonraa sık süper oluyo....
bende bugün sarıkız madensuyu spreyi aldım.. Havalar okadar sıcak ve nemliki krem süremiyorum bol bol sprey sıkarım diye düşündüm
resim alıtı.. çekip koymaya üşendimşakkıdı
Güe güle kullan tatlım....Akitra bak resim koymuştum senin için tekrar koyuyorum pudra+kapatıcı
Son derece başarılı buldum :hulya:
canım ben kendı adıma renkleri kontrast degilde daha birbirini tamamlatyan tonlarda olunca daha bir seviyorum sanırım
canım tesekkur ederım :)
kuzumm sen nerelerdesın :) iyi eglendın mı bari tatilde ?
evet gaga rujunun aynısı ama kalıcı seride herzaman bulabılmek guzel
aa cok degısık bırseymıs,yüz misti gibi birsey bu.Bodyshopun C vitaminli yuz spreyi gibi birsey,gule gule kullan lattecim
tatlım nasılsın aslında maden suyu spreyine para vermek yerine maden suyunu buz kalıplarına dök dondur ve her sabah yüzünde bir tanesini eriyene kadar dolaştır süper bir şey hen soğuk cildi canlandırıyor hede sodanın güzel etkileri var bayanssulusmile
Hoşbuldum canım ...
Sadece gerekli olanları alıcam canım inş...
canım bunu dolapta sakla sonraa sık süper oluyo....
Güe güle kullan tatlım....
...
güzel fikir fıstığım ama benim cildim ince kılcal damarlar gözüküyor oyüzden pek buz süremiyorumboshayallersmile
benimde aklıma geldi buzdolabına koymak ama evdekiler aşırır arada diye kıyamadım hayatım kaydirigubbakcemile3
penswan saol canım tsk ederm a.s
Güe güle kullan tatlım....
Geldim bebem artıkın buralardayım ...
Teşekkür ederim opuyorumnanaktan
HoşgeldinRoseAngel sen de kaydirigubbakcemile2
Günün ilk açılışını ben yapayım diyorum sempatiksalakcinni
Dün aldığım manikür&pedikür cihazı
Bu cihaz çok kullanışlı,tavsiye ediyorum;özellikle de benim gibi manikür için kuaföre gitmek istemeyenler için çok pratik.İçinde manikür için her türlü aparat mevcut.Kısa zamanda çok hoş ve bakımlı tırnaklara sahip oluyorsunuz.aklinialirimsmile
günaydın kızlar iyi sabahlar iyi haftalar :)
gunaydın guzellıklerrrrrrrrr
Günaydıııınlar kk nın en güzel ve bakımlı hanımları opuyorumnanaktan
günaydın kızlar :)
Günün ilk açılışını ben yapayım diyorum sempatiksalakcinni
Dün aldığım manikür&pedikür cihazı
Bu cihaz çok kullanışlı,tavsiye ediyorum;özellikle de benim gibi manikür için kuaföre gitmek istemeyenler için çok pratik.İçinde manikür için her türlü aparat mevcut.Kısa zamanda çok hoş ve bakımlı tırnaklara sahip oluyorsunuz.aklinialirimsmile
tatlım nasılsın aslında maden suyu spreyine para vermek yerine maden suyunu buz kalıplarına dök dondur ve her sabah yüzünde bir tanesini eriyene kadar dolaştır süper bir şey hen soğuk cildi canlandırıyor hede sodanın güzel etkileri var bayanssulusmile
aa cok hos bir aletmiş,ne kadar yer tutuyor canım bu ?