Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
maşallah dimii maşşallahhh yihahah sempatiksalakcinni

Nasılsınızz bakiiimm ?
iidir göksucum blogla ugraşıyordum ara ara ugruyorum foruma sen nasılsın
hazır gitmişken uğrar diye dedim Esracım elca fiyatlarını görünce valla keşke ankarada elca olsa diyorum

hayırdır kız ne derdin var işkence ediyon kendine bu sıcakta

ya dedık kı hava guzel :KK1: nesi guzel cehennem dedim ama dinletemedim bilmiyorumkismile

valla golden rose bence flormardan falan ıyı kızlar[/QUOTE]
valla bencede öyle flormar ojelerini beğendim sadece yeni çıkarmış ya supershine serisi valla süper kaç gün oldu süreli ne kırıldı ne bozuldu yani

kızlar ceple çektiğim bir makyaj denememi koymuştum makyaj tam istediğim gibi görünmeyince bende kaldırdım resmi

Son düzenleme:
2262.jpg

kızlar ceple çektim nasıl oldu bilmem ama makyaj göründüğünden daha hoştu
makyajımda clinique all about eyes concealer , cecile terracotta farlar , clinique rimel kullandım

kuzuşummm renklerr çok güzel görünüyoorr ama ceple çekmenin verdiği kaliteslizkk varr :KK43:(

yoksaa çok hoşş olmuşşş canımm ama bişy söliciiimm 2 farın kesiştiği bölgeyii biraz daha dağıtsaydıınnn çok daha gözel olucaktıı sankiimm

yadaaa fotodan öyle duruyoorr canımcıımm

ellerine sağlık..opuyorumnanaktan

2262.jpg

kızlar ceple çektim nasıl oldu bilmem ama makyaj göründüğünden daha hoştu
makyajımda clinique all about eyes concealer , cecile terracotta farlar , clinique rimel kullandım

Renkler çok güzel dolphin, fakat biraz sert bir geçiş olmuş sanki
Göz pınarından başlayarak haha açık bir renk kullanbilirsin
Kalem çekişin ise gayet başarılı alkisalkisalkis

valla göksucum teknolojiye ayak uyduramadım henüz kaydirigubbakcemile3 ilk fırsatta dijital foto alıcam
dediğin gibi aslında makyaj göründüğünden çok iyiydi iki rengin geçişi falan süper olmuştu ama ceple bu kadar oluyor maalesef o yüzden işte hep soruyolar swatch koy falan diye niye koymadığımı anlamışlardır heralde
farların rengi bile gerçek rengi gibi değil mesela mavi çok koyu bir gece mavisi aslında göz pınarındaki renkte bakır rengi
neyse şu resmi kaldırayım artık

valla göksucum teknolojiye ayak uyduramadım henüz kaydirigubbakcemile3 ilk fırsatta dijital foto alıcam
dediğin gibi aslında makyaj göründüğünden çok iyiydi iki rengin geçişi falan süper olmuştu ama ceple bu kadar oluyor maalesef o yüzden işte hep soruyolar swatch koy falan diye niye koymadığımı anlamışlardır heralde
farların rengi bile gerçek rengi gibi değil mesela mavi çok koyu bir gece mavisi aslında göz pınarındaki renkte bakır rengi
neyse şu resmi kaldırayım artık

Kaldırmaaaa kuzuşumm dursuuuunn neden kaldırıyosunn:sm_confused:
emek vermişsiiin gül güzelliii sengözlerimebaksanab

donut um iyi gezmeler canım çekkk deniz kokusunu benim
içinde güzelll güzellll :):):):eek:

ebrum makyaj hoş olmuş nacizane bir tavsiye
gördüğüm kadarıyla benm gibi kirpik yoksunusun önce şu kıvırma
aletlerinden kullanıp sonra bolca
sürsen rimeli nasıl olur sence bir dene istersen bayanssulusmileopuyorumnanaktan

donut um iyi gezmeler canım çekkk deniz kokusunu benim
içinde güzelll güzellll :):):):eek:

ebrum makyaj hoş olmuş nacizane bir tavsiye
gördüğüm kadarıyla benm gibi kirpik yoksunusun önce şu kıvırma
aletlerinden kullanıp sonra bolca
sürsen rimeli nasıl olur sence bir dene istersen bayanssulusmileopuyorumnanaktan

haklısın tatlım almak lazım bi tane ondan valla makyajı beğenmene sevindim ceple çekince tam net olmadı göründüğünden daha hoştu aslında bilmiyorumkismile

tahmin edebiliyorum canım bende özenerfek
yapıyorum çok beğeniyorum ama fotolar hiç istediğim gibi çıkmıyor nedense:nazar:
bu arada kirpik için bende kullanmaya çalışıyorum o aleti
ama ben pek beceremiyorum inşallah sen kullanabilirsin bizim gibi
kirpik yoksunları için iyi bir icat bence :):nazar:

yapıyorum çok beğeniyorum ama fotolar hiç istediğim gibi çıkmıyor nedense:nazar:

evet bende kullanmak istiyorum hep almaya niyetlendim ama kullanamam diye almadım hiç sephoranın ısıtıcılı olanı güzel aslında kullanımı daha kolay gibi

Ben o aletlerden korkuyorum ayol :bbo:
Sanki düzeltirken şak diye tüm kirpiklerim çıkacakmış gibi geliyor delikafadulden

:roflol::roflol: allah seni ne etsin pen yaaaa :):)

ebrucum ısıtıcılı olanı bende hacer de gördüm ama o herzaman kullanılmaz canım kanımca
yakarsa birde zaten iki tüy kpriğim var amannnn :çok üzgünüm:

ben 1 aydır loreal in besleyici serumunu kullanıyporum bu arada
ondanda çok memnun kaldım tahminimin üzerinde bir performansı var
sanki biraz kendine geldiler gibi bir ara eklerim süslenip resmimi :):)

:roflol::roflol: allah seni ne etsin pen yaaaa :):)

ebrucum ısıtıcılı olanı bende hacer de gördüm ama o herzaman kullanılmaz canım kanımca
yakarsa birde zaten iki tüy kpriğim var amannnn :çok üzgünüm:

ben 1 aydır loreal in besleyici serumunu kullanıyporum bu arada
ondanda çok memnun kaldım tahminimin üzerinde bir performansı var
sanki biraz kendine geldiler gibi bir ara eklerim süslenip resmimi :):)

çok aşırı bi ısısı yok diye biliyorum hacer badem yağı kullanıyordu sanki kirpik beslemek için bir dene istersen
Suna Dumankayanın kaş ve kirpik dökülmesi için önermiş olduğu bakım kürünün tarifi aşağıda verilmiştir.Bir çorba kaşığı badem yağı, bir tatlı kaşığı buğday özü yağı ve bir tatlı kaşığı soya yağına 3′er tane ceviz ve fındık katın. Bu karışımı kısık ateşte 10 dakika ısıtın. Süzerken bir çay kaşığı lanolin karıştırın. Küçük bir cam kavanoza koyup, her gece yatmadan önce pamuk yardımıyla hafifçe kirpik diplerinize sürün. Gözünüze kaçırmamaya dikkat edin.bu karışımı kaşlarınız içinde uygulayabilirsiniz

yok ebrum ya ben böyle uzun işleri sevmiyorum
bir kere yaparım bu karışımı ikinciye uğraşmam üşengeçlik
var bende bu konularda az biraz

sanada iyi haftasonları canımmmm opuyorumnanaktan

Ben geldimmmm hepinize selamlar sevgiler anam ne çok yazmışsınız okucam die çatladım ben sizi en son 1886. sayfada bırakmıştım 3 gündür gözlerim şaşı oldu valla...
Herkesler aldığı ciclerini güle güle kullansın canlar ...
Donutum tü tü maşallah bebem angeliam benim bayıldım rujlarının rengine yaa bendede öle bi pembe var mac in gaganın rengimiydi neydi isteyen olursa resim eklerim...
Tospam bidenem bozmamışsın rejimi helal olsun valla...
Gerçi bende tatilde olduğum için yaz rejimine girmiştim bişeycik alamadım şimdi acısını çıkartarım artıkın...
Albatros sana nacizane bi fikir söyleyebilermiyim hiç yağla mağla uğraşma bu body shop un c vitaminli göz kremi var her gece yatarken göz çevrene ve kirpikçiklerine sür gözle görülür bir şekilde farrk hissedeceksin benim kirpiğim hiç yoktu o kremle gürleşti ve uzadı yazlıkta kullanamadık döküldüler yine ama bende başlicam kullanmaya hatta foto çekelim kremden öncesi ve sonrası die karşılaştırma yaparız umarım yardımcı olabilmişimdir....

valla ben de kullanıyorum kirpik kıvırıcı bide size bir önerim varr çok memnun kalıcaksınız kızlar...kirpik kıvırıcı metal olanları saç kurutma makinesiyle ısıtıyorum allahhhhhhh ok gibi oluyorlar bayanssulusmiletabi ısıttıktan sonra elinizle kontrol etmeyi unutmayın yoksa yanarsınız valaakaydirigubbakcemile3 watsonstan almıştım ısıtmalı bitane 15 tl filandı iğrençççç ne ısıtması kıvırmıyo bile yazık olduakannehir bir püf noktam daha eğer kirpiklerime rimel uyguluyacaksam 2 kat uyguluyorum iyice kuruduktan sonra rimel yine aynı işlemle kirpiklerimi kıvırıyorum fakat fazla bekletince topaklanma oluyor dikkat ve ben bu kirpik kıvırıcıyı 3-4 senedir kullanıyorum maşallahı var:nazar:

X