Cilt Bakımı Ürünleri Resimli Cilt Bakım Ürünlerimiz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

RoseAngeL

Bazen Yetmez Sözler...
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
435
0
44
Evet arkadaşlar bende bir konu açayım dedim cildimize kullandığımız ürünlerin resimlerini eklersek ve ne işe yaradıkları hakkında bilgi verirsek hepimizin tecrübesi olur.Pamuk eller fotoğraf makinesine gitsin görelim cicilerini hadikaydirigubbakcemile5

ilk benden gelsin o zaman;
sabah imex,akşam sivex kullanıyorum
nemlendirici olarak da roc kullanıyorum :)

Ultra alerjenik bir cilde sahip olduğum için yüzüme kullanabileceğim ürün sayısı sınırlı. Dermatologum problemler için hap (roac, zero) kullanmamı önermedi, o kadar kötü bir durumda değilmişim. Cilt analizi vs sonrasında bir aydır La Colline kullanmaya başladım. Dışarıdan görüntüsü düzelir gibi oldu. Hala cilt altında problemlerim var. Sabah akşam şekil a daki jeli ve matlaştırıcı fluidi kullanıyorum. Haftada bir peeling. Alttaki kolajen maskeyi de hediye ettiler. Mevsimsel geçiş dönemlerinde cilde uzun süreli etki yapıyormuş. Yalnızca bahar aylarında yapılıyormuş falan. Onu da uzman yapacak bir iki gün sonra. Bu ızdırap dolu çileli yolda harcadığım minik servetim şöyle:

Eklentiler

• $IMG_2242.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 115
onları nerden aldın doktormu yazdı? benim sigortam olmadığı için doktora gidemiyorumda..

evet doktor yazdı, ama ikisi de ucuzdu yanlış hatırlamıyorsam sivilceler için başka kozmetik ürünler yerine daha ekonomik olabilir :)

çokk ıyı bır konu olmuss acan ellerınıze saglık =)) bende hafataya sık sık ugrarım su sınavlarım bıtsın dee şimdilikk netten foto koyayım neler kullannıyorum

günlük fixx kullanım menüm =)
öncee dalin sabunlaa ardından
bı guzel yıkıyorum
güzelcee makyaj kalıntılarını da derınlemesınee temızleyıp

yagsız nemlendırıcıyı suruyorum.. bunlar evdeyken yaptıklarım...

okulaa gıderken
kullanıp ustunee hafıf nemlendırıcımı suruncee süperr tutuyor makyajıı vee buara herkess cıldımın nekdr saglıklı oldgunu söyluyorr =) azcık da gunes kremıme borcluyumm sagolsun dogal bıı parlaklık verıyorr

sıvılcee ılacı olarak daa bugune cogu seyı kullandım amaa hep ziyann bosaa... benm tek devam ACNELYSE olduu şükürler olsunn gecıyorr ınss 6 aya tamamlandıgındaa ıstedıgım sonucaa ulasabılcem

iştee bunlarr günlükk uyguladıgım seylerımm tabı daha bisürüü seyım varr makyajdan cok cılt bakım seylerinee hastayımm..

kızlar kullandıklarınızı ne ıcın kullandıgınızı belırtırsenız daha guzel olur aslında.
sıvılcelı cıltler ıcın kuru cıltler ıcın ya da yaglı cıltler ıcın gıbılerınden..

benımkıler yaglı cıltler ıcın canlarım.. bana ıyı geldıler fakatt arkadasımın cıldı kuru onu daha da kuruttu =)) acenlyse soyucu kremdırr sıvılcelerı yok ederken derıyıde soyarken lekelerın cabuk gecmesını saglıyorr.. yalnızz guneslı havalardaa tehlıkelıı ben neyımeee guvenıyorsamm =)

Dudaklarım için vazgeçilmezim...

Kistleşmiş çene altındaki sivilcelerim için hapım çok şükür 2. ayım ve kurtuldum...

Siyah noktalarım için kullanıyordum bi ara şükür hapla birlikte onlarda geçti bu sabunu cildini beyazlatmak isteyenlere tavsiye ederim.

Zaten beyazım ölü gibi oluyordum bunu kullanırken...

Makyajımı temizleme sütüm

Cildim için en önemli ürün diyebilirim çokta memnunum...

Son düzenleyen: Moderatör:
yüz temizleme jelim cok memnunum sivilceli ciltler icin

yüz temizleme losyonum yeni aldim gözenekleri sikilastiriyormus...

tonigim bundanda cok memnunum kuru ciltler icin
temizle sütüm...
nemlendiricim karma ciltler icin...

peelingim yüzümü yumusacik pürürsüz yapiyor gercekten tüm ciltler icin...

buda garnier 3 ü 1 arada olan temizleme peeling ve maskesi...

merhaba kıslar
bende ekliyeyim dedim naçizanee
bilmiyorumkismile
soldan başlayalım
bebak acıbadem sütü bunu hemen hemen herkes biliyor
makyajımı temizliyorum zaman zaman
garnier yüz yıkama jeli ferah ferah mis gibii
garnier tonik her zaman değil ama arada kullanıyorum
garnier peeling
rosense el ve vucut losyonu kokusuna bayılıyorum bunun
sebamed 50 faktör güneş kremi asla dısarı çıkmam sürmeden
nivea peeling siyah noktalar için
clinique nemlendirici yağlı ciltler için çok memnunum bundan
doğacı kayısı kremi bunuda göz altı için almıştım mis gibi kokuyor
garnier göz makyajı temizleyici
veee vazelinimmm
bayanssulusmile

kayısı kremi ne için canımm? morlukları gideriyomu?

rosense bu kadar iyi he, şaştım gerçekten.

kızlar o kayısı kremini kirpiklere sürüyorlar kirpik çıkarıyor diyorlar henüz denemedim ben de denemeyi düşünüyorum ama göz altı ve yüze sürülmesi riskli bence çünkü tüylenme yapabilir..

kayısı kremi ne için canımm? morlukları gideriyomu?
bende alalı birkaç gun oldu canım morlukları bilmiyorum ama parlaklık ve canlılık veriyormuşş
aşağıda bi alıntı var canım bakarsan

Doğacı Gözaltı ve Cilt Kayısı kremi
Doğacı kayısı kremi günlük cilt bakım için kullanılan ideal bir kremdir. Aktif doğal nemlendiriciler sayesinde cildinizi yağlandırmadan yumuşaklık, parlaklık ve canlılık vererek ipeksi bir doku sağlar.
Kayısı Çekirdeği Yağı Kremi Faydaları

Gözaltı ve cilt kırışıklıklarını giderirken , hücreleri besleyerek gerginleştirmektedir. Soğuk ve güneşli havalarda dış faktörlerden etkilenen cildin nem kaybını önleyip korunmasını ve cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlayan doğal kayısı yağı E vitamini ve balmumu içerir. Tüm cilt tiplerinde güvenle kullanılabilir.
Gözaltı kırışıklıkları, göz çevresi, yüz ve cilt bakım ürünü kayısı kremi aktif içerik olarak ; Kayısı çekirdeği yağı, Kalsiyum, Magnezyum, Karotin, Betakaroten maddeleri içerir. Procitamin-A iyileştirici etkiye , Vitamin E nemlendirici etkiye sahiptir. Antitoksidan deri tarafından kolaylıkla emilir. Deriye canlılık ve parlaklık verir. Kuru, yıpranmış ve hassas ciltleri tedavi eder. ( Kayısı çekirdeği yağının cilde faydaları nelerdir? )
Balmumlu, kimyasal katkı maddeleri yerine doğal krem bazlıdır.
Tavsiye edilen kullanım şekli :
Sabah ve akşam kayısı sabunu ile temizlenen cilde uygulanır. Gün boyu kullanılabilir

rosense bu kadar iyi he, şaştım gerçekten.

ben rosenseten memnunum
duş jelinide kullanıyorum aynı zamanda
saç kreminide kullanmıştım
ben begendim urunlerini

siz ne kadara alıosunuz o doğacıyı malatyada üretildiği için burda 4 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…