Renkleri muhteşem! Eğer matsa tadından sürülmez bunlar yahuEki Görüntüle 1162946
Too facedin chocolate bar far paleti almayı çok ama çok istiyorum ama Türkiye'de satılmıyor.
Yurtdışından da cesaret edip nasıl alacağım bilmiyorum bilen varsa bilgi verirse çok sevinirim.
Sephora akıllısı (!) şu paleti getirmediği gibi mevcut too faced ürünlerini de Türkiye piyasasından çekti.
Nasıl bir fiyat politikaları var onuda anlamıyorum yurt dışında 20-30 $ olan ürünü burda 100 küsür liraya satıyorlar.
tamam kar ette yüzde %150 etme %50 et sürümden kazan hem sen hem müşteri memnun olsun ne olur.
Renkleri muhteşem! Eğer matsa tadından sürülmez bunlar yahu
The balmın far paletlerine hastayım ben.hatırladığım kadarıyla 6 tanesi mat 10 tanesi sedefli yapıda.
birde the balm balmsai diye yeni bir far paleti çıkarmış.
Türkiye'ye gelirse ve pigmentasyonu güzelse oda güzel bir palete benziyor.
balmın diğer paletleri çok beni etkilemedi ama bunu görünüş olarakbeğendim.
benim liste uzar da gider canlar =) Make Up For Ever'in fondotenini, MAC'in painterly paint pot'ini, Urban Decay'in Naked palette'ini, Yves Saint Laurent'in Touche Eclat'ini, Bobbi Brown'un gel eye liner'ini, Dior'un BB kremini ve son olarak da Christian Louboutin'in yeni cikardigi muhtesem ojesini istiyorum!!! ama hepsine ciddi bir butce gerek
Evet hepside High-End marka ama hepsinde olmasa bile kalite farki cok bariz farkediliyor. Ben Dior´un BB Creamini kullaniyorum. bircok marka denedim bu kadar memnun kaldigim olmadi. Karma ciltliyim hicbir yaglanma yok :) harika birsey
ben de buyuk bir umutla Bobbi Brown'un BB kremini aldim, hatta almadan once de yuzume uygulattim, cok guzel durdu, ben de dukkandan alip ciktim.. fakat keske biraz bekleseymisim dolasip gelseymisim, bir sure sonra inanilmaz yaglanma yapti.. resmen paril paril parladi yuzum. zaten karma ciltliyim ben de, hic istemedigim bir goruntu. neyse kis geliyor, kisin cildim biraz daha kuru oluyor yaglanma azaliyor, o zamana sakliyorum. kokusu muhtesem ama cildime uymadi ne yazik ki. Dior'u o yuzden denemeyi cok istiyorum
Ben gratisten aldim bunu indirimden kaptim..begendim yapisini her gun kullaniyorum..indirimin ilk gunu gidicen msgazaya sonra kalmiyor..kkzzzlar watsonsa gittim bugun ama kalmamış bende bundan almak istiyordum ilk çıkış fiyatı olduğu için 9.90 tl
ama cok hoşuma gittii nerede bulcam bunu
tüh kaçırdım ben ya.. bidaha gelirse kaçırmam ama..Ben gratisten aldim bunu indirimden kaptim..begendim yapisini her gun kullaniyorum..indirimin ilk gunu gidicen msgazaya sonra kalmiyor..
Ben takip ederim indirimlrri..Yazarim buraya...tüh kaçırdım ben ya.. bidaha gelirse kaçırmam ama..
Merhaba, lancome hypnose drama rimel kullanan var mı ?
kkzzzlar watsonsa gittim bugun ama kalmamış bende bundan almak istiyordum ilk çıkış fiyatı olduğu için 9.90 tl
ama cok hoşuma gittii nerede bulcam bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?