Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muhteşem bir ürün kirpikleri inanılmaz yapıyor. favorim!Merhaba, lancome hypnose drama rimel kullanan var mı ?
Bu palet bende var bence indirimleri takip edin sürekli indirime giriyorlar çünküthe balm balm jovi paleti almak istiyorum.
içinde herşey var. aydınlatıcı, allık. farların renkleri de çok güzel. ama çok pahalı
efem öncelikle şunu soriim geçende gördüm yazacaktım unuttum geri dönüp bakmaya da üşendim isabet oldu..göz makkaşı resimlerinde sen bişi sürmüşsün kalem mi farmı bilemıorm..altın bariz ışıldıo tam göz altı kalem çektiimis yere ,o ne ki :1shok:
uygun fiyatlı ürün istiyorsan rimmel kate moss serisine bakten rengi ruj almak istiyorum ama hangi markalarınki güzel bilmiyorum deneyen var mı hiç?:26:
uygun fiyatlı ürün istiyorsan rimmel kate moss serisine bak
macte de çok fazla renk seçeneği var ama pahalı
dediğim gibi rimmel kate moss serisinin rujları çok güzel ben kırmızı tonlulardan aldım ama istediğin tonlarda varölü durmaz değil mi şeftali alt tonlu istiyorum ben
dediğim gibi rimmel kate moss serisinin rujları çok güzel ben kırmızı tonlulardan aldım ama istediğin tonlarda var
ayrıyeten flormarın rujları güzel. onda da var bu tonlarda ruj
ölü durup durmayacağına gelirsek ten rengine göre değişir. uygun tonu bulmalısın yoksa hastalıklı gibi duruyor
ten rengi ruj almak istiyorum ama hangi markalarınki güzel bilmiyorum deneyen var mı hiç?:26:
kızlar kızlar :) ben şeftali tonu far arıyorurum turuncu değil ama şeftali hafif renk vermek için uygun fiyata önerebileceğiniz marka var mı öğrenciyim dipnot