resimlerle gelen fallar :)))

teşekkür ederim canım

süüüpeeersin

vallaha cok tesekkür ederim
dediklerinin hepsi dogru kalbimin sesini dinlemekten baska bir carem yok istemesemde dinliyorum
sevgilimle asamadigimiz ama asmaya calistigim ailevi problemlerimiz var acaba o konu nasil olur birseyler gözüküyormu

bu ikisi canım öm atamıyorum dolmus kutun coğuna inansaydım suan hayatım altüst durumdaydı Eki Görüntüle 483422 Eki Görüntüle 483423

cnm senin hayatında akrep burcu biri var ve sen ona çok önem veriyosun hani derlerye senin odak noktan gibi olmuş herşeyi ona göre ayarlıyosun kısacası senin için önemli biri...ne niyet tuttun bilmiyorum ama bu falı sanırım huzurlu bi anında kapatmışsın çünkü çok güzel çıkmış...Çok net bişey söyleyim istediğin bişey olucak birinden çok güzl bir haber duyucaksın ve çok seviniceksin...ibadet yapıyomusun bilmem ama bi namaz kılsan daha rahat hissediceksin kendini yada şöyle diyeyim buna yaptığın bişeyden dolayı suçluluk duyuyosun onu hiç yapmamış olmak isterdin...geçmiş geçmiştir boşver benim diyeceğim bukadar:)

canım bnm gördüğüm genelde erkek evi problem yaratır ama senin tarafın problem yaratıyo sanırım öyle değilse bile erkek tarafı senin ailene yaklaşıcak bu zamanlar ilişkileri güçlencek en iyisi olsun sizin için:)

o akrep benim sevgilim ya herseyi ona göre ayarlıyorum oda benim icin ayarlasa cogu seyi cok ii olurr ibadet ediyordum 2 senedir ama son 2 aydır boşladım nedeni yok bu ramazanda özellikle yapmam gerekirken namazı bıraktım bu sabah yine basladım ama insallah bırakmamak üzere devamı gelir bu yuzden de suclu hissediyorum kendmi ve dediğin gibi biseyden dolayı daha suclu hissediyorum ama bazen diyorum cokta fifii D güzel bir yorum tesekkür ederimm :)))

her iki tarafta problem yaratiyor biz mutlu olmaya calisiyoruz :26: insallah hersey en güzel sekilde sonuclanir tek duam bu olumlu düsünmeye calisiyorum

cok tesekkür ederim bi nebze rahatladim sayende
allah hepimizin yolunu bahtini acik etsin

cnm esmer birisi var bu kişi senden korkuyo avcunun içine almışsın derlerya öyle işte adım atmadan önce senide düşünüyıo...çok sağlam bi karakterin olduğunu hissettim...aklında iki kişi var beynini meşgul eden biri bayan biri erkek...geçmek istediğin bi yer var yeni bir iş yada yeni bir ev...erkek arkadaşının senin hakkında merak ettiği bişey var ama bunu senden öğrenemiyo oyüzden etrafınızdakilerden öğrenmeeye çalışıcak...herkese yardım etmeye çalışan iyi yürekli birisin...ileriki günlerde birinin daha sana ihtiyacı olucak o kişiyi yanlız bırakma...maddi anlamda bolluk bereketli günler seni bekliyo...niyetin olucak ama bu sana bağlı sen bişey yapıcaksın bu yaptığın şey niyetini etkiliycek ona göre olucak veya olmıycak, sevgiler:)

önemli değil cnm ii geceler:)

amin cnm cümlemizin :)

saol kuzum allah razı olsun..

bgn resim ekleyen herkesin falına baktığım için mutluyum kimseyi beklemede bırakmadım kimseye daha fazla bekletmiycem kafamda kimse kalmadı herkese baktım ve bütün yükü üstümden attım şimdilik hepinize iyi geceler...

canımmmm çok teşekkürler...söylediğin şeyler gerçekten çok tutarlı :) ...gerçekten bir konuyu kendime çok sıkıntı yapıyorum...

hayırlısı olsun ama güzel haberler verdin tabiki herşey Allahtan ama moralimi düzelttin ...ilerleyen günlerde yine bakmaya devam edersen tekrar baktırmak isterim tabi müsait olursan..

cnm dediğim gibi gördüğüm fallara bakmaya çalışıyorum zamanım olduğu kadar tabiki bakarım :)

Ya inanamıyorum hepsini bildin falı kapattığım günün akşamında içimdekileri boşalttım ve ağladım Fincanda mudodan :) çooookkk ama çoookkk teşekkür ederimmm

Ay cok güldüm canım. Evli falan değilim ne bebeği Hayatımda biri var evet. 2,5 yıldır bi sevgilim var ve cok seviyorum. Ağzına sağlık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…