canım senin ulaşmaya çalıştığın bişey var bunun için çok çabalıyosun aklın sürekli onda kendinden çok fedakarlık yapıyosun ama sonuca ulaşıyosun...başarı var parlak günler seni bekliyo...kafan çok karışmış sürekli düşündüğün bişey var boşlukta gibisin...sevdiğin birisi var yada unutamadığın onunla ilgili bi gelişme olucak...üzerinde çok baskı var galiba sıkılmışsın daha rahat yaşamak istiyosun...kafanda planların var ama kendine güvenmiyosun yapıp yapamıycandan emin değilsin...bence cesaret iyidir...niyetin biraz zor görünüyo ama inşallah olur benden bukadar:)
bende istiyorum..resmını cekmıstım bugün :) bakabılır mısın?
senınde yorumlarını dınlemek isterım.
canım resimleri yolla tienene bakıcam ondan sonrada sana bakıyım bgnlük bitiriyim :))
canıms enin bi sıkıntın varmış çok üzmüş seni ama atmışsın bunu kafandan, rahatlamışsın...sevdiğinle eğlenceli bi yere gidiceksin ve aşkınla ilgili olmasını istediğin bi hayal kuruyosun inşallah olur...belkide evliliktir bu belkide başka bişey orasını sen bilirsin..şimdilik sakin bir hayatın var ama yakın bi zaman içinde daha canlanacak birinin gelişiyle olabilir bu...seni birileri çekiştiriyor bi karar aşamasındasın herkesden başka bi ses çıkıyo ama sen kalbinin sesini dinle...mutluluğunu kıskanan birisi olabilir uzaktan sizi izleyip özenen dost gibi görünen ama onun çok iyi biri olduğunu sanmıyorum...bi yere el uzatmışsın bişey almak istiyosun ...ileriki günlerde bi haber alıcaksın yada bi karar vericeksin sonra bunu herkese duyurucaksın...sevdiğin seni bişeyden korumaya çalışıcak güçlü kuvvetli biri galiba sende onun yanında kendini güvende hissediyosun niyetinin zamanı var iyi geceler:)
bu ikisi canım öm atamıyorum dolmus kutuncoğuna inansaydım suan hayatım altüst durumdaydı Eki Görüntüle 483422 Eki Görüntüle 483423
süüüpeeersin
vallaha cok tesekkür ederim
dediklerinin hepsi dogru kalbimin sesini dinlemekten baska bir carem yok istemesemde dinliyorum
sevgilimle asamadigimiz ama asmaya calistigim ailevi problemlerimiz var acaba o konu nasil olur birseyler gözüküyormu
cnm senin hayatında akrep burcu biri var ve sen ona çok önem veriyosun hani derlerye senin odak noktan gibi olmuş herşeyi ona göre ayarlıyosun kısacası senin için önemli biri...ne niyet tuttun bilmiyorum ama bu falı sanırım huzurlu bi anında kapatmışsın çünkü çok güzel çıkmış...Çok net bişey söyleyim istediğin bişey olucak birinden çok güzl bir haber duyucaksın ve çok seviniceksin...ibadet yapıyomusun bilmem ama bi namaz kılsan daha rahat hissediceksin kendini yada şöyle diyeyim buna yaptığın bişeyden dolayı suçluluk duyuyosun onu hiç yapmamış olmak isterdin...geçmiş geçmiştir boşver benim diyeceğim bukadar:)
canım bnm gördüğüm genelde erkek evi problem yaratır ama senin tarafın problem yaratıyo sanırım öyle değilse bile erkek tarafı senin ailene yaklaşıcak bu zamanlar ilişkileri güçlencek en iyisi olsun sizin için:)
Eki Görüntüle 483438 Eki Görüntüle 483439 Eki Görüntüle 483440 Eki Görüntüle 483441 Eki Görüntüle 483442 Eki Görüntüle 483443 Eki Görüntüle 483444 Eki Görüntüle 483445
şimdiden saol
ammada meraklıymışız fala
resimleri tıklayınca fincan elindeymiş gibi rahat görebilirsin
o akrep benim sevgilim yaherseyi ona göre ayarlıyorum oda benim icin ayarlasa cogu seyi cok ii olurr ibadet ediyordum 2 senedir ama son 2 aydır boşladım nedeni yok bu ramazanda özellikle yapmam gerekirken namazı bıraktım bu sabah yine basladım ama insallah bırakmamak üzere devamı gelir bu yuzden de suclu hissediyorum kendmi ve dediğin gibi biseyden dolayı daha suclu hissediyorum ama bazen diyorum cokta fifii D güzel bir yorum tesekkür ederimm :)))
her iki tarafta problem yaratiyor biz mutlu olmaya calisiyoruz :26: insallah hersey en güzel sekilde sonuclanir tek duam bu olumlu düsünmeye calisiyorum
cok tesekkür ederim bi nebze rahatladim sayende
allah hepimizin yolunu bahtini acik etsin
cnm esmer birisi var bu kişi senden korkuyo avcunun içine almışsın derlerya öyle işte adım atmadan önce senide düşünüyıo...çok sağlam bi karakterin olduğunu hissettim...aklında iki kişi var beynini meşgul eden biri bayan biri erkek...geçmek istediğin bi yer var yeni bir iş yada yeni bir ev...erkek arkadaşının senin hakkında merak ettiği bişey var ama bunu senden öğrenemiyo oyüzden etrafınızdakilerden öğrenmeeye çalışıcak...herkese yardım etmeye çalışan iyi yürekli birisin...ileriki günlerde birinin daha sana ihtiyacı olucak o kişiyi yanlız bırakma...maddi anlamda bolluk bereketli günler seni bekliyo...niyetin olucak ama bu sana bağlı sen bişey yapıcaksın bu yaptığın şey niyetini etkiliycek ona göre olucak veya olmıycak, sevgiler:)
saol kuzum allah razı olsun..
cnm balık burcu biriyle bi görüşme yapıcaksın bu görüşmeden sonra kafanda bazı şeyler yerine oturucak...sevdiğin birisi var temiz yüzlü, onunla mutlu bi an yaşıycaksın sana bir süpriz yapabilir...bir konuyu kendine cok sıkıntı yapmışsın, seni çok etkilemiş,ama aslında seni çok büyük bir kısmet bekliyor bu aşk olabilir, iş, okul maddi anlamda da olabilir...kalbin çok temiz şu sıkıntıyı üzerinden attığın gibi kısmetin ayağına gelicek iki kisiden kısa vakte kadar güzel haberler alacaksın benden bukadar:)
canımmmm çok teşekkürler...söylediğin şeyler gerçekten çok tutarlı :) ...gerçekten bir konuyu kendime çok sıkıntı yapıyorum...
hayırlısı olsun ama güzel haberler verdin tabiki herşey Allahtan ama moralimi düzelttin...ilerleyen günlerde yine bakmaya devam edersen tekrar baktırmak isterim tabi müsait olursan..
canım o ne güzel kahve fincanı öyle bayıldım rengine...kafan çok karışık bişey konusunda karar vermek istiyosun bunu düşünmek içinde insanlardan biraz uzak tutucaksın kendini...İçinde çok biriktirdiğin bi olay var baya sussmuşsun ama yakın zamanda patlıcaksın sıkıntılarını bir bir gerektiği insanlara söyliceksin... Bu senin rahatlamana yol açacak fakat bir de gözyaşı dökeceksin. Onun dışında seni bi hastalık bekliyo, inşallah olmaz tabiki... Birde bereket,bolluk içinde bir dönemin olacak. Bu belki bir miktar eline para geçmesi olabilir ya da kalabalık bi yemek, eğlence... Ama dediğim gibi kafan bi dünya derlerya öyle biraz bırak kendini sıkıntılarını atarsın umarım:)
Ya inanamıyorum hepsini bildin falı kapattığım günün akşamında içimdekileri boşalttım ve ağladım Fincanda mudodan :) çooookkk ama çoookkk teşekkür ederimmm
canım dünya bir yana o bir yana dediğin birisi var okişinin bir tanıdığı ölebilir tabiki allah gecinden verisn...yapmak istediğin bişey var ama biri buna engel oluyo...Bu yıl senin için bereketli ve bolluk içinde görünüyo...İşlerin yoluna giricek...Bir bayan var kısa saçlı gözü sürekli senin üzerinde ama bu kişi yanlız kalıcak ...sen onun bi hareketini görüp araya mesafe koyucaksın...Başka birisi yüzünden ilişkinde problem yaşayabilirsin...Hayatında güçlü kuvvetli biri var çok güvendiğin...Eğer bir bebek istiyosan allah sana vericek o bebeği benden bukadar:)