- 7 Mart 2011
- 791
- 54
:s hmm anladım cnm. Zaten görüşüyorlar aslında. Ualaşılmayacak biri değil. :)Ama neyse.
Sağol emeğin için tatlm. :)
önemli değil cnm bnmde herşeyi bilmem beklenemez değilmi herşey istediğiniz gibi olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:s hmm anladım cnm. Zaten görüşüyorlar aslında. Ualaşılmayacak biri değil. :)Ama neyse.
Sağol emeğin için tatlm. :)
dur cnm madem böyle isteklisin busaate kadarda beklemişsin şimdi seninkine bakıyım :)
neden bilmem ama bu falı öncelikle bakmak istedim ... canım ablan çok yakında evleniyor yada bi arkadaşının düğüne gidecek ordada kendisine bi kısmet çıkacak... tabakta da bir gelin ve damat var el ele yüzyüze bakıyorlar ,kuyruklu bir gelinlik giymiş birisi...herkes ablanın mutluluğunu istiyor..art niyetli birileri yok etrafınızda albanda fazla temiz kalpli biri...eğer evliysede demekki bundan sonraki günleri düğün havasında çok güzel geçicek, çok mutlu olucak şeklinde yorumluyorum canım..Falı çok güzel çıkmış çok kısmetli düşüncelerine önem verilen biri ...Niyeti oluucak, iyi günler:)
Bende sıramı beklerim cnm yeter ki bak:)))
Eki Görüntüle 483294 Eki Görüntüle 483295 Eki Görüntüle 483296 Eki Görüntüle 483297 Eki Görüntüle 483298 Eki Görüntüle 483299 Eki Görüntüle 483300
canım cok tesekkur ederim süper bir yorum güzelliklerle dolu en kısa zamanda bende kahve icip senden yorum bekliyor olucam olumlu olumsuz güzel seyler söylüyorsun hissine sağlık :))) ablamın evlenmesini bekliyorum bende evlenme ihtimali var
cnm hayatında beklediğin bişey var bu durum seni çok sıkmış bi an önce olsun bitsin kafanda netleşsin istiyosun...yapmak istediğin bi değişiklik var kendinle ilgili ama emin olamamışsın bence yap bu sana iyi gelicek...sana acı çektiren biri var bence onu sök at yüreğin hayat kimse için üzülmeye değmez...senin kısmetin başka biyerlerde seni bekliyor...çok çabaladığı birşey var olması için ona bir adım daha yaklaşıcaksın...oturup düşünmeye dinlemeye kafanı boşaltmaya ihtiyacın var...Herşeye bukadar takılma...Bir bayan var kilolu onunla bir görüşme yapıcaksın o seni rahatlatıcak biraz...Bir erkek var yanlız kalmış senden birşeyler bekliyo ama sen ona birşey vermek için uğraşmak istemiyosun...beklediğin bir haberi alıcaksın...bi sıkıntı daha gelicek sana ama çok küçük bişey hiç düşünmeye değmez...iki yolun var birisi hane dışına birisi içine...şehir dışında birilerinin aklındasın benden bukadar:)
beni de sıraya alırsanız çok sevinirim :)
Eki Görüntüle 483136 Eki Görüntüle 483133 Eki Görüntüle 483134 Eki Görüntüle 483137 Eki Görüntüle 483135 Eki Görüntüle 483138
şuan hayatımda biri var ama sn bana senin kısmetin başka yerlerd dedin yani hayatımda olan kişiyle bi sonum yokmuu
kızlar ben çıkıyorum sahurumu yapıyım hepinize iyi geceler geldiğimde devam ederim :))
inşallah canım hepimizin öyle...sen yengeç burcumusun yada etrafında yengeç burcu olan birimi var ondan çok iyi bi haber alıcaksın...Çocuğun varsa eğer evinize çocuğunu çok seven biri gelicek size neşe getiricek...Eğer çocuğun yoksa bir bebek geliyo...aaa ama burda bir kadın görüyorum üzülüceğin bi olay olucak çok üzülüceksin...birisine arkanı dönüyosun...uça uça sevdiğin biyere gidiceksin üç kişi...birisi var arkasında bir yükle gezen heryere gidiyo ama onuda yanında götürüyo sanki ...kafanda bişey var ama yapmaya ccesaret edemiyosun o her neyse onu yapmalısın...bir seyahata çıkmayı düşünüyosanız sıkıntılarınızı halledip oraya gidiceksiniz...kafan başka insanlar yüzünden karışmış hane dışındaki onları önemseme...niyetin olucak ama zamanla ve olurkende iki insanın gerçek yüzünü görüceksin benden bu kadar:))
Eki Görüntüle 483392 Eki Görüntüle 483393 Eki Görüntüle 483395 Eki Görüntüle 483396
canim buda taze yapilmis kahvem
dün geceden beri yolunu gözlüyorum
cnm senden önce üç kişi var önce onlara bkıyım sonra sana bakarım :)
benim falıma da bakar mısınız rica etsem..Sevdigim bi cocuk var.Onunda ilgisi var mı yada ilerde bi gelişme olur mu merak ediyorum.Sadece soruma cevap alsam yeterli..Müsait oldugunuzda bakarsanız sevinirim:)
Eki Görüntüle 483148 Eki Görüntüle 483149 Eki Görüntüle 483150
merhaba canım sırada çok kişi var ama beklerim ben yorumunu :)
Eki Görüntüle 483195 Eki Görüntüle 483196 Eki Görüntüle 483197
Eki Görüntüle 483392 Eki Görüntüle 483393 Eki Görüntüle 483395 Eki Görüntüle 483396
canim buda taze yapilmis kahvem
dün geceden beri yolunu gözlüyorum