resimlerle gelen fallar :)))

yehuu..! Ne zamandır fal baktırmaya ihtiyacım vardı başlığı görünce çok mutlu oldum. Canım kusura bakma resimler kötü ama acele oldu biraz:26: Müsait olduğunda bakarsan çok sevinirim.Şimdiden teşekkürlerr..

CNMM bana baktin cok tesekkur ederimmm agzina yuregine saglik allah razi olsunnnnnnn
kardescigim de icti o benim gibi sevmez kahve fali falan ama senin yazdiklarini okuduktan sonra o da etkilendi (kiz kardesim):ve cokkkk rica ettiiiiiiiiiii
bi daha seni yormayiz sozzz17:
allah razi olsunnn tumm dileklerin gercek ve seninle olsunnn ..

TESEKKURLER cnm

Lütfen benimde falıma bakar mısınız ? Canım çok sıkkın şuradaki şekiller ilgimi çekti. Orayı çektim şans eseri.Kalplere benzettim oraları da ... Anlamı nedir.

Teşekkür ederim şimdiden... :) :) Valla sabırla bekliyorum...

Eki Görüntüle 483773

Son düzenleme:

cnm senin kafanı meşgul eden bitirmek istediğin bişey var...bitsin kurtuluyum diyosun ama o her neyse yavaş yavaş kurtulucaksın...Etrafın dediklerini çok önemsiyosun fazla takmamaya çalış...koca kafalı bir erkek var o baskı kuruyo senin üzerinde...iki kişinin ortaklaşa istediği bişey var ama ama dayanışma içinde ilerlemiyosun....herkes ayrı ayrı kafasına göre ilerliyo...niyetin olucak ama olmadan önce beraberinde seni üzücek...bukadar cnm :)

önemli değil cnm bakalım bakalım neler varmış...canım kardeşinin bi yolculuğa çıkma ihtimalimi var yada evden ayrılma gibi bi durumu eğer öyleyse o iş olucak...yeni bir ortama giricek, çevresi değişicek...hane dışından onun hakkında çok konuşmalar oluyo...kardeşini isteyen biri var...kardeşin bişey istiyo damlaya damlaya göl olur misali ama onu yapabilmesi için küçük şeyleri biriktirmesi sabretmesi gerekicek...kilolu biriyle bi yolu var...niyetinin olmasına zmn var iyi günler...:)

kızlar diğerlerine daha sonra bakıcamm iftar zamanı yaklaşıyor kendinize iyi bakın...:)

çok teşekkürler canımm

canım ben sana dün baktırmıştım çok isabetli yorumlar aldım senden..fakat o dediğin sıkıntı bende uzun süredir devam ediyo..o yüzden sana bugün tekrar baktırmak istiyorum..tabi müsait bir zamanında yüreğine sağlık şimdiden

canım çok çok teşekkür ederim.beni kendine yakın hissetmene çok sevindim doğrudur küçük bir aileyiz. evli değilim ama en kısa zamanda evlenip bir çocuğum olsun istiyorum tekrar teşekkürler. öpüyoruuum

kızlar bunalıma girdim yine kendimi hiç iyi hissetmiyorum içimde bir sıkıntı var falına bakamadığım arkadaşlardan özür diliyorum belkide bundan sonra hiç bakmam bilmiyorum ama şimdi canım bakmam istemiyr iyi geceler hepinize...

inşallah uzun rahatlicağım bir tatile giderim :) romantik günler demişsin canım bu sivri burunlu geniş ceneli bir adamla mı olucak romantik günler ? niyetimde ayrı kendi istediğim bişey yani herhangi bir isteğim yani niyetim neyse o olucak mı canm

Canım bakarsan sevinirim..

Eklentiler

• $a.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 60
  • $b.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 78
  • $c.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 54
Benimkine de bakar mısınız lütfen ? Bunalımdayım şu ara,uzun uzun yazıyorsunuz ya böyle valla ağzınıza sağlık :) Sabırsızlıkla bekliyorum. Moral bozukluğuma iyi gelir belki,ama kötü bi şey görürseniz de söyleyin lütfen... :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…