Ay cok güldüm canım. Evli falan değilim ne bebeğiHayatımda biri var evet. 2,5 yıldır bi sevgilim var ve cok seviyorum. Ağzına sağlık..
Eki Görüntüle 483584 Eki Görüntüle 483586 Eki Görüntüle 483585 Eki Görüntüle 483587 Eki Görüntüle 483588
yehuu..! Ne zamandır fal baktırmaya ihtiyacım vardı başlığı görünce çok mutlu oldum. Canım kusura bakma resimler kötü ama acele oldu biraz:26: Müsait olduğunda bakarsan çok sevinirim.Şimdiden teşekkürlerr..
CNMM bana baktin cok tesekkur ederimmm agzina yuregine saglik allah razi olsunnnnnnn
kardescigim de icti o benim gibi sevmez kahve fali falan ama senin yazdiklarini okuduktan sonra o da etkilendi (kiz kardesim):ve cokkkk rica ettiiiiiiiiiii
bi daha seni yormayiz sozzz17:
allah razi olsunnn tumm dileklerin gercek ve seninle olsunnn ..
Eki Görüntüle 483892
Eki Görüntüle 483893
Eki Görüntüle 483894
Eki Görüntüle 483895
Eki Görüntüle 483896
Eki Görüntüle 483897
Eki Görüntüle 483898
Eki Görüntüle 483899
Eki Görüntüle 483900
Eki Görüntüle 483901
Eki Görüntüle 483902
TESEKKURLER cnm
canım niyetinin olmasına daha zaman var...senin yakınında seninle uğraşan baya baya başının etini yiyen biri var... Yüzüne gülebilir belki ama hiç hiç hoşlanmıyor senden bu belli ve sana çektiriyor... Yalnız şu aralar ve yakın zamanlarda o kişiden bir müdddet uzak olacaksın vee rahatlıcaksın... Baya bi olaylar yaşamışsın olumsuz ama onların çoğunu geride bırakmış rahatlamışsın... Tartışmalar, kavgalar falan geçmiş başından. Birde uzaklardan bi tanıdığın geliyor ziyarete seni...Aşk hayatın durgun bi değişiklik olmıycak benden bukadar:)
canım senin falın bende şarkı söyleme isteği uyandırdı...nekadar iyi yürekli bi insansın sen duygularını saklamayan dobra birisin...kendime yakın hissettim seni nedense ne çok konuştum değilmi geçelim fala...mutlu bir yuvanız var küçük bir ailesiniz ama etrafınızdaki insanlarıda aile gibi görüyosun yanlız değilsin...bir bebekmi bekliyorsun yada istiyorsun senin oğlun olucak yada var bilemiyorum...eşin yada sevdiğin seni çok seven biri ekl üstünde tutan çok şanslısın...Maddi anlamda daha iyi olmak istiyosun bunun için birikimmi yapıyosun bilmiyorum ama eline bi para geçicek...Bir yolunuz var 2 kişi gitceksin seni mutlu eden bi eyere niyetin öyle yada böyle mutlaka olucak benden bukadar:))
canım gördüğüm kadarıyla aklın birinde kalmış senin nereye gidersen git kafandan atamıyosun yüreğinin onda gibi...bir tatilemi gideceksin yada istediğin bi yere dinleniceğin zamanlar gelicek çok yorulmuşsun yada bi yorucu bişey atlatıp ohh be diye rahatlıcaksın...iki kişinin üstüne bişey kapanmış yani iki kişinin ortak bi derdi var birbirinizi göğüslediğiniz...parayla ilgili sıkıntın olabilir harcamalarına dikkat etmelisin...,romantik günler seni bekliyo...sivri burunlu geniş çeneli bi erkekle konuşucaksın ama o erkek bence doğru biri değil aklında başka biri daha var onun...para ile ilgili etrafında sana yalakalanan biri var ona dikkat et niyetin olucak benden bukadar:)