resimlerle gelen fallar :)))

:s hmm anladım cnm. Zaten görüşüyorlar aslında. Ualaşılmayacak biri değil. :)Ama neyse.

Sağol emeğin için tatlm. :)

önemli değil cnm bnmde herşeyi bilmem beklenemez değilmi herşey istediğiniz gibi olsun :)

canım cok tesekkur ederim süper bir yorum güzelliklerle dolu en kısa zamanda bende kahve icip senden yorum bekliyor olucam olumlu olumsuz güzel seyler söylüyorsun hissine sağlık :))) ablamın evlenmesini bekliyorum bende evlenme ihtimali var

cnm hayatında beklediğin bişey var bu durum seni çok sıkmış bi an önce olsun bitsin kafanda netleşsin istiyosun...yapmak istediğin bi değişiklik var kendinle ilgili ama emin olamamışsın bence yap bu sana iyi gelicek...sana acı çektiren biri var bence onu sök at yüreğin hayat kimse için üzülmeye değmez...senin kısmetin başka biyerlerde seni bekliyor...çok çabaladığı birşey var olması için ona bir adım daha yaklaşıcaksın...oturup düşünmeye dinlemeye kafanı boşaltmaya ihtiyacın var...Herşeye bukadar takılma...Bir bayan var kilolu onunla bir görüşme yapıcaksın o seni rahatlatıcak biraz...Bir erkek var yanlız kalmış senden birşeyler bekliyo ama sen ona birşey vermek için uğraşmak istemiyosun...beklediğin bir haberi alıcaksın...bi sıkıntı daha gelicek sana ama çok küçük bişey hiç düşünmeye değmez...iki yolun var birisi hane dışına birisi içine...şehir dışında birilerinin aklındasın benden bukadar:)

onun için hayırlısı olsun ozaman cnm güzel günler onu bekliyor:)

şuan hayatımda biri var ama sn bana senin kısmetin başka yerlerd dedin yani hayatımda olan kişiyle bi sonum yokmuu

canım senin falın bende şarkı söyleme isteği uyandırdı...nekadar iyi yürekli bi insansın sen duygularını saklamayan dobra birisin...kendime yakın hissettim seni nedense ne çok konuştum değilmi geçelim fala...mutlu bir yuvanız var küçük bir ailesiniz ama etrafınızdaki insanlarıda aile gibi görüyosun yanlız değilsin...bir bebekmi bekliyorsun yada istiyorsun senin oğlun olucak yada var bilemiyorum...eşin yada sevdiğin seni çok seven biri ekl üstünde tutan çok şanslısın...Maddi anlamda daha iyi olmak istiyosun bunun için birikimmi yapıyosun bilmiyorum ama eline bi para geçicek...Bir yolunuz var 2 kişi gitceksin seni mutlu eden bi eyere niyetin öyle yada böyle mutlaka olucak benden bukadar:))

şuan hayatımda biri var ama sn bana senin kısmetin başka yerlerd dedin yani hayatımda olan kişiyle bi sonum yokmuu

tabiki ben bilemem bunu canım ama içime öyle doğdu sen başka biriyle evleniceksin bence ama hayat ne getirir hiç kimse bilmez bu sadece fal:)

kızlar ben çıkıyorum sahurumu yapıyım hepinize iyi geceler geldiğimde devam ederim :))

cokkkkkkkkkkkkkkk tesekkur
allah dileklerini gercek etsin optmm
allaha emanet ol mtlu kal muck

bu ikisi canım öm atamıyorum dolmus kutun coğuna inansaydım suan hayatım altüst durumdaydı

balık etli bi bayanla uzun boylu bir erkeğin sarılmasını görüyorum sevdiğin kişiyle ilgili büyük ihtimalle bir gelişme olucak..birine sırtını dönmüşsün konuşmak görüşmek istemiosun sıkıntı yapmışsın bu durumu üzerinde bi yük var sanki ama o kişi peşinde senin senden uzaklaşamıo ...Bi yere gideceksin sanırım hazırlanıp...2 kişi var düşmanın gibi bitanesi senden uzakta ama bir tanesi yakında...niyetin olucak ama lurken bi engele takılıcak daha zamanı var bukadar:)

merhaba canım sırada çok kişi var ama beklerim ben yorumunu :)

Eki Görüntüle 483195 Eki Görüntüle 483196 Eki Görüntüle 483197

cnm balık burcu biriyle bi görüşme yapıcaksın bu görüşmeden sonra kafanda bazı şeyler yerine oturucak...sevdiğin birisi var temiz yüzlü, onunla mutlu bi an yaşıycaksın sana bir süpriz yapabilir...bir konuyu kendine cok sıkıntı yapmışsın, seni çok etkilemiş,ama aslında seni çok büyük bir kısmet bekliyor bu aşk olabilir, iş, okul maddi anlamda da olabilir...kalbin çok temiz şu sıkıntıyı üzerinden attığın gibi kısmetin ayağına gelicek iki kisiden kısa vakte kadar güzel haberler alacaksın benden bukadar:)

canım senin ulaşmaya çalıştığın bişey var bunun için çok çabalıyosun aklın sürekli onda kendinden çok fedakarlık yapıyosun ama sonuca ulaşıyosun...başarı var parlak günler seni bekliyo...kafan çok karışmış sürekli düşündüğün bişey var boşlukta gibisin...sevdiğin birisi var yada unutamadığın onunla ilgili bi gelişme olucak...üzerinde çok baskı var galiba sıkılmışsın daha rahat yaşamak istiyosun...kafanda planların var ama kendine güvenmiyosun yapıp yapamıycandan emin değilsin...bence cesaret iyidir...niyetin biraz zor görünüyo ama inşallah olur benden bukadar:)

bende istiyorum..resmını cekmıstım bugün :) bakabılır mısın?

senınde yorumlarını dınlemek isterım.

Son düzenleme:

canıms enin bi sıkıntın varmış çok üzmüş seni ama atmışsın bunu kafandan, rahatlamışsın...sevdiğinle eğlenceli bi yere gidiceksin ve aşkınla ilgili olmasını istediğin bi hayal kuruyosun inşallah olur...belkide evliliktir bu belkide başka bişey orasını sen bilirsin..şimdilik sakin bir hayatın var ama yakın bi zaman içinde daha canlanacak birinin gelişiyle olabilir bu...seni birileri çekiştiriyor bi karar aşamasındasın herkesden başka bi ses çıkıyo ama sen kalbinin sesini dinle...mutluluğunu kıskanan birisi olabilir uzaktan sizi izleyip özenen dost gibi görünen ama onun çok iyi biri olduğunu sanmıyorum...bi yere el uzatmışsın bişey almak istiyosun ...ileriki günlerde bi haber alıcaksın yada bi karar vericeksin sonra bunu herkese duyurucaksın...sevdiğin seni bişeyden korumaya çalışıcak güçlü kuvvetli biri galiba sende onun yanında kendini güvende hissediyosun niyetinin zamanı var iyi geceler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…