resimlerle gelen fallar :)))

inşallah canım hepimizin öyle...sen yengeç burcumusun yada etrafında yengeç burcu olan birimi var ondan çok iyi bi haber alıcaksın...Çocuğun varsa eğer evinize çocuğunu çok seven biri gelicek size neşe getiricek...Eğer çocuğun yoksa bir bebek geliyo...aaa ama burda bir kadın görüyorum üzülüceğin bi olay olucak çok üzülüceksin...birisine arkanı dönüyosun...uça uça sevdiğin biyere gidiceksin üç kişi...birisi var arkasında bir yükle gezen heryere gidiyo ama onuda yanında götürüyo sanki ...kafanda bişey var ama yapmaya ccesaret edemiyosun o her neyse onu yapmalısın...bir seyahata çıkmayı düşünüyosanız sıkıntılarınızı halledip oraya gidiceksiniz...kafan başka insanlar yüzünden karışmış hane dışındaki onları önemseme...niyetin olucak ama zamanla ve olurkende iki insanın gerçek yüzünü görüceksin benden bu kadar:))

Merhaba canım. Kuzenimin falına bakarsan çok seviniriz.

i5991110_a.jpg

i5991092_b.jpg

i5991093_c.jpg

i5991094_d.jpg

i5991095_e.jpg

canım öncelikle kuzeninin bir göz yaşı var ve kuzenin herşeyi ölçüp biçen herşeyi çok kafasına takan biri...küçük bi olaydan bile bisürü anlamlar çıkarabiliyo...bu yüzdende canını sıkan şeyler var...Bir erkekten haber bekliyo ...Bir kızlada sırrını paylaşıyo kimseye söyleme dediği onun için önemli biri sırrı var yada olucak.kafasını bişeye çok takıyor niye bu kadar çok takıyo ama büyütülücek bişey değil üzmesin kendini... çok geçmeden hepsi çorap söküğü gibi düzelecek...isminde B harfi olan birsiyle alakalı bu sıkıntıları... hamile bir bayan çıkmış ya çok yakınınızda birinin hamile olduğunu duyacaksınız... Birde ailevi bi olayla ilgili kendini çok sıkmışsın... Ayrıca çalışma gibi düşünceleri oluyor sanırım zaman zaman bu hayalini biraz ertelemek zorunda kalabilirsin... Ama tüm sıkıntılarını zamanla atacak çok temiz bi döneme girceksin... Size dost gibi gözüken bi yakınınız var aile içine girip çıkan birisi,ona dikkat etmeni tavsiye ederim...Nihayeti zamanla olucak bişey öyle hemen olmasını beklemesin , sevgiler:)

canım öncelikle kuzeninin bir göz yaşı var ve kuzenin herşeyi ölçüp biçen herşeyi çok kafasına takan biri...küçük bi olaydan bile bisürü anlamlar çıkarabiliyo...bu yüzdende canını sıkan şeyler var...Bir erkekten haber bekliyo ...Bir kızlada sırrını paylaşıyo kimseye söyleme dediği onun için önemli biri sırrı var yada olucak.kafasını bişeye çok takıyor niye bu kadar çok takıyo ama büyütülücek bişey değil üzmesin kendini... çok geçmeden hepsi çorap söküğü gibi düzelecek...isminde B harfi olan birsiyle alakalı bu sıkıntıları... hamile bir bayan çıkmış ya çok yakınınızda birinin hamile olduğunu duyacaksınız... Birde ailevi bi olayla ilgili kendini çok sıkmışsın... Ayrıca çalışma gibi düşünceleri oluyor sanırım zaman zaman bu hayalini biraz ertelemek zorunda kalabilirsin... Ama tüm sıkıntılarını zamanla atacak çok temiz bi döneme girceksin... Size dost gibi gözüken bi yakınınız var aile içine girip çıkan birisi,ona dikkat etmeni tavsiye ederim...Nihayeti zamanla olucak bişey öyle hemen olmasını beklemesin , sevgiler:)

Sağol canım. Aşk konusunda bi şey görünmüyor mu yani ? Esas mesele o konu da.:26:

Ayyy falın çok güzel çıkmış nazar değmesin hangi birinden başlasam bilemedim... hane içinde biri bir işe başlamış ya da işinde yeni bişeylere başlamış... Bir kurt gibi asil ve liderci tavırla zirvenin baş noktasına gelip resmen o zirveye kuruluyor... Yalnız sizin ilişkinizi kıskanan senin onunla olmanı istemeyen birileri var. Çok karışanınız var... Ben size yorumlayım siz kendi yaştınıza göre artık daha iyi bi şekilde düzenlersiniz... Eline iyi bir miktar para geçicek... Bunalımda olan biri görüyorumm içine kapanmış sanırım bu bi erkek irice birisi ona toplu birisi yardımda bulunucak... Tepesindeki tüm karabulutları elinle dağıtıyosun sıkıntısız günler seni bekliyor.. Tabağa geçince herşey çok güzel gözüküyor. Yalnız bir bayandan haneye yakın akraba olabilir bir bayandan duyacağın bi söz seni incitebilir. Ama takma bence herşey çok güzel niyetin olucak , sevgilr:)

neden bilmem ama bu falı öncelikle bakmak istedim ... canım ablan çok yakında evleniyor yada bi arkadaşının düğüne gidecek ordada kendisine bi kısmet çıkacak... tabakta da bir gelin ve damat var el ele yüzyüze bakıyorlar ,kuyruklu bir gelinlik giymiş birisi...herkes ablanın mutluluğunu istiyor..art niyetli birileri yok etrafınızda albanda fazla temiz kalpli biri...eğer evliysede demekki bundan sonraki günleri düğün havasında çok güzel geçicek, çok mutlu olucak şeklinde yorumluyorum canım..Falı çok güzel çıkmış çok kısmetli düşüncelerine önem verilen biri ...Niyeti oluucak, iyi günler:)

cnm tanıdığın yengeç burcu birinden bir haber bekliyor..iki kiişi arasında kalmış ama kalbiyle değil mantığıyla hareket eden birisi bu... herşeyi kafasına takan bir yapısı yok rahat birisi...çok fazla sıkıntısıda yok ne güzel ama iş anlamında sıkıntılar yaşayabilir...Falı çok temiz çıkmış ne niyet ettiyse olucak...İyi yürekli biri belliki bukadar şey geldi içimden herşeyin en iyisi olsun onun için :)

ladyrosy bana bu gece sıra gelirmi ? bakabilirsen bu gece beklicem yrın bakarım diyosan uyucamm:KK70:D

bu fal bana çok tanıdık geldi neden bilmiyorum ama sanki ikinci defa bakıyomuşum gibi bi hisse kapıldım neyse geçelim fala...karşında hafif toblu bir erkekle oturmuş konuşuyorsunuz bu muhtemelen sevdiğin...Yaşamını etkileyen içinde Y S ve T harfleri olan ayrı ayrı insanlar var bunlar senin için önemli olan kişiler...Y olan kişiden bi yardım görüceksin yada ondan bi beklentin var bilemiyorum... Biirisi seni hiçde alakan olmayan bir durumun içine çekmeye çalışıyor bence hiç bulaşma...Sanırım senin ilişkini onaylamayan yada sevdiğinden memnun olmayan birileri var...Çalışıyorsan güzel bir iş var, çalışmıyorsanda biriş teklifi diyim... Biraz kafanı boşaltsan ama sanırım maddi sıkıntın var...Sevdiğin kişimi uzakta sen mi uzaklara gitmek istiyorsun, gidip geleceksin kafan rahatlıcak...Bir kavga çıkacak yakında o kavgada sen sakin olmaya çalış ve alttan al yoksa durumlar kötüye gidebilir...Niyetin zor gibi ama inşallah olur:)

X