resimlerle gelen fallar :)))

tryamour cnm seni büyük bi başarı şimdiden sevinmeye başla... cnm 4 farklı yere gidiceksin ama bunlardan birisi seni malesef üzücek... eğer sevgilin yoksa bu dediğim yollarda biriyle tanışıcaksın hayatına yeni biri girebilir...eğer sevgilin varsada bu dediğim yollardan birinde seni üzücek...bir de başka bi erkek var seninle ilgili hayaller kuruyo sanırım sana platonik aşık yada beğendiği birisin aklındasın devamlı...3 kişi bi yakınınızı ziyaret etmeye gidiyosunuz orda konuşulacak bişey seni çok etkileyecek...elinde sımsıkı tuuttuğun bişey var onu kaybetmek istemiyosun...İçinde s harfi olan birinden bi haber alıcaksın...bi telefon bekliyosun...birileri senin hakkında dedikodu yapıyo yakın sandığın biri sanırım bu etrafındakilere dikat et...toplum içinde belki işyerinde olabilir burası biriyle bi laf atışına giriceksiniz ve sen onu baya söndürüceksin tam anlatamadım bu cümleyi ama sen daha üstün olduğunu göstericeksin...Son olarak büyük bi kısmetin var ama biraz zamana ihtiyacı var.Birde göz yaşın olucak..Niyetin kabul olucak...:)

Ya ladyrosy yine bi soru soracağım izninle. :26:
Şu benimle ilgili hayaller kuran kişi sevdiğim insan mı başka biri mi sence ?
Eski sevgilim de olabilir galiba. :s Ne diyorsun ?

Son düzenleme:
Ya ladyrosy yine bi soru soracağım izninle. :26:
Şu benimle ilgili hayaller kuran kişi sevdiğim insan mı başka biri mi sence ?
Eski sevgilim de olabilir galiba. :s Ne diyorsun ?

bence kesinlikle başka biri çünkü böle hisseettim :)

choles eşin için bakıyorum cnm...eşinin kafası çok karışık kalbi çok dolmuş sıkıntıları var...Sanırım onu fişekleyen biri var ilişkiniz konusunda olabilr, ii yönde değil ama bu ...eşinin kardeş olabilir bu kişi oda onun gibi düşünüyor...eşiinin önünde bi engel var bi duvar gibi ...ama bi balığı var yakında sanırım işle ilgili bi güzellik olucak...sürekli seni düşünüyo karar veremediği bişey var...belkide herkesten kaçıp sadece seninle olmayı çok istiyodur ama sanırım bu mümkün değil biraz sıkışmış gibi ...T harfli biri var ondan güzel bir haber alıcak...eşin birine kol kanat gericek onu koruycak bu sensindir inşallah...eşin düzlüğe çıkmaya çalışıyo inşallah en kısa zamanda bunu başarır...aranızın düzelmesini çok isterim herşey gönlünüzce olsun:)

Sağol canım. Eşimin ailesiyle aynı evde yaşıyorduk. Benden ayrılmasını isteyen annesi ve kız kardeşleri. Ayrı eve çıkmak istiyorum. Yoksa bize huzur yok. Onlar yüzünden ayrıldık zaten...

Tryamour en iyisi zamana bırakmak bırak herşey olucana varır canını sıktığına değmez:)

Sağol canım. Eşimin ailesiyle aynı evde yaşıyorduk. Benden ayrılmasını isteyen annesi ve kız kardeşleri. Ayrı eve çıkmak istiyorum. Yoksa bize huzur yok. Onlar yüzünden ayrıldık zaten...

Çok üzüldüm cnm ya ama bunu bilerek evlendin değilmi keşke başında ayrı eve çıksaydınız inşallah herşey yoluna varır sende ayrı eve çıkıp eşinle mutlu olursun :)

Tryamour en iyisi zamana bırakmak bırak herşey olucana varır canını sıktığına değmez:)

Doğru diyorsun. Ama hayatımda ilk kez aşık olduğumu düşündüğüm için sevgili olmak istiyorum o insanla bi an önce. :S
Saçmalıyorum sabırsız davranarak. Bekleyeceğim bundan sonra sadece.

Doğru diyorsun. Ama hayatımda ilk kez aşık olduğumu düşündüğüm için sevgili olmak istiyorum o insanla bi an önce. :S
Saçmalıyorum sabırsız davranarak. Bekleyeceğim bundan sonra sadece.

senin için en iyisi olsun ozaman iyi geceler:)

$IMG_20120807_022432.jpg $IMG_20120807_022440.jpg $IMG_20120807_022450.jpg $IMG_20120807_022528.jpg

bude benimkiii :KK3:

$800.jpg $8001.jpg
Canım, bu da annemin falı ben bahsedince o da baktırmak istedi, zamanın varsa tabii :)

Son düzenleme:
Çok üzüldüm cnm ya ama bunu bilerek evlendin değilmi keşke başında ayrı eve çıksaydınız inşallah herşey yoluna varır sende ayrı eve çıkıp eşinle mutlu olursun :)

Canım ben de en başta ayrı ev dedim. Hiçbir zaman kaynanyla aynı evde oturmayı düşünmüyordum. Bana annem tek, zavallı ve iyi görüntüsü çizdi. En fazla 5-6 ay sonra ayrı eve çıkacağız dedi öyle olmadı. 10 ay oldu ayrı eve çıkmadı ve çıkmak da istemiyor. Ailesi de yaptıkları olumsuzların dozajını arttırdı. Artık dayanma gücüm kalmamıştı.

Eki Görüntüle 482172 Eki Görüntüle 482173
Canım, bu da annemin falı ben bahsedince o da baktırmak istedi, zamanın varsa tabii :)

canım annem dediğin için bakıyorum yoksa kafam yoruldu diyebilirim hürmetler teyzeyede...ooo annenin kafa bi dünya şeklinde dolu onu düşünüyo bunu düşünüyo, herkesin sıkıntısını kendi sıkıntısı gibi benimsemiş...kafasına taktığı uzun zmndır onu meşgul eden bişey var ama o konuyla ilgili yakında bi gelişme olucak iyi yönde...sizin evi aileyi haneyi gözetleyen biri var yani çok fazla ilgileniyo onu ilgilendirmeyen şeylerle ona dikkat edin...annene yardım edicek biri sıkıntınızla ilgili...eve bi ağır misafiriniz gelicek yada kalabalık...bu kadar cnm sıkıntılarınız zamanla azalıcak dediğim gibi annenin ellerinden öperim ...:)

canım annem dediğin için bakıyorum yoksa kafam yoruldu diyebilirim hürmetler teyzeyede...ooo annenin kafa bi dünya şeklinde dolu onu düşünüyo bunu düşünüyo, herkesin sıkıntısını kendi sıkıntısı gibi benimsemiş...kafasına taktığı uzun zmndır onu meşgul eden bişey var ama o konuyla ilgili yakında bi gelişme olucak iyi yönde...sizin evi aileyi haneyi gözetleyen biri var yani çok fazla ilgileniyo onu ilgilendirmeyen şeylerle ona dikkat edin...annene yardım edicek biri sıkıntınızla ilgili...eve bi ağır misafiriniz gelicek yada kalabalık...bu kadar cnm sıkıntılarınız zamanla azalıcak dediğim gibi annenin ellerinden öperim ...:)

Çook teşekkürler, az önce okuttum yazdıklarını çok beğendi gerçekten çok doğru yerlere değinmişsin canım.
Samimiyetin için tekrar teşekkür ediyorum:)

Son düzenleme:
X