Ölüm kalım meselesi oldu artık ne yapacağımı bilemedim ilk defa oldugu ıcın elım ayagım sasırdı kuafore gıtmek ıstemıyorm evde yapmak ıstıyorum :) bıtkısel yollarla sacımı acmak ıstedım ama becerdım sayılamaz sımdıde papatya kürünü deniycem sogan kabugu kürü bıraz actı ama guneste bellı yıne sıyah saclarım bırı artık bana yardım etsin
tam ne renk ıstıosun cnm belkı yardımım dokunabılır
aslında tarcın ama 10 sayfa yani 1 gerı gıdersen paylastıgım resmı goruceksın o sac rengini istiyorum ilk deneyımımın kötü bi hale gelmesını ıstemıyorumm
bu gosterdıgın resme tarcın dıemeyız cnm tarcında turunculuk olmaz daha kahveye yakın bı renge bakar ama bu rengı ıstıyorum dıosan bu karamel bakır gıbı bıseye benzıyo tam net bısı dıyemıyorum cunku fotoda ısık kontras vs var gıbı ama bu rengı ıstıyorum dersen papatya ve soganla bunu yapamazsın ılk kez boyatıcaksan ben kuafore gıt dıcem ama kuafor ıstemıosun o zaman sana tavsıyem bıtkısel boya kullanman
walla sogan kabugu tarcın bakır gıbı turuncuya donuk parlak bı renk olsun dıorm ama işte nasıl yapıcagımı bılmıyorum.. Saçmalıyorum arada boyatanlar anlarsınız bu işten
ya hiç kimse siyah saça bakır rengi yada sogan kabugu rengi nasıl tutturulur bilmiyomu(
60'lık oksidanı al saçına dök 5dk kadar bekle yıka sonra kurut ve herhangi bi markanın soğan kabuğu rengi boyasını al bence kızılda al ve karıştır ama renkler küllü olmıcak
şey hürremin saçının renginde olurmu sence? O renkte olsn ıstıyorum aslnda ama ısmını bılmedıgım ıcın bakır ve sogak kabugu dıyorum saclarım sıyah oldugu ıcın 60lık oksıdan yeterlı olur mu bırde ben hıc sacımı boyamadım ılk defa boya fln alıcam ama nasl yapcagımı bılmıyorum :84::18:
uuuwww sakın ol :)
nie kuaföre boyatmıosun bilmioum ama
nevacolor 8.34 var duble bakır o olabilir
ama oksidanla saç açmayı çok ii yapman lazım
yoksa bakır yapıcan bi saçın kalmaya bilir
daha önce hiç boyamamışsın ayrıca
ama daha yüksek oksidan saçını mahvetsin istemem.
sakin olamıyorumki kimse yardımcı olmuyo saçlarımı mahvetmek ıstemıyorum:18: kuaföre çekiniyorum herkez bu renkte yaptııryo ya oda degıl eve nasıl gelecegımı dusunuyorm :)) kendım denemek ıstıyorm :))markete gıtsem ne alacagımı bılmıyorum bıle:83::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?