Saç Rengi ve Saç Boyama Resimlerdeki rengin adını bilen var mı ?

zuzucybel

iç mimar
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2007
631
74
623
46
arkadaşlar aşağıda resimlerini koyduğum saç renginin adını bilmiyorum bu renge boyatmak istiyorum tekrar kuaförüm karamel demişti ama karamelle alakası yok rengin. Adını bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim

bu istediğin renk bakır bende bu rengi istiyordum hatta sayfada konum var ordan bakabilirsin birkaç boya öneriside var canım

canim bu sac cok bakim istiyo devamli boyatman lazim..
kuaforume sormustum zeyngin isi bu demisti hehehee :)

teşekkür ederim kızlar evet bakımı zor bir renk ama çok yakışmıştı bana tekrar boyamak istediğim için sormuştum:) sağolun hepiniz.

canım benım sacımd rofle vardı bunun ustune bakr kahve tonuna boyamıstık galıba bakır cıkolataydı aynen bu renk olmustu ama 3 hafta sonra bıldıgın karamel oldu cunku oflee boya durmuyo malesef

ya k......n un:) boyalarını pek onermıyolar kızıl tonlarını bılemıcem ama kahve tonları hep sıyah gıb cıkıyo ve kuafor arkadasımın demesıne gore kolay kolay acamıyolarmısta nasıl bı boyaysa artık bende kullu kumralını cok begendım benım sac rengıme cok benzıyo donmek ıstıyorumda ama korkuyorum koyu cıkıcak dıye bıde bızım sınıftan bı kız kahveye boyamıs ınanmazsınız herkes sıyaha neden boyadın dıye soruyolar bıde cok cırkın duruyo ya mat

canım evet bu konuda haklısın. karamel ve kumral bakırı karıştırıp boyadım saçım koyu kahve oldu( hangi markayı önerirsin sen

ya bu konuda bende cok dertlıyım klstnu hıc denemedım allahtan onceden duymustum... arkadasımı bıkere palettenın cıkolata kahvesıne boyamıstık guzel oldu ama sac rengın koyuysa pek gostermıyo kenını ben en son kendımı loreal exelans kullu kumrala boyadım kızıllıgı kırsın dıye tam yokedemesede bayaaa kırdı ama lorealın ultra acıcı dedıklerı varya onlar cok ıyı cunku bahsettıgım arkadasımı ıkıncı defa ona boyadık normalde sıyaha yakın sacları acık kestane oldu sen hangı rengı ıstedıgını ve sac rengını soyle daha ıyı yardımcı olabılırım

kendı sac rengıne donmek baslıgında resımlerım var arkadaslar ben kendı rengıme nasıl donebılırım yardım edın onerılerınızı beklıyorum

arkadaşım koyduğun resimlerden çoğu bırıbırınden farklı renkler. yanı bakırın farklı tonları ancak aralarda farklı olanlarda var. o yuzden sadece en çok begendığın ve en net olan bı resım koyarsan daha ıyı yardımcı oluruz. ama kuaofrun nasıl karamel der saşarım bu renge. ayrıca ıyı kullanmayı bıldıkten sonra ayda bı boya bıde cılayla oldukça rahat kullanılabılrı. bakır renkleri hiçte zengin işi deil yanı kızlar ıyı kullanmayı bıldıkten sonra. ayrıca summer arkadaşımızın açtığı bı konu var orayada bakarsan yardımcı olur yazılanlar sanıyorum sana

Merhaba arkadaşlar bende aynen 1. resimdeki gibi istiyorum saç rengimi ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum :1no2: saçlarım sarı bugün bakır kumral aldım içine lorealin sarı bakırını karıştırmayı düşünüyordum ama nasıl olur bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Eğer olurda tutturamazsam dediğiniz gibi soğan kabuğuna boyamayı düşünüyorum ama hiç o isimle bir renk görmedim varda benmi bilmiyorum :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…