resimdeki güzel kızı bulana helal olsun:)

bu ne kadar seksı bıseymıs kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende iyice icine girdim nerede diye amaaaaaaaaaaaaan önüme ne cikti Allah iyiligini versin emi..............

yok böle bi güzellikkkkk :roflol:aklımı aldın ya...

dünya 1. güzeli çiçeklerin arasında kız arıyorum ama korkmadım....

çok kötüsün arkadaşım ya... insan bi kalbi olanlar dikkat etsin falan der.. mazallah aramızda hamişlerde var....

:roflol: korktum yaff iyicede yanaşmıştım pc ye kız çokkkkk güzelmiş :tomato:

ödümmm patladı :mymeka: töbe yarabbi bana bu saatte başka bişey göründü sandım. aklım çıktı :) kötükedihüso

hihihi ben gördüm güzel kısı......akılımıyım şinci yoksa te odanın diğer köşesinden bakıpta görmeye çalıştığım için saf mıyuım biraz.....hehhehe

yaa güzek kızı bulcam die öyle bi bakmışım ki birden o çıkınca öldüm yaaa :)

off ödüm p...uma karisti kiz öldrcenmi sen bisiiiiiiiiiiiiiii

resime odaklandım bakıyordum ki; ayyyy çok korktum ya ödüm patladı kafamçokkarıştı az bi ödüm kalmıştı oda gitti.eşim hep söylüyo zaten senin ödün pamuk ipliğiyle bağlı emanet duruyo sanki patlamaya hazır :bbo:

offffff yaa ödüm patladı
aman ne güzellik ne güzellik

Aşkolsun yaaa insan bi uyarı yazar hamileler bakmasın diye. Valla gece rüyama girerse karışmam _ROUGE_.

be yutmadım boyle bırsey olacagını
blıyordum cunku once yorumları okudum snr resme baktım
ayrıca kıza bayıldım

ay tamda uykum gelmişti yatayım diodum ama bu resimden sonra gelde uyu bakim:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…