• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resim yükleme ve satış Yardım

romantikcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
1
0
86
41
Ordu
Merhabalar;
Kendi işim olan vede ev hanımıyım. Yararlı bilgileri öğrenmek ve paylaşmak isterim. Ayrıca satabileceğim ve kendi işim olan fidan üretim ve satışı ile ( yetiştirdiğim) onları fotoğraflarını nasıl yükleyeceğimi bulamadım. Bu konuda yardımcı olmaya gönüllü var ise sevinirim.
Teşekkür ederim.

Resimleri net üzerinden yüklyebilirsiniz
Pc nizdeki resimi önce
ImageShack® - Image Hosting
sitesine ordan adresini alıp foruma
insertimage.gif
resimini tıklatınca çıkan çubuğa yapıştırın resiminiz forum için hazır hale gelir.el emekleri ve ikinci el satış için ise Seri ilanlar bölümümüzü kullanabilirsiniz.Resimi orayada aynı şekilde ekleyebilirsiniz

Merhabalar;
Kendi işim olan vede ev hanımıyım. Yararlı bilgileri öğrenmek ve paylaşmak isterim. Ayrıca satabileceğim ve kendi işim olan fidan üretim ve satışı ile ( yetiştirdiğim) onları fotoğraflarını nasıl yükleyeceğimi bulamadım. Bu konuda yardımcı olmaya gönüllü var ise sevinirim.
Teşekkür ederim.

Merhaba elif arkadasim da yazmis vereliniortak

detayli anlatim icin tiklayin yardimci olacak ;http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html

Back