''Replikte bi başlık bulamadık. Peesss'' diyenler buyrun içeri.

slm
toplu ban verilmiş
para mevzulu bir konuda.

konu dısındanmıs sanırım. angel gelince söyler artk.
bir türlü tam toplanamadık yani

ben ders calısıyorum devam edeyim.

Konu gereksiz yere uzamış uzamış. Bende yorum yazdım o konuya soruyu normal buldum çünkü samanlık seyran olmuyor artık bu devirde. Ama şu var tabi kimseyi sadece parası yüzünden tercih sebebi yapamazsın ve eğerki böyle bi talebin varsa karşı tarafta sana bu talebi yönelttiğinde bunu karşılaman gerekiyor.

Benimde bi ilişkim var evlensem şu an geçimimi sağlayabilirim ama daha iyi bir hayat beklentim olduğu için sevgilimden birşeyler beklemek yerine oturdum çaba sarf ettim atama bekliyorum. Yani kişinin kendide çaba içerisinde olmalı..

Şahsen erkek olsam mesleğini eline almamış biriyle evlenmem. İStersem durumum çok çok iyi olsun çünkü oda bilsin para nasıl kazanılıyor ona göre harcasın.

Neyse çok konuştum :)))

o konuyu okumadım ama ben de snin gibi düşünüyorum bu konuda canım
sadece bir kac yoruma banlanma sebepleri ne diye bakmıstım

Son düzenleyen: Moderatör:
Düştüm mapus damlarına öğüt veren çok olur...
Toplasan o öğütleri buradan köye yol olur (cezaevi müdürlerine selam olsun )
Ana baba bacı gardaş dar günümde el olur (siz üstünüze alınmayın canlarım )
BDV belasına gardaş kırdığımız kafa bizim

Şarkısı eşliğinde bir hoşgeldin partisi düzenlenmeyen evimde hoşbuldum demek istiyorum
Yan komşu gelişim şerefine parti düzenlemiş..Burada tık yok
Neyse yine de komşuya anlattıkları mı size de anlatayım

Eki Görüntüle 568791
Kazen güzel yere açmış cezaevini...Deniz manzaralı..Vallahi sıkıldıkça dışarı baktım, böyle derinlere daldım daldım gittim...Bazı geceler votka servisleri vardı...Manzara eşliğinde pek güzel gitti doğrusu...

Eki Görüntüle 568792
Siz acaba ne yapsam da bu güzel deniz manzaralı yere düşsem diye düşünedurun..Ben de kaldığım zindanı göstereyim sizlere
Dışı sizi içi beni yakar dedikleri bu olsa gerek, işte şu demir ranzada yattım 3 gün, inanabiliyor musunuz? Bir yatağı çok gördüler bana
4 tarafım kara duvardı...Ooooyyy kilit, parmak demiiir, soğuuuk duvaaaar...Diye diye uyudum geceleri

Eki Görüntüle 568793 Eki Görüntüle 568794
O kara zindanlarda, kah oturdum melül melül hasretinizle yandım, kah gardiyanlara isyan edip beni çıkarmaları için yalvardım...Tabi bütün bu çabalarım nafileydi
Acımasız garidyanlar

Eki Görüntüle 568795
Sonra bilin bakalım ne oldu? Tahliye olacağım gün, yanıma yeni arkadaşlar geldi, içlerinden biri de tanıdık
Şu soldakini tanıdınız mı? Evet maalesef Arkangel...Şaşkın konu dışına çıkmaktan tıkılmış içeri..O kadar da uyardım, tecrübe konuşuyor, ben ettim sen etme dedim ama dinleyen kim
Angela maalesef hanımağalık yapamadım, dediğim gibi çok az görüşebildik...
Allah kurtarsın diyelim buradan kendisine...

İşte böyle çoğu kocişsiz kız kurusu arkadaşlarım...Ben düştüm siz düşmeyin...

Yarın özel bir şeyler bekliyorum haberiniz olsun, bu geceyi görmezlikten geleceğim
(Angeldan çekiniyorsanız, hani o gitti arkasından parti yapmayalım dedik falan diye, boşverin siz onu...Aramızda kalır söylemeyiz)

Son düzenleyen: Moderatör:
melodi ömürsün...o resimler ne oyle allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın emisana geçmiş olsun içeri düşen arkadaşımızıda allah kurtarsın artık

slm kızlarım ne yapıyorsunuz?
sitedeki sıkıntımı dile getirdm diye samimiyetsiz damgası yedim
ve hiç aklımda olmayan bir durum icin.
benden isyan beklemeyin artık.
boyun egmeye mecburuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…