''Replikte bi başlık bulamadık. Peesss'' diyenler buyrun içeri.

Mune piyasadamıymış!! ben bir erkek için şikayet ettim işine gelmedi cevap vermedi.

Piyasa???? İşine gelmedi, cevap vermedi ne demek?

Sayın e_beyza,
sizlerden gelen her mesajı okuyorum, erkek diye şikayet ettiğiniz kişi hakkında somut bir delil bulursam erkek diyerek banlıyorum, soru sormamışsınız bilgilendirme mesajı atmışsınız, her bilgilendirme mesajına anında geri dönüş yapmamış olmam ilgilenmediğim anlamına gelmez.

----------------
Ayrıca genel bir uyarı:
Topiklerdeki olayları buraya veya herhangi bir topiğe taşımayınız, üyelere manyak, aptal vs. demek, hakaret etmek, haddiniz değil, çok iyi kavga ediyor olmanız haklı olduğunuzu göstermez.

Topiğin yüzbaşısı ve Melodiden sonra 2. seviye KKpro olarak... Konunun acilen değişmesini emrediyorum! :KK51:

zaten biz bir şeyler yazdıkca kib yapıp gidiyor.
sanki hakaret ediyormuşuz gibi.
neyse mune kararı verir sorun degil.

eee nerede kalmıştık
:KK51:

Ulen üşenmicem aydınlatacam seni.

Ben dedim ya 21 yaşından sonra ark. kıllandı sen demişsin neyseki benimki 25 yaşında sonra ben onu sandım surrender dedi. Sonra surrenderde yazmş benim ki 30 yaşında yırttım diye bende 3 kağıtçılık yapma dedim. ODa dedi anlamadım neden öyle dedin. Bende dedim ampülü çevir yansın. ODa dedi ne ampülü bende dedim edisonun bulduğu oğluuummmmm. Şaka şaka bunu demedim.

Neyse dedi valla anlamadım sonra baktım ki 25 yaşını sen demişsin aslında.

Yandımı ampüllerrrrrr ripooooooooooo

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:çok açıklayıcı olmuş:KK53::KK53::KK53:

Ulen üşenmicem aydınlatacam seni.

Ben dedim ya 21 yaşından sonra ark. kıllandı sen demişsin neyseki benimki 25 yaşında sonra ben onu sandım surrender dedi. Sonra surrenderde yazmş benim ki 30 yaşında yırttım diye bende 3 kağıtçılık yapma dedim. ODa dedi anlamadım neden öyle dedin. Bende dedim ampülü çevir yansın. ODa dedi ne ampülü bende dedim edisonun bulduğu oğluuummmmm. Şaka şaka bunu demedim.

Neyse dedi valla anlamadım sonra baktım ki 25 yaşını sen demişsin aslında.

Yandımı ampüllerrrrrr ripooooooooooo
eee işte diyecegın buydu en basta durumu sen karsıstırdın
biz de anlamayıncaa böyle oldu :63:

melodi seni seviyorum,ıove you,jet'aime,te amo,te quiero ich liebe dich...ve bu tür şeyler.
en kısa zamanda gelmen dilegiyle:KK16::KK16::KK16:

X