''Replikte bi başlık bulamadık. Peesss'' diyenler buyrun içeri.

Lisans tan bahsetmiyorum, lise veya ortaokul mezunları için geçerli

Yok ben şuanda atanan kişinin lisans mezunu olduğunu söyledim sadece.

Yorumsuzum artık... Ne olacak hallerimiz bilmiyorumki!

Bende, kıçımızı yırtıyoruz sabahlara kadar. Sonra böyleleri atanıyor. Tercih işlemi için 70 puan barajını neden kaldırdıkları şimdi belli oldu işte.

midem ve ben şu an mutluyuz:KK14::KK14::KK14:
Allah kimseyi aclıkla sınamasın.
resmen tok oldugum halde yemekleri görünce birden midem acsın sinyalleri vermeye basladı:KK53:
neyse ki kontrolü aldım:KK51:

Bakın size ne anlatıcam...

Benim bir arkadaşım kendisi erkek, bundan 15 gün önce çapraz bağ ameliyatı oldu... 2 gündürde Rizesporun doktoruna fizik tedavi için gidiyor. Doktor demiş buna bacaklarını traşla masaj falanda yapılacak ya...

Denize falan gittiğimizde hep birlikte dalga geçerdim onunla '' şeref kilotlu çorabını çıkartmayı unutmuşsun öyle denize girilmez'' falan diye öyle kıllı bacaklı bişey düşünün.

Bugün geldi yanıma hal hatır sormaya, ''baak kilotlu çorabımı çıkardım'' diye baktım paçayı çekmiş yukarı bacağını gösteriyor:)))

O kadar çirkin olmuş ki anlatamam:KK1::KK1::KK1:

Dedim, istenmeyen tüylerindenmi kurtuldun:KK52:

Yook aslında istenmeyende değildi ama bu aralar pek istenmediler...

Kadınları şimdi anladım dedi. Ne zor işmiş diyor bide kesmiş her tarafını:KK1::KK1:

Bu kadar:)

Benim bir arkadaşım kendisi erkek, bundan 15 gün önce çapraz bağ ameliyatı oldu... 2 gündürde Rizesporun doktoruna fizik tedavi için gidiyor. Doktor demiş buna bacaklarını traşla masaj falanda yapılacak ya...

Denize falan gittiğimizde hep birlikte dalga geçerdim onunla '' şeref kilotlu çorabını çıkartmayı unutmuşsun öyle denize girilmez'' falan diye öyle kıllı bacaklı bişey düşünün.

Bugün geldi yanıma hal hatır sormaya, ''baak kilotlu çorabımı çıkardım'' diye baktım paçayı çekmiş yukarı bacağını gösteriyor:)))

Kadınları şimdi anladım dedi. Ne zor işmiş diyor bide kesmiş her tarafını:KK1::KK1:

Erkeklerde çok kötü duruyor ya, alışmışız sanırım onları öyle görmeye:KK53:

ahahahhah iyi olmuş birraz anlar bizim ne cektiğimiziii

X