- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
-
- Konu Sahibi after_before
- #1.041
ya kızlar bi konuda fikrinizi alayım ben değilim de bi arkadaşım için soruyorum
aranızda evlendikten,bebek sahibi olduktan sonra ünv ye devam eden var mı?
devam etmek istiyorum ben yaaa. bitirdiğim yerde bırakıp evlendim. bi bk yapamayanlar öğr. görevlisi oldu... düşünün artık durumumu
devam etmek istiyorum ben yaaa. bitirdiğim yerde bırakıp evlendim. bi bk yapamayanlar öğr. görevlisi oldu... düşünün artık durumumu
Ben hem okullu hem evliyim.
3 yaşında canım...Et tabi şekerim (sana pek uymuyor ama :)))
Çocugun kaç yaşında. Allah bağışlasın
bebek var mı mihrimah? bide ne okuyorsun merak ettim?Ben hem okullu hem evliyim.
3 yaşında canım...
bebek var mı mihrimah? bide ne okuyorsun merak ettim?
Kaç yaşındasın ki kuzu?Hıı iyi hatırlattın sana yazacaktım sahi.
20 yaşında evlenmeni sağlayan cesareti nasıl buldun sen. Hiç korkmadın mı sorumluluktan felan.
Ben korkuyorum hala :18:
annem var zaten seneye kreşe gidecek. benim okula tekrar başlayıp bitirmem sınav hazırlıklarıyla beraber 5-6 yılı bulur sizce de çok uzun değil mi? gözüm yemiyor bazen tereddütüm sırf bundan..Oooo kurtarmış o kendini annesi.
Gayette okula gidebilirsin. Çocuguna bakacak biri var mı okulda olduğun zamanlarda
Hıı iyi hatırlattın sana yazacaktım sahi.
20 yaşında evlenmeni sağlayan cesareti nasıl buldun sen. Hiç korkmadın mı sorumluluktan felan.
Ben korkuyorum hala :18:
3 yaşında canım...
bebek var mı mihrimah? bide ne okuyorsun merak ettim?
buradakiler bekar canım.
bir tek melodi evli o da cocugu yok sanırsam
Kaç yaşındasın ki kuzu?
annem var zaten seneye kreşe gidecek. benim okula tekrar başlayıp bitirmem sınav hazırlıklarıyla beraber 7-8 yılı bulur sizce de çok uzun değil mi? gözüm yemiyor bazen tereddütüm sırf bundan..
Ben hiç korkmadım evliliken, evcimendim zaten hep. Korkulacak bir şeyi yok, tabi bu tamamen eş ile alakalı. 5 ay oldu daha bir zorluğunu görmedim maşallah :)
Hayır bebek yok. Uluslararası Ticaret okuyorum. :)
bilemiyorum canım yaa kafam çok yorgun,düşünmekten.... (tıp okumayacam bu arada)24 ün içindeyim canım.
Oku sonuna kadar içinde kalmasın. Karşına ne fırsat çıkacak bilemezsin. Ben annemde biliyorum lise mezunu işe başlayıp sonra üni bitirp şimdi benim alamıyacağım parayı aldığını :)) İşe girdim diye devam etmeseydi ama böyle olmuyacaktı.
7 8 sene niye sürsün ayrıca tıp mı okuyacaksın? 1 sene hazırlan 4 yıllık okuyacaksan 5 yılda bitir diyelim max 6 sene. Kendin için 6 yıllık bi zaman ver
Beni korkutan aslında 6 senedir yalnız yaşıyor olmam. Kendime aitti herşeyim sorumluluğum yoktu kimseye. Şimdi korkutuyor biraz. 5 yılıda bitirdim ilişkimde mutluyum huzurluyum çok şükür. Ama altından kalkamazsam diye düşünüyorum bazen. Annemi aramak istemiyorum sonra annneeeğğğ ben geri dönceeeğğğeeemm
bilemiyorum canım yaa kafam çok yorgun,düşünmekten.... (tıp okumayacam bu arada)
bide şu var şuan çalışsam istediğim maaşı alırım ama benim kriterim para değil ; istedğim sadece okulumu tamamlamak, mesleğimi yapıyorsam da en üstten mezun olarak yapmak.
ya kafamı kurcalayan o kadar çok soru var ki kafanızı şişirmek istemem.
bu arada annen de benim annem gibiymiş
bilemiyorum canım yaa kafam çok yorgun,düşünmekten.... (tıp okumayacam bu arada)
bide şu var şuan çalışsam istediğim maaşı alırım ama benim kriterim para değil ; istedğim sadece okulumu tamamlamak, mesleğimi yapıyorsam da en üstten mezun olarak yapmak.
ya kafamı kurcalayan o kadar çok soru var ki kafanızı şişirmek istemem.
bu arada annen de benim annem gibiymiş
after yalnızlık yalnızlığı getiriyor inan bak, tek olmaya alışmış biri için ev ve eşin yükünü almak her sene biraz daha zorlaşır.Beni korkutan aslında 6 senedir yalnız yaşıyor olmam. Kendime aitti herşeyim sorumluluğum yoktu kimseye. Şimdi korkutuyor biraz. 5 yılıda bitirdim ilişkimde mutluyum huzurluyum çok şükür. Ama altından kalkamazsam diye düşünüyorum bazen. Annemi aramak istemiyorum sonra annneeeğğğ ben geri dönceeeğğğeeemm
Deli, Allah korusunn.Hiç kimse evlilik biter de baba evine geri dönücem diye evlenmiyor ki. Nasip bu işler, Allah uzak tutsun.
Benim annem de her gün sorar iyi geçiniyonuz dimi kızım diye
yok canım ya terketmedim. okulu bitirdim ama daha devam etmek istiyordum. kocişimi kaçırmak ve bekletmek istemedimÇocuguna annen bakıcaksa ki bence en büyük şans çok düşünme derim ben.
Üni yi terk mi ettin sen kaç yaşında evlendin
after yalnızlık yalnızlığı getiriyor inan bak, tek olmaya alışmış biri için ev ve eşin yükünü almak her sene biraz daha zorlaşır.
şimdi gezip tozup herkes evine gidiyor gayet mutlusunuz çünkü sorumluluk yok, yemek - temizlik - eşin ailesi gibi dertler yok
evlenip de problemi olmayan yok ,bi problem olacaksa bile bunlar birbirini seven 2 insan için aşılmayacak şeyler değil...
yok canım ya terketmedim. okulu bitirdim ama daha devam etmek istiyordum. kocişimi kaçırmak ve bekletmek istemedim23 yaşında evlendim.