''Replikte bi başlık bulamadık. Peesss'' diyenler buyrun içeri.

ya kızlar bi konuda fikrinizi alayım ben değilim de bi arkadaşım için soruyorum :KK14:

aranızda evlendikten,bebek sahibi olduktan sonra ünv ye devam eden var mı?

buradakiler bekar canım.
bir tek melodi evli o da cocugu yok sanırsam

Hıı iyi hatırlattın sana yazacaktım sahi.

20 yaşında evlenmeni sağlayan cesareti nasıl buldun sen. Hiç korkmadın mı sorumluluktan felan.

Ben korkuyorum hala :18:
Kaç yaşındasın ki kuzu?

Oooo kurtarmış o kendini annesi.

Gayette okula gidebilirsin. Çocuguna bakacak biri var mı okulda olduğun zamanlarda
annem var zaten seneye kreşe gidecek. benim okula tekrar başlayıp bitirmem sınav hazırlıklarıyla beraber 5-6 yılı bulur sizce de çok uzun değil mi? gözüm yemiyor bazen tereddütüm sırf bundan..

Son düzenleme:
Hıı iyi hatırlattın sana yazacaktım sahi.

20 yaşında evlenmeni sağlayan cesareti nasıl buldun sen. Hiç korkmadın mı sorumluluktan felan.

Ben korkuyorum hala :18:

Ben hiç korkmadım evliliken, evcimendim zaten hep. Korkulacak bir şeyi yok, tabi bu tamamen eş ile alakalı. 5 ay oldu daha bir zorluğunu görmedim maşallah :)

3 yaşında canım...

bebek var mı mihrimah? bide ne okuyorsun merak ettim?

Hayır bebek yok. Uluslararası Ticaret okuyorum. :)

Kaç yaşındasın ki kuzu?

annem var zaten seneye kreşe gidecek. benim okula tekrar başlayıp bitirmem sınav hazırlıklarıyla beraber 7-8 yılı bulur sizce de çok uzun değil mi? gözüm yemiyor bazen tereddütüm sırf bundan..

24 ün içindeyim canım.

Oku sonuna kadar içinde kalmasın. Karşına ne fırsat çıkacak bilemezsin. Ben annemde biliyorum lise mezunu işe başlayıp sonra üni bitirp şimdi benim alamıyacağım parayı aldığını :)) İşe girdim diye devam etmeseydi ama böyle olmuyacaktı.

7 8 sene niye sürsün ayrıca tıp mı okuyacaksın? 1 sene hazırlan 4 yıllık okuyacaksan 5 yılda bitir diyelim max 6 sene. Kendin için 6 yıllık bi zaman ver

Son düzenleme:

Ben hiç korkmadım evliliken, evcimendim zaten hep. Korkulacak bir şeyi yok, tabi bu tamamen eş ile alakalı. 5 ay oldu daha bir zorluğunu görmedim maşallah :)

Hayır bebek yok. Uluslararası Ticaret okuyorum. :)

Beni korkutan aslında 6 senedir yalnız yaşıyor olmam. Kendime aitti herşeyim sorumluluğum yoktu kimseye. Şimdi korkutuyor biraz. 5 yılıda bitirdim ilişkimde mutluyum huzurluyum çok şükür. Ama altından kalkamazsam diye düşünüyorum bazen. Annemi aramak istemiyorum sonra annneeeğğğ ben geri dönceeeğğğeeemm :KK37:

24 ün içindeyim canım.

Oku sonuna kadar içinde kalmasın. Karşına ne fırsat çıkacak bilemezsin. Ben annemde biliyorum lise mezunu işe başlayıp sonra üni bitirp şimdi benim alamıyacağım parayı aldığını :)) İşe girdim diye devam etmeseydi ama böyle olmuyacaktı.

7 8 sene niye sürsün ayrıca tıp mı okuyacaksın? 1 sene hazırlan 4 yıllık okuyacaksan 5 yılda bitir diyelim max 6 sene. Kendin için 6 yıllık bi zaman ver
bilemiyorum canım yaa kafam çok yorgun,düşünmekten.... (tıp okumayacam bu arada)
bide şu var şuan çalışsam istediğim maaşı alırım ama benim kriterim para değil ; istedğim sadece okulumu tamamlamak, mesleğimi yapıyorsam da en üstten mezun olarak yapmak.
ya kafamı kurcalayan o kadar çok soru var ki kafanızı şişirmek istemem.
bu arada annen de benim annem gibiymiş

Beni korkutan aslında 6 senedir yalnız yaşıyor olmam. Kendime aitti herşeyim sorumluluğum yoktu kimseye. Şimdi korkutuyor biraz. 5 yılıda bitirdim ilişkimde mutluyum huzurluyum çok şükür. Ama altından kalkamazsam diye düşünüyorum bazen. Annemi aramak istemiyorum sonra annneeeğğğ ben geri dönceeeğğğeeemm :KK37:

Deli, Allah korusunn. :KK53: Hiç kimse evlilik biter de baba evine geri dönücem diye evlenmiyor ki. Nasip bu işler, Allah uzak tutsun.
Benim annem de her gün sorar iyi geçiniyonuz dimi kızım diye :KK53:

bilemiyorum canım yaa kafam çok yorgun,düşünmekten.... (tıp okumayacam bu arada)
bide şu var şuan çalışsam istediğim maaşı alırım ama benim kriterim para değil ; istedğim sadece okulumu tamamlamak, mesleğimi yapıyorsam da en üstten mezun olarak yapmak.

Okusan da okumasan da 7-8 hatta 10 yıl sonra yine aynı yaşta olacaksın. Birinde istediğini yaparak o yaşa geleceksin, birinde içinde ukte kalarak o yaşa geleceksin. Bence fırsatın varsa oku...

Çocuguna annen bakıcaksa ki bence en büyük şans çok düşünme derim ben.

Üni yi terk mi ettin sen kaç yaşında evlendin

after yalnızlık yalnızlığı getiriyor inan bak, tek olmaya alışmış biri için ev ve eşin yükünü almak her sene biraz daha zorlaşır.
şimdi gezip tozup herkes evine gidiyor gayet mutlusunuz çünkü sorumluluk yok, yemek - temizlik - eşin ailesi gibi dertler yok
evlenip de problemi olmayan yok ,bi problem olacaksa bile bunlar birbirini seven 2 insan için aşılmayacak şeyler değil...

Deli, Allah korusunn. :KK53: Hiç kimse evlilik biter de baba evine geri dönücem diye evlenmiyor ki. Nasip bu işler, Allah uzak tutsun.
Benim annem de her gün sorar iyi geçiniyonuz dimi kızım diye :KK53:

Gerçekten 25 e kadar evlenmek lazım. Yaş büyüdükçe zorlaşıyor bu işler :)

Neyse atanayımda hemen nişalanayım ben 6 ay sonrada evleneyim 2014 baharda bitsin bu iş :))

after yalnızlık yalnızlığı getiriyor inan bak, tek olmaya alışmış biri için ev ve eşin yükünü almak her sene biraz daha zorlaşır.
şimdi gezip tozup herkes evine gidiyor gayet mutlusunuz çünkü sorumluluk yok, yemek - temizlik - eşin ailesi gibi dertler yok
evlenip de problemi olmayan yok ,bi problem olacaksa bile bunlar birbirini seven 2 insan için aşılmayacak şeyler değil...

Haklısın tuz. İnşallah hayırlısı ile bir an önce olur. Görümcelerimi ve kaynanamı seviyorum seveceğimmmm (pozitifleme):KK53:

X