''Replikte bi başlık bulamadık. Peesss'' diyenler buyrun içeri.

Seni hanım donjuan seniiii.....

Besle kargayı oysun gözünü işte...Aynı anda iki topiğe de mavi boncuk dağıtırsın ha....

Onda bunda şundadır, şunda bunda ondadır, güzel sohbet nerdeyse melodinin gönlü ordadır

Çok fingirdek gördüm kendimi

cıkıyorum ben yemek vakti geldi.
iyi sohbetler

melodi geldigimde gecmişini kontrol edecegim

Angela kaldıysa işimiz tamam beraat ettim sayılır...Yapamaz o bensiz, kahrolur, biter, nefessiz kalır

Kesinlikle doğru
yok yok angel sart oldu sana
biraz doldurusa getireyim ben onu.
Sen hem benim arkamdan konuş ''yok yağlamacı boyacı kaportacı'' diye hemde dolduruşa getirmeye çalış öylemi? Dolduruş da Yasaktır!
Cıx işe yaramaz, alem angela o bana aşık, yırttım ben bu işten
aynen bebiş

Kesinlikle doğru

Sen hem benim arkamdan konuş ''yok yağlamacı boyacı kaportacı'' diye hemde dolduruşa getirmeye çalış öylemi? Dolduruş da Yasaktır!

aynen bebiş

ben kimsenin arkasından konusmam.
ne münasebet.yüzü dururken arkadan konusmak niyeymiş.

Bir önceki konuda gördüm muneye yağ çekiyormuşum öylemi??? Ne oldu baskın yaptı size korkudan öldünüz

aaaaaa üstüme iyilik saglık
alıntıyla cevapladım kuzum.
arkadan konusmak bana göre degıl

ayrıca hic korkmadım.
cezamız neyse cekeriz

Siz kimsiniz de beni yargılıyorsunuz sevgilimle atesli geceler geçirmek benim tercihimdi bu kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca kıskanmayın sizin sevişmeleriniz olğanlaştı diye.

Selam kızlar

Siz kimsiniz de beni yargılıyorsunuz sevgilimle atesli geceler geçirmek benim tercihimdi bu kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca kıskanmayın sizin sevişmeleriniz olğanlaştı diye.

Selam kızlar

ar namus kalmamıs anam bunlarda terket kkyı

Namus kavramını sizden öğrenecek değilim. namus iki bacak arasında değildir. neleri var kız kalıpta her haltı yiyen. herkes kendine baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…