- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
- Konu Sahibi after_before
yok yok angel sart oldu sana
biraz doldurusa getireyim ben onu.
Cıx işe yaramaz, alem angela o bana aşık, yırttım ben bu işten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yok angel sart oldu sana
Cıx işe yaramaz, alem angela o bana aşık, yırttım ben bu işten
Seni hanım donjuan seniiii.....
Besle kargayı oysun gözünü işte...Aynı anda iki topiğe de mavi boncuk dağıtırsın ha....
Al mektuplarını ver mektuplarımızı o zaman.......
Onda bunda şundadır, şunda bunda ondadır, güzel sohbet nerdeyse melodinin gönlü ordadır
Çok fingirdek gördüm kendimi
Al mektuplarını ver mektuplarımızı o zaman.......
cıkıyorum ben yemek vakti geldi.
iyi sohbetler
melodi geldigimde gecmişini kontrol edecegim
Angela kaldıysa işimiz tamam beraat ettim sayılır...Yapamaz o bensiz, kahrolur, biter, nefessiz kalır
Sen hem benim arkamdan konuş ''yok yağlamacı boyacı kaportacı'' diye hemde dolduruşa getirmeye çalış öylemi? Dolduruş da Yasaktır!yok yok angel sart oldu sana
aynen bebişCıx işe yaramaz, alem angela o bana aşık, yırttım ben bu işten
Himmm güzel kaytatiyosunuz hepnizibeyenip tiklayacaktim ama takip etmeye yoruldum Ahahaha
Kesinlikle doğru
Sen hem benim arkamdan konuş ''yok yağlamacı boyacı kaportacı'' diye hemde dolduruşa getirmeye çalış öylemi? Dolduruş da Yasaktır!
aynen bebiş
ben kimsenin arkasından konusmam.
ne münasebet.yüzü dururken arkadan konusmak niyeymiş.
Bir önceki konuda gördüm muneye yağ çekiyormuşum öylemi??? Ne oldu baskın yaptı size korkudan öldünüz
aaaaaa üstüme iyilik saglık
alıntıyla cevapladım kuzum.
arkadan konusmak bana göre degıl
ayrıca hic korkmadım.
cezamız neyse cekeriz
Siz kimsiniz de beni yargılıyorsunuz sevgilimle atesli geceler geçirmek benim tercihimdi bu kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca kıskanmayın sizin sevişmeleriniz olğanlaştı diye.
Selam kızlar
Gördüm gördüm
4207 sayılı kanuna nazaran kapalı alanda sigara içmek yasaktır!
Terbiyesiz. İğrenç. Çık git!Siz kimsiniz de beni yargılıyorsunuz sevgilimle atesli geceler geçirmek benim tercihimdi bu kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca kıskanmayın sizin sevişmeleriniz olğanlaştı diye.
Selam kızlar