- 27 Aralık 2011
- 63.314
- 61.034
-
- Konu Sahibi after_before
- #2.161
Ulen şu südyenden kaptığım gıcığı birşeyden kapmıyorum. Resmen bülbülüm altın kafeste gibiyim ya. Çıkarmayada üşeniyorum
sen sulugöz duygusal çöküntü seni
ben evde kullanmıyorum
Tek rakibim türk hava yolları uçan memeli ripoo
ne alaka len ben ki o kadar film arasında sadece umuta aglamıs ya da bir kac damla göz yası dökmüş bir baggyanım
afo iyi misin ben mühendis degılım benımle yarısmamalısın
afo iyi misin ben mühendis degılım benımle yarısmamalısın
Benim takıntılarım var ya birşey olurda çıkmam gerekirse dışarı diye (kız yurdunda kalmamdan mütevellit) ondan çıkarmıyorum. Ama kırdım zincirlerimi
ben piyanist-te çok duygulandım, hani bir yıkık viraneye saklanmıs ,ağzı yüzü yer değiştirmiş bir vaziyette çıkmıştı yaa
ben piyanist-te çok duygulandım, hani bir yıkık viraneye saklanmıs ,ağzı yüzü yer değiştirmiş bir vaziyette çıkmıştı yaa
Az girdiyle çok çıktı esastır bizdeAzıcık müh havasına gireyim dur
benim arkadaslar da yurtta cıkarırdı.
resmen meydanda yani
sadece uyuyunca cıkarırdım ben
Hayat güzeldir aklıma geldi. oda şahaneydi. Düşünsem vardır ağladıklarım. hint filmlerinin bazılarıda ağlatmıştır beni ghajini ve fanaa özellikle.
Hayat güzeldir aklıma geldi. oda şahaneydi. Düşünsem vardır ağladıklarım. hint filmlerinin bazılarıda ağlatmıştır beni ghajini ve fanaa özellikle.
seviyorum aamiri ya
karizma adam
afo bir arkadasım vardı. böyle senin tavırlarında
sen kesin onun gibisin he
afo bir arkadasım vardı. böyle senin tavırlarında
sen kesin onun gibisin he
Adam 1.65 boyunda ve 47 yaşında ama inanmazsın. Özellikle yaşı şok etmişti beni.
Yeni filmi çıktı ripo talaash diye. Ama maalesef bizde gösterime girmiyor. Hindistanda izleyenler çok beğenmişler. Çok merak ediyorum o filminide