renkli ultrason ok mu gerekli, ektiren var m?

bence size doktorunuz yanlış bilgi vermiş.bunun anormallikle alakası yok.ben 2li ve 3lü teste girdim sonuçlarım Allaha şükür çok güzel çıktı doktorum ayrıntılı ultrasona da gir iç organlarına vs bakalım dedi.Ama şart değilmiş.ben istediğim için gireceğim hem bebişimi daha ayrıntılı görmüş olacağım.yoksa ne alakası var anormallikle.

bebekte bazı durumları belli ediyor yani özlelikle drlar istemiyor çünkü maliyetli bir olay bu 120 den başlıyor yerine göre değişiyor bbeğin gelişimi bazı anormallikleri belli ediyor demek istiyorum

bebekte bazı durumları belli ediyor yani özlelikle drlar istemiyor çünkü maliyetli bir olay bu 120 den başlıyor yerine göre değişiyor bbeğin gelişimi bazı anormallikleri belli ediyor demek istiyorum

evet tabiki bebekte ayrıntılı inceleme olmuş oluyor ben de araştırdım ve yaptıran arkadaşlarıma sordum.iç organları dahil herşeye bakılıyormuş o yüzden ben yaptırmaya karar verdim.Ama bunu sonucu anormal çıkanlar yaptırmıyor ben gerekli olduğu kanısına vardım.tabiki şart değil.Fiyat konusuna gelince eğer hastanenizde renkli ultrason varsa fiyat o kadar pahalı değil.benim hastanede olduğu için 50 tl ödeyeceğim.Ayrıca bebişimin cdsini de verecekler en çok ta onun için istiyorum.onu renkli göreceğim.opuyorumnanaktan

eğer hamılelık yoluna gıdıyor ıse hiç gerek yok ama doktorlarda radyolojı uzmanları ıle anlaşmalı coğu al gulum ver gulum meselesi gercektende cok pahalı bıraz ınsanlar somuruluyo burda gerek yok mesela genelde ama ınsan ıcınınn rahat etmesi için nolur nolmaz deyıp gıtmek zorunda hıssedıyor kendını onlarda bunu cok ıyı bılıyo gercektende cok pahalı bende gecen gun 150 lıra verdım,Allah yardımcımız olsun herpimizin:emir_bebek:

hemen her doktor istiyo ayrıntılı ultrasonu.anormallikle ilgisi yok.bebeğin iç organlarını başka türlü görmek mümkün değil.bebeğin 1 böbreğinin olmaması veya allah korusun kalbinde bi problem olması....vs. gelişimini engellemeyen kusurların olması ancak ayrıntılı ultrasonla görünür.tabi ki tercih meselesi fiyat da biraz yüksek olduğu için yaptırılmayabilir.artık anne karnında bile bebeğe ameliyat yapılabiliyoken ve böyle bi teknoloji varken girmemek olmaz bana göre.yine de tercih tabi herkesin fikrine saygı duymak lazım.ama bebekte anormallik varsa istiyolar gibi hamileleri panikletmeyin lütfen çünkü hiçççç alakası yok.

hemen her doktor istiyo ayrıntılı ultrasonu.anormallikle ilgisi yok.bebeğin iç organlarını başka türlü görmek mümkün değil.bebeğin 1 böbreğinin olmaması veya allah korusun kalbinde bi problem olması....vs. gelişimini engellemeyen kusurların olması ancak ayrıntılı ultrasonla görünür.tabi ki tercih meselesi fiyat da biraz yüksek olduğu için yaptırılmayabilir.artık anne karnında bile bebeğe ameliyat yapılabiliyoken ve böyle bi teknoloji varken girmemek olmaz bana göre.yine de tercih tabi herkesin fikrine saygı duymak lazım.ama bebekte anormallik varsa istiyolar gibi hamileleri panikletmeyin lütfen çünkü hiçççç alakası yok.

Tamamen katılıyorum vereliniortak

arkadaşlar bende 20 haftalık hamileyim doktorum bişe sölemedi ama bu renkli dobbler kaç boyutluda yapılıyor ben bi hastaneye sormuştum 2 boyutlu var olur mu dediler bişe diyemedim yardımcı olursanız sevinirim!!

X