Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende cumartesi şişli de osman özyurt a çektirdim. 140 tl. renkli ayrıca CD sini de verdiler. çok güzel bir deneyim..
beylikdüzünde medilife süper bence...doktor da harika...bebek istediği pozisyonda olmayınca daha sonra çağırıyor seni...140 milyon verdim ama helal olsun...tavsiye ederim...
nasıl yani, her zaman gittiğimiz doktor ya da hastanede yapılmıyor mu? ben bunu hiç bilmiyordum. en iyisi doktoruma ilk gidişimde bunu bi sorayım... 29 mayıs hastanesine gidiyorum. orda yapılıyor mu acaba?
benim gittiğim hastanede nezman rica etsem giriyorum renkliye hemde ekstra ücret falan ödemiyorum. acaba farklı bi şeydenmi bahsediyosunuz bazı arkadaşlar başka yerlere gidip yaptırıyomuş yada ekstra ücret ödüyomuş kafam karıştıı
feyzae bende avcılar da oturuyorum, ilk 6 ayımda Dr. Ferhat Uysal'a gittim, Bakırköy İncirli'de muayenehanesi, o 4 boyutlu ultrason kullanıyor, benim kızımın ilk görüntüleri çok güzeldi, her seferinde de cd ye çekti, ayrıca renkli çıktı da veriyor, aynı vesikalık gibi :) şimdi bende bir sürü cd ve kızımın fotosu var, insan kime benzediğini bile çıkartabiliyor. ücreti de 100 tl, çok da iyi bir doktor, tavsiye ederim. internetten Ferhat Uysal diye aratırsan telefon numaralarına ulaşabilirsin, randevulu çalışıyo kendisi.
sen hangi hastanede muayene oluyosun şimdi?
Canım ben şimdi bi tandık vasıtasıyla bulduğum özel bayrampaşa has. selma hanıma gidyorum çok memnunum ama doğumu orda yaparmıyım bilmyorum sen nerde yapacaksın doğumunu :CüvCüv: avcıların neresindesin canımcım ben gümüşpala .internetten baktım bu arada hem bakırköy bana daha uygun büyük bi ihtimal oraya giderim canım çok teşkkür ederim .