Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol canım çok açıklayıcı bir anlatım olmuş gerçekten çok teşekkürler
birde ben güneşte sıcakta ve soğukta çok kızarıyorum
beyaz tenli olduğum için ve bu kızarıklıktan nefret ediyorum
bu kızarıklığıda önlermi sence canım
aslında güneş koruyucu alıcaktım ama onun yerine bundan alsam aynı işlevi görürmü ?
daha çok pembelik veriyorsa almayım ozaman ya zaten pembeleşiyoruz domates gibi sinir oluyorum
çok sıcakta yada çok soğukta hep pespembeyim
ancak normal oda sıcaklığında normal rengimdeyim çok sinir bozucu ya
bunu da önlese keşke bu ürün
sorununuzu anladım kızlar :) kıvılcımcım yüzündeki pembeliği kapatmaz malesef o kadar güçlü kapatıcılıkları yok bunların,dediğim gibi dengeleyici gibi bişey renk tonlarını ama kızarıklıklarını gidermek için çokta cilt sorunun yoksa güneş kremi kullanman daha faydalı bence hem de kızarıklık önleyici kremler var onlardan olabilir mesela uriage markasının kızarıklık giderici ürünleri var günlük kullanımda rahat olabilir...
mangrenta evet pek bir kapatıcılığı yok ama sanki cilde renk veriyor daha sağlıklı daha net gösteriyor,bir de ben çilliyim çillerimi kapatıyor,ama body shop un pek iyi değil zaten renki nemlendiricisi bence bi shiseido ya bak aradaki farkı göreceksin bayanssulusmile
canım malesef biraz tuzlu bi ürün,ben en nemlendirici olarak dior'u yada estee nin renkli nemlendiricisini tavsiye edebilirim ammaaa eseğ stilayı alabilme durumun varsa ki o daha uygundur fiyat olarak onun nemlendiriciliği en en en fazla ve çok güzel bi ışıltısı var bayanssulusmile