- Konu Sahibi GaydiricubbatCemilem
kızlar the balm renkli nemlendirici almayı düşünüyorum cildim karma t bölgem biraz yağlı malum mevsim kış pek yağlanma sorunum yok şuan için the balm kullanan varsa yardımcı olabilir mi cildimi yağlandırır mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar the balm renkli nemlendirici almayı düşünüyorum cildim karma t bölgem biraz yağlı malum mevsim kış pek yağlanma sorunum yok şuan için the balm kullanan varsa yardımcı olabilir mi cildimi yağlandırır mı
merhaba bayanlar. bir sorum var belki cevabı vardır sayfalar arasında ama baktım göremedim. şimdi bu bb krem ile renkli nemlendirici aynı şey mi farklı şey mi? Allahını seven beni bi aydınlatsın kime sorduysam cevap alamadım. "renkli nemlendirici" sadece adı gibi masum sadece nemlendirici mi? yoksa makyaj içeriği var mı? açıkçası cildimde problem yok, leke, sivilce..(acnegen kullanmıştım) günlük bir şey sürmüyorum zaten sadece allık sürüp çıkıyorum ama özel günlerde illa ki bir şey sürmek gerek ben de mümkünse fondöten yerine en hafifinden istiyorum
Ben de bunu merak ediyorum cevap verebilecek yok mu