G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi GaydiricubbatCemilem
ben de merak ediyorum ama sanırım Türkiye'de satışı yok ya da kimse almıor , hiç duymadım alanı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
efendim ben renkli nem. Alamam okadar para vermem, nerde bu devlet diyorsanız sevgili kankam aprilimden çaldığım bu resmi gururla sunarım :smiley-cool:
Kankam olay marka günlük nem.ile , elf marka fond. Karıştırarak bir renkli nemlendirci elde etti ve memnun kaldışeniz
[ımg]http://i1007.hizliresim.com/2010/7/2/4419.jpg[/ımg]
normal nemlendirici + fondöten = renkli nemlendircinin türevi delikafadulden
merhaba melekcim ,
cildin sorunsuzsa zaten fond. gerek yok ben de kullanmıyorum.
esasen renkli nem. cilt rengini tam anlamıyla değiştirimez tamamen bir kapatıcılığı olmadığından ancak istediğin pembemsi , sağlıklı,eşit ve ışıltılı bir renk tonunu sağlayabilir.
shiseidoyu gerçekten öneririm alt tonu pembe ve pembemsilik sağlıyor ve kapatıcılığı da var .
eğer cildin kuru ise ürünü kullanmadan 5 10 dk önce nemlendirici sür sonra renk. nem. sürki cildin renk.nem. emip yok olmasın.
bende beyaz tenliyim ve 01 no.sunu kullanıyorum pembemsi ve aydınlık veriyor,sana da gönül rahatlığıya tavsiye ederimopuyorumnanaktan
canımcım hızlı cevabın ıcın cok cok tesekkur ederım mutlaka alıcam ama sana zahmet vermezsem bana nemlendırıcıde onerebılırmısın? 32 yasındayım bu arada . Yas faktoru nemlendırıcı acısından onemlı sanırım. Cok tesekkur ederım :asigim:
rica ederim ne demekkaydirigubbakcemile5
canım cilt tiplerimiz aynı sayılır , açıkçası bugüne kadar kullandığım hiç bir normal nem. memnun kalmadım ama yaklaşık 3 4 aydır bephantene kullanıyorum 5 tl çok çok memnunum , ben yağsızını kullanıyorum ama cilt kuruluğun fazlaysa yağlı olanından alabilirsin , hiç o kadar çok para verdiklerimden memnun kalmadım.
shiseidonun tam adı ise: shiseido the skincare tined moisture protection teinte hydratant spf 20 opuyorumnanaktan
sor tabiki yardımcı olmaya çalışırım canım ,
ben yıllardır hep aynı pudrayı kullanıyorum
diorskin nude loose powder 020 , çok seviyorum bunu hiç değiştirme ihtiyacı hissetmedim sanada önerebilirim , çok sevdiğim hafif su gibi bir pudra opuyorumnanaktan
inglot'un pudralarınında methini çok duydum kapatıcılığı yüksekmiş ve kk'da genel olarak max factor cream puffdanda çok memnun olan var ordan da cilt tonuna uygun bir pudra seçebilirsin canımzemuszemus
yok yok koyultma filan kesinlikle yok ama pudralar pek pembemsilik yapmaz canım ten renginde oldukları için ama bu çok soft temiz bir görüntü veriyor , tabi gittiğinde denersin 020 uygun olabilir açık buğdaya kadar olur bence , kapatıcılığı da güzel tabiki çok sorunlu ciltlerde olmyabilir ama senin beklentii karşılayacağına eminim opuyorumnanaktan