Anket Renkli lens kullanıyor musunuz?

renkli lens kullanıyor musunuz?

• Ankete Katılan
    160
ben uzun yıllar kullandım,yeşil ve gri,en son geçen yıl freshlook yeşil aldım ama görüş bulanıktı ve her lens gibi kızarıklık yaptı,aman attım kurtuldum,ne rahatmış lenssiz hayat!

cnm ılk taktıgında batma oluo ama en fazla 1 hafta sonra alısıosun lenslerın varlıgına korkma bende ılk basta cok korktum ama simdi cok rahat kullanıorm

Çok nadir.. yeşil kullanıyorum donuk bi hava veriyor. o nedenle numaralı şeffaf tercihim

Mavi lens kullandım bir müddet maalesef alerji yaptı iltihap kaptı gözlerim uzun süre tedavi gördüm halbuki çok dikkatli ve hijyenik kullanmıştım anlamadım gitti.

zamanında kullandım ve sımdı uzagı gorememeye basladım sayesınde guzellık ugrunaa nelere katlanmısım en guzel gozler rabbımın bagısladıklarıymıs sonra farkettım=( denemeyinn

zamanında kullandım ve cok zararını gordum cok dıkkatlı ve hıjyenık kullanmama ragmen zamanla gozlerım bozuldu=(

merhaba kızlar ben lens almak istiyorum hareli yeşil. yalnız bende hem sinüzit hem migren var baş ağrısı yapar diye korkuyorum . kullananlar yardımcı olabilir mi
herhangi bir yan etkisini gördünüz mü birde önerebilceğiniz bir marka var mı

freshlook grey kullanıorum oldukça doal duruyor :) :) bu ay yeşil almayı düşünüyorum bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…