• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Renkli lens kullanıyor musunuz?

renkli lens kullanıyor musunuz?

• Ankete Katılan
    160
kullanmıyorum kullanmayı da dusunmuyorum:1closedeyes:
koyu kahverengı gozlerımden gayet memnunum

ben hareli yeşil kullanıyorum çok doğal duruyor kızlar tavsiye ederim fresh look 3 aylık lens fiyatı da 45 ytl

benim göz rengim zaten yeşil...:dilcikar: Böyle güzel göze lens ne gerek dimi ... :utangac:

Renkli lens insana çok değişik bir hava katıyor, ama haresiz tercih ederim çünkü hareliler çıkık duruyor...

Ben uzun süredir numaralı ama şeffaf lens takıyordum...Nihayet lazer oldum ve kurtuldum..Bundan sonra hiçbir amaçla lens takmak istemiyorum..Gözlerim alerji oluyor çünkü..Zaten göz rengimi de beğeniyorum...

kullanıyorum gözüm 6 miyop olunca zaten lens takıyorum eeee bari renklide kullanayım dedim.. deyiş o deyiş.... yıllardır kullanırım. artık insanlar gerçek gözrengimi merak etmeye başladılar...

o kadar uzun yıllardır mavi lens takıyorum ki insanlar bunu kendi göz rengim sanıyorlar artık

ya ben de bausch&lomb gri kullanıroum rengi çok hoşuma gidio ama bi gözüm de kayma yapıo..4seneye yakındır lens kullanıorum kaymasına rağmen 3 kez bu lensi kullandım şimdi yine sipariş verdim..

ben de kullanıorum ama miyopğ olduum için çok zararlı aslında göz taşı yapıo ama mecbur işte hareli yeşil kullanıorum ve bana çok yaşıo şimdiye kadar her rengi denedim en güzeli ametist yani mor ve hareli yeşil :)

benim Gözlerim Bir Mavi Bir Yeşil Oluyor.öyle Acayip Bir Renk.ama Ara Ara Siyah Lens Kullaniyorum:))yakişmiyor Ama Ben Siyah Gözü çokkk Seviyorum.sari Saçla Hiçmi Hiç Güzel Olmuyorrr:))

bnde yeşil kullanıorm bu arada gri dogal duruo dien arkdşlar biraz sallamşlar snrm benm arkimde wardı oda khverengi gözluydu gyet balık gbi boş boş bakıodu:roflol::roflol::roflol::roflol:

Back