Yüzünüze 300 ml'lik büyük kavanozlardaki el, yüz ve vücut kremi diye geçen kremlerden kullanıyor musunuz?

Benim cildim çok kuru, özellikle duştan çıktığımda geriliyor, gülersem çatır çatır yırtıldıgini hissediyorum. Karışıklığa çok müsait. Ben La Mer diye pahalı bir kremle niveanin klasik lacivert kreminin içeriği aynı diye duymuştum. O yüzden nivea kullanıyorum. Bazen de mia klinika bariyer kremi kullanıyorum. İkisi de ucuz ve bana iyi geliyor.
La mer’in kendi fermente bir bileşimi var içerisinde. Nivea ile pek çok ortak içerikleri var ama la meri la mer yapan bu fermente bileşeni. Fiyatl olarak mukayese kabul edemezler. Karşılaştırma da yalnızca içerik üzerindendi kullanılıp yapılan bir karşılaştırma değildi benim gördüğüm.

ben ayak kıremi olarak avon kullanıyorum. ama durumunuz müsaitse; lapitak öneririm, ml si düşük ama çok etkili, ben şuan ekonomik sebeplerden dolayı avonun lavantalı olanını ucuz bulmuştum onu kullanıyorum.
Ayak topuğumda krem, vazelin ne sürersem süreyim geçmeyen bir çatlak var. Sanırım onu o ölü deri soyucu maske ile yok edebilirim. O çatlak görüntü yok olduktan sonra da bolca nemlendirmek lazım. Ayak her gün nemlendirilir mi bilmiyorum da haftada iki üç kere krem sürerim.

ayak maskesi kullanmanız şart ozaman. akşam otururken günün yorgunluğunun üzerine ayağa kıremli bir masaj hem rahatlatıyor, hem bakım oluyor tavsiye ederim.

X