• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Renkli lens kullanıyor musunuz?

renkli lens kullanıyor musunuz?

• Ankete Katılan
    160
numaralı renkli lens kullanan arkadaşlara bi sorum var.numaralı lens v ekendi göz rengimi kullanıyordum.15 gündür de numaralı fresslook hareli gri kullanıyorum.fakat görüşümde halen devam eden bi bulanıklık var.şeffaf lens gibi net değil ve bu çok rahatsız edici.15 gün sonra düzeliyor dediler ama bende bir değişiklik olmadı.aynı sorunu yaşayan var mı?

benim ablamda numaralı şeffaf lens kullanıyor.daha önce renkli numaralı denedi ama renklilerde sadece orta kısımda mercek var kenarları boş olduğu için görmen zorlaşıyor bulanık görüyorsun ablam memnun kalmadı ama uzun bir süredir şeffaf numaralı kullanıyor ve çok memnun

Gri (freshlook) ve iki farklı yeşil tonu (freshkon) kullandım.. Ama mercek sürekli kaydığından ötürü sürekli bir bulanıklık oluyordu. Çoğu kişi de aynı sıkıntıdan dolayı renkli lenslerden vazgeçmiş. Artık şeffaf kullanıyorum. Doktorumla da görüştüğümde kesinlikle şeffaf lens kullanımını önerdiğini söyledi, daha sağlıklıymış..

Gözlerim bozuk oldugu için seffaf lens kullanıyorum.Renki kullanırsam hem renk katmanı hemde numara katmanı yani 2 kat olacagı için gözü rahatsız ediyormus o yüzden cesaret edip renklisini deneyemedim.

benim gözlerim bozuk oldugu için şeffaf lens kullanıyorum.renkli ve numaralılarda çift katman oldugu için gözü daha çok yoruyormuş ve rahatsız ediyormuş o yüzden şefffafla idare ediyorum.gözlükten sonra bu bile çok büyük bi nimet

Gözlerim ele,çok sık renk değiştiriyor ama yinede okyanus mavisi lenslerim var .Arada bir takıyorum.Değişiklik güzel

bende arada mavi kullanıyorum ama yinede kendi gözlerimin daha güzel olduğunu oğlum ve eşim söylüyor,değişiklik işte....Markası Baush&Lomb....

bir ara kullandım yeşildi.çok güzel olmuştu yakışmıştı ama benim başımı çok agrıttı o yüzden bir daha kullanmadım ama ileride kullanmam demiyorum arada sırada kullanabilirim.ama insanın kendi göz rengi gibisi yok.

hiç kullanmam ama herkes gözlerimin lens olduğunu sanıyor hata geçen gün yolda giderken kelli felli bir amca bile yanımdan geçerken kontakt lens yaaw dedi..dönüp açıklama yapacaktım neredeyse:)))

ben bi ara fresh look un safir mavisin kullandım güzeldi ama biraz sıırıtıyodu,şimdi açık mavisini kullanıyorm kendi gözlerimde zaten acık kahveye yakın cok dogal duruyo,herkes cok begenio..............

şu ana kadar doğal duran renkli bir lense rastlamadım...
onun dışında ben de numaralı lens kullanıyorum,sadece gözlük niyetine yani,ve cok memnunum. gözlükle 15 sene boş yere uğraşmışım.

Back