birçok siyah giysimi atmak zorunda kaldım
perwol siyahlar içini denemeyi düşünüyorum...ayrı ayrı deterjan almak da istemiyorum ...
deneyimlerinizi takipteyim...
ben cleanball - ersağ deterjanlarını kullanıyorum. fosfat içermediğinden zararsız.. ablamın göğsünde kist olunca doktor tavsiye etmiş.. bizde üye olduk kendimize gelişinden alıyoruz. bizden görüp almak isteyenlere de gelişinden veriyorum.. özellikle çamaşır ve bulaşık makinesi deterjanaları çok güzel. aynı anda arkadaşım ile aldığım bluzüm benim ilk aldığım gibi arkadaşımın da rengi değişince herkes şaşırdı... 2 çocuğum var ve bulaşık mak.den çıksa bile yine de durulayarak veriyordum onlara.. neden arkası çukur bir bardağım var idi içi hep pis su dolu çıkardı önceden.. bu deterjan ile berrak su çıkıyor gözümle görmesem inanmazdım..ve yer temizleme , halı şampuanı vb. hepsi ayrı güzel.. yani ben memnumun annem de ve arkadaşlarım da...Ablam 380 metrekare eve 3 çocuklu ev hanımına yardıma gidiyor, önceden yap yap heryer hemen toz oluyor bitmiyor derdi.şimdi ise işim çok kolaylaştı bu deterjanlarla diyor :) yani anlayacağınız far var.. amway gibi pahalı da değil ve konsantre sulandırarak kullanıldığından da piyasadaki deterjanlardan çok gidiyor.. 6 ay oldu hala bitmedi yarısına geldim :) önceden her markete gittiğimde deterjan reyonuna uğruyordum şimdi unuttum inanın :)oğlum ellerini yıkamayı sevmez idi.. jeli alır suyun altında akar giderdi..ben hep elini ovalardım gidip.. el köpüğü ile el yıkamayı çok sevdi.. içim de rahat böylelikle...
Kızlar Ekodost deterjanlarını yeni keşfettim çıkarmadığı leke yok bunca sene başka deterjanlara boşuna para vermişiz hemde zehirlenmişiz,mucize gibi hatta likit sabununun iyileştirici etkisi bile var,herkese tavsiye ederim.HEM KENDİMİZE HEMDE ÇEVREMİZE KARŞI SOSYAL SORUMLULUK DİYE DÜŞÜNÜYORUM....
birçok siyah giysimi atmak zorunda kaldım
perwol siyahlar içini denemeyi düşünüyorum...ayrı ayrı deterjan almak da istemiyorum ...
deneyimlerinizi takipteyim...
ben uzun zamandır perwol siyahlar olanı kullanıyorum çok memnunum eşimin siyah giysilerini hep perwolle yıkıyorum genelde markette 3 lt olanlar indirime giriyor takip ediyorum öyle alıyorum sadece siyahlara kullandığım için baya bir süre gidiyor kokusuda süper vernel dahi koymuyorum hem siyahlarda deterjan
lekeside kalmıyor tavsiye ederim yani
renklılerım ıcın deterjan dııl de cosla vanısh sıvı leke cıkarıcıyı kullanıyorum ben bı kapak koyuyorum makınaya hep ıyı sonuc aldım hıc de solmadı ama abartmayın denersenız fazla mıktarda kullanım beyazlatabılır belkı benım basıma gelmedı ama ben hep suyu almaya baslayınca dokerım deterjanı
kızlar bende tek deterjan kullanıyorum 4 yıldır,beyazlar için olanından alıyorum renklilerede kullanıyorum,ama sanki özellikle koyu renklerde açılma oluyor gibime geliyor(lacivert gibi) acaba renkliler için olan deterjandanmı kullansam sizinde renklilerinizde böyle bir sorun oluyormu acaba?