Renkli çamaşıları yıkarken hangi deterjanı kullanıyorsunuz?

ariel kullanıcıları yazdıklarınızı okudukca acaba ben mi kullanmayı bilmiyorum yada makinemmi sorunlu demeye basladım. ariel leke cikartiyor demisiniz?esimin sahada giydigi kotlardaki kirleri tam manasıyla cıkartmadıgı gibi sarı soluk izler bırakıyor ustunde..beyazlarımı gri mor ötesi yaptı resmen bu ariel..
7kg camasıra 1ölcü koymuyormusunuz??

arkadaşlar bende alo karçiçeği kullanıyorum fakat geçen hafta beyazlarımı yeşilimsi bir renge getirmiş çok canım sıkıldı.lekelerde çıkmamıştı.İçinde mavi yeşil parçalar var acaba onlarmı sebeb oldu anlamadım.BENDE değişltiricem olmayacak.

bende yıllardır bingo kullanıyorum. açıkçası çokta memnunum. hele kokusu harika. komşularım hep çamaşırların mis gibi kokuyor diyor. hihoyyyt Ama şunu iyi bilmek gerekir. renklileri açık renkli ve koyu renkli diye ayırmak gerekiyor ve çok yüksek sıcakta yıkanmamalı. benimkilerin renklerinde sorun yaşamadım.

slm kızlar.bende renkli çamaşırlarımda en ucuz olan detarjanı kullanıyorum.sebebi neden diye sorarsanız içindeki beyazlatıcı az olduğundan.6 yıldır böyle yapıyorum ve çok memnunum.banada bir kinyager arkadaşım söylemişti.beyazlarda bende ariel yada alo kullanıyorum.ogün hangisinin fiyatı uygunsa o yani

evlendıgımden berı beyazlarda arıel dag esıntısı,renklılerde ıse once arıel
sonrasında ıse omo ve persılın renklıler ıcın olan deterjanlarını kullandım.ama beyazlarda dahıl olmak uzere hıcbırınden memnun degılım.camasırlar hangı lekeyle gırıyorsa onunla cıkıyor.beyazlar ıse gıttıkce grılestı.artık hangı deterjan ucuzsa onu kullanıcam.pahalı deterjanların eskı koku ve kalıtesı kalmadı bence.kullandıgım deterjanlarla yıkadıgımcamasırlar kuruduklarında kokmuyorlar bıle

Beyazlar için OMO matic, renkliler için Rinso color matic kullanırım. Aynı deterjanla yıkamam kesinikle çünkü renklileri solduruyor.kaydirigubbakcemile3

omoyu ,arieli,aloyu hepsni kullandım ama protesto ediyorum hepsini....hepsi de çok iyiydiler...

sıcaklığa ve renkleri ayırmaya dikkate derseniz tek deterjan kullanmak aslında daha pratiktir... yani ikisi de renkli diye sarıyla kahverengiyi beraber yıkayamayız...

şuan ariel var bitmesini bekliyorum ( kayınvaliden arielin iyi temizlediğini fakat çamaşırları çok yıprattığını söylüyo doğrudur)

persil gold alıcam ilk defa beyazlar için ...hakkında olumlu yorumlar alıyorum kullananlardan...renkliler içinde tursil color matik kullanıyorum kokusu çok hoş leylak heralde bütüne evi sarıyo....

aslında sabun tozunu da denemek istiyorum ....

inceleyebilirsiniz... www.doktorsaber.com şaşırtıcı şeyler var.. abartı da olablir bilmiyorum artık...

benim tavsiyem EKODOST RENKLİ ÇAMAŞIR TABLETİ hem çamaşırların yıpranmaz hem makinen yıpranmaz hem de sağlıklı bir ürünle temizliğini yapmış olursun

incelemen için
ekodosteskisehir.wordpress.com adresinden inceleyebilirsin

ben 7 yıldır hem beyaz hemde renkli çamaşırlarım için bingo kullanıyorum.yani ayrı ayrı deterjan kullanmıyorum ama yanında mutlaka leke çıkarıcı kullanıyorum.en iyi leke çıkarıcıda domestos çok işe yarıyo
birde renklileri 40 derecede beyazları 60 da yıkarım.yüksek ısıda çamaşırlar çabuk yıpranıyo.

Renkli ve beyazlar için Ariel enzim 5 kullanıyorum. Yumuşatıcı olarak Vernel Aroma Therapy Relax(Mor şişeli olan,kesinlikle kokusu kalıcı..) Leke çıkarıcı olarak Ariel Professional kullanıyorum.Çamaşırlarım kesinlikle lekeli çıkmıyor..Renklileri 30 - 40 derecede,beyazları 2 kez yıkamak üzere 60-70 derecede yıkıyorum..

persil color kullanıyorum ve memnunum.güzelde kokuyor.ben tavsiye etmiyorum renklileri ariel ve omoyla yıkanmasını hem beyazlatıcı oranı yüksek hemde pahalı olan detarjanla yıkanmasına gerek yok renklilerin

sıvı deterjanlardan kullanıyorum.renkleri solmuyor.beyazlar içinde ariel. her ikisinden de memnunum.

Bence en güzeli sıvı deterjan kullanmak. Hesapladım üşenmeden, en kalitesiz deterjandan bile daha ucuza geliyor. Hemen çözüldüğü için siyah çamaşırlarda beyaz partikül bırakma sorunu da asla olmuyor, yumuşatıcı olmasa dahi çok hoş kokuyor yumuşacık. Ben Perwoll kullanıyorum ve çok memnunum. Bence siz de deneyin kızlar. Hele şimdiki A sınıfı az su alan makinelere birebir. Renkleri de asla soldurmuyor, çünkü içinde beyazlatıcı yok.

Renkli ve beyazlr için ariel kullanıyorum

renkliler için ayrıca ARIEL Professional Leke Çıkartıcı ekliyorum makinemin gözüne mis gibi oluyor

onlar yıkana dururken beyazlarımıda çamaşır suyunda bekletiyorum onlar bitiyoo

hoppp beyazlar aynen makineye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…