Renkli çamaşıları yıkarken hangi deterjanı kullanıyorsunuz?

adını sevmesemde beyazlarda arielin yerini hiç birşey tutmuyor.

renklilerde de persil colormatik. hem parlaklık hem de yenilenmiş görüntüsü veriyor. çoook güzel de bir kokusu var.

Renkli çamaşırları yüksek ısıda yıkamazsanız ve siyahlar ve koyu griler, kırmızı ve kahveler, lacivert ve maviler gibi renk uyumunada çamaşır ayrımında dikkat ederseniz mükemmel sonuçlar alacaksınız.

Deneyin kesinlikle memnun kalacaksınız.

öyküm;
Diğer deterjanlara kıyasla ve çamaşırlarındaki netice ile memnunmusunn amwayin deterjanından

evet memnunumkonsantre olduğu için de uzun süre kullanılabiliyor ve renkleri koruyor ayrıca diğer deterjanların içinde çoğalsınlar diye kağıt parçacıkları katılıyormuş ama amwayde yok ve doğaya da zararsızxmakineye de
not: amway satış temsilcisi değilim
sengözlerimebaksanab

arkadasim benim deterjanlar uzerinde uzmanligim olustu diyebilirim,
beyazda arieli tek gecerim
renklide ariel parlak renkleri denedim guclu oldugu icin rengini solduruyor
renklide omo colormatik denedim annem aneannemde omo kullanirdi onlardan gelen bi gelenek ama colormatik lekeleri tam cikarmiyo cocukta varsa evde
hatta oglum iki yasina gelene kadar omo baby kullandim
renkli icin en uygunu omo active canim lekeler icin iyi geliyo
ama ben koyu renklide kullanmiyorum renkler soluyo cunku
koyu renkler siyah lacivert koyu kahve gibi renklerde perwol oneririm
wolayt kocamin kigili ve oglumun lc waikiki lacivert pantalonlarini soldurunca pervoll tek tercihim 1 senedir sorun yasamadim sadece koyu renkte kullaninca 3 kiloluk sise epey gidiyo nacizane benim deneyimlerim bunlar

ewet aynen katılıyorum hayatım renkliler için ayrı beyazlar için ayrı deterjan boşuna para tuzagı

renklilere hes coloru kullaniyor. İyi oluyor tavsiye ederim ne solma ne bişey güzelde kokuyor. Hemde hesaplı.
Beyazlarda mutlaka Ariel
Koyu renkler içinde perwoll

Ben Rinso lavanta kokulu kullanıyorum yıllardır.Fiyat olarakta çok uygun geliyor bana.Beyazlar içinde Rinsonun beyaz çamaşırlar için olanını kullanıyorum.Ayrıca Alomatik beyaz çamaşırlar için olanı çok güzel..

ben asla beyazlara ve renklilere aynı deterjanı kullanmam çünkü beyazlar için olan deterjanların ağartıcı özelliği var renkliler içinse hemen hemen bütün markaların color deterjanları var onlardan kullanıyorum.

ariel beyaz çiçekler kullanıyorum...
ama geçen gün kapıma ariel m zim 5 tanıtımcıları geldi ve bir paket numunelik bıraktılar...
denedim ve mükemmel...
şimdi ondan alacağım:)

color kullanmak en iyisi.çünkü digerleri zamanla renkleri solduruyor.birde renklileri çok sıcak suda yıkamak çamaşırları mahvediyor.

ben ikisi için de ayrı deterjan kullanıyorum ikisi de omo ve memnunum
tavsiye ederim

renkiler için persil vernel esimtili colormatik ya da alo color matik valla şimdiye kadar hiç rengi solan bir eşyam olmadı çok şükür.şiddetle tavsiye ederim

ariel m zim kullanıyorum herkez birşeyler yazmış benim annem omo kullanıyordu kız kardeşimle beraber aldığımız siyah bir pantolan vardı bir sene sonra ben kardeşimin pantolonunu tanıyamadım siyah pantolon füme olmuştu benimki aynı renkteydi arielden şaşma derim

Herhalde tek toz kullanmayan benim
renklilere PERWOLL RENKLİ SİHİR
siyahlara ayrı PERWOLL SİYAH SİHİR
beyazlara da sadece omo kullanıyorum
çook da memnunum ayrıca siyahlarda ve renklilerde
toz izi kalmıyor

ariel(color matik) çok iyi leke çıkarıyor ama renklileri solduruyor.
renklilerde omo ya da persil kullanıyorum.ikisi de güzel.
renklilerde perwoll renkli sihiri denedim, lekeler olduğu gibi yerinde idi,tavsiye etmem.
siyahları perwoll siyah ile yıkıyorum, kesinlikle tavsiye ederim.yıkaması ve kokusu çok güzel.
siyahları 30 derecede, diğer renklileri en fazla 40 derecede yıkarım.
bir de benzer renkleri bir arada yıkarım genelde.
bunlara dikkat edince hiç solma yaşamadım.

40 derecede yıkarken,bazen hacı şakir granül sabun kullanıyorum,soldurmuyor(30 derecede yıkayınca sabun tam erimiyor)

Son düzenleme:
alo color matik kullanıyorum ve asla çamaşırlarımın renkleri solmadı açık ve koyu renklileri ayrı ayrı ve 30 derecede yıkarım bazen 40 derecede yıkadığımda olur
yünlülere bir ara özel sıvı deterjan kullandım ama memnun kalmadım şimdi hacı şakir granül kullanıyorum ve çok memnunum yumuşacık oluyor
beyazlar içinse omo kullanırım

Ben de renkliler için omo color kullanıyorum.içine bimden aldığım art matik deterjanı karıştırıyorum.hem daha uzun gidiyor.hemde solmadan lekeler çıkıyor.Ama beyazlar için ariel çok güzel.beyaz çamaşırları böyle güzel yapıyorsa renklilerin mahveder.çok güçlü çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…