Merhaba kızlar.
Renkli çamaşırları hangi deterjan ile yıkıyorsunuz? Benim renkliler soldukça soluyo yaa.
Paylaşımlarınızı bekliyorum.
:uhm: :uhm: :uhm:
Ben tek deterjan kullanıyorum.
Ariel.
Renkli çamaşırı da beyaz çamaşırı da Arielle yıkıyorum.
Hiç solma problemi yaşamadım..
teşekkür ederim canım, peki renkli ve beyazları aynı deterjanla mı yıkıyorsun?
Yani arielin de bir sürü çeşidi var, parlak renkler, beyaz çiçekler falan.
Senin için baktım geldim.
Evet tek deterjan.
Ariel M-ZIM-5 Dağ Esintisi yazıyor üzerinde.
Biz 12kgluk bir paket alırız. Bayaa gidiyor. Haftada 2 defa çamaşır yıkadığımı düşünürsek güzel oluyor yani..
Renkli için farklı bir deterjan almayı hiç düşünmedim. Daha doğrusu annem de böyle yapar,ondan gördüğümü yapıyorum.
Zahmet verdim sana yaa, teşekkürler.
Ben ayrı ayrı kullanıyordum. Beyazlar için ariel beyaz çiçekler, renkliler için de ne bulursam diyeyim. Yani renkliler için bi arayış içindeydim. Dejerjanım bitmek üzere zaten, bi deneyeyim bakalım Ariel M-ZIM-5 Dağ Esintisini.
paylaşımın için teşekkürler.
İnşallah memnun kalırsın..
Zahmet ne demek aşk olsun.. Önemli olan paylaşmak.
Ancak ben iyi bir ev kadını değilimdir haberin olsun. Sen yine de tecrübelilere kulak ver olur mu,bana pek güvenme..:1rolleyes:
Bizdede Ariel M-ZIM güzel yıkıyor
BEyazlardada renklilerde aynını kullanıyoruz
HAtırladığım kadarıyla ayrı kullanmışlığımız yok
Ben genelde beyazlarda deterjana SA8 SOLUTION Her cins kumaş beyazlatıcı ekliyorum bazende hem beyazlara hem renklilere LOC ekliyorum
Özellikle tüllerde LOC ilavesi hoşuma gidiyor daha bi parlak oluyor tüller beyazlığı ile birlikte Çocuklar gibi seviniyorum böyle sonuçlarda:dance:
Merhaba kızlar.
Renkli çamaşırları hangi deterjan ile yıkıyorsunuz? Benim renkliler soldukça soluyo yaa.
Paylaşımlarınızı bekliyorum.
:uhm: :uhm: :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?