• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Renk ve canlılık ?

Emoss0104

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
350
33
318
$P1020583.webp$P1020585.webp

merhaba kızlar bu da benim salonum , çok boş çok küçük daha önce köşemi oturma odasında kullanıyorduk ama yeni taşındığımız ev cok küçük olduğundan böylece koymak zorunda kaldık :( renk yok canlılık yok hiç içime sinmiyor tablo alayım diyorum o da küçük sırıtcak ,fon yapsam karartır diyorum , sizin bir fikriniz varsa ekonomik olanından :)

merhaba canım,mekandakı fon_figür ilişkisini eşya_halı saglar,esyaların soft renkerle ve birbirini yakın renkler oldugu için,daha canlı bir halı kullanmanı öneririm.

bence halını değiştirip turunculu halı alabilirsin yerine. veya masanın üzerine turuncu aksesuar alabilirsin. aynı zamanda köşe takımına 2 tane turuncu minder ekleyebilirsin. hoş duracağını düşünüyorum

$images (1).webp

$images.webp

$turuncu-ev-aksesuarlari-1.webp

bunlar birkaç örnek

bence halını değiştirip turunculu halı alabilirsin yerine. veya masanın üzerine turuncu aksesuar alabilirsin. aynı zamanda köşe takımına 2 tane turuncu minder ekleyebilirsin. hoş duracağını düşünüyorum

Eki Görüntüle 648321

Eki Görüntüle 648322

Eki Görüntüle 648323

bunlar birkaç örnek

anladım cnm çok sağol , bende turuncu pembe mor yeşil bu renkler arasında kaldım keşke herşeyi sıfırdan alma gibi bi durum olsaydı , şimdi ki moda çook güzel

ev seninse canlı bir duva rkağıdı seçip sadece bir duvara mesela yemek masasının oldugu kısma yaptırabilirsin tablo parasıan geliyor ama simli falan olursa gece ışıl ışıl oluyor ..eger kiradaysan o zaman duvara hoş tablolar alabilirsin canlı renklerle mesela$5p062a.webp$untitled.webp$5p062a.webp$untitled.webp

Bence evin gayet güzel sade çok kibar olmuş.. Tabi bikaç renkli bişiler koysan güzel olur.. Bence eğer maddi imkan varsa tülüne fon perde diktir
aynı kumaştan da köşe takımına bir iki yastık at sonra bu renklerle uyumlu bide halı alırsan çok güzel olur bence..
Ama renk olarak bence turuncuyu kullanma turuncu kreme çok yakın bi renk daha zıt ama uyum içersin de olan bir renk olmalı bence..
Yada perde ve yastıklarda kullanacağın kumaşı desenli hatta şimdi çiçek desenli english home daki tarzlarda bir kumaş seçersin o kumaşın ağırlıklı renginden de halı alırsın mesela..
Tüm bunları yaptıktan sonra büfenin üstüne bir iki modern obje aldın mı tamam dır ... :21:

Tabi tüm bunlar maddi imkanlara bakıyor gerçi indirimlerden güzel şeyler bulunuyor bazen ama..
İnşaALLAH gönlüne göre yapabilirisin canım benim fikirlerim bunlar.. Rabbim huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin.. :71:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 648280 Eki Görüntüle 648286

merhaba kızlar bu da benim salonum , çok boş çok küçük daha önce köşemi oturma odasında kullanıyorduk ama yeni taşındığımız ev cok küçük olduğundan böylece koymak zorunda kaldık :( renk yok canlılık yok hiç içime sinmiyor tablo alayım diyorum o da küçük sırıtcak ,fon yapsam karartır diyorum , sizin bir fikriniz varsa ekonomik olanından :)

Çok güzel tablo satan internet siteleri var ben bir site buldum çok güzel bakmanı tavsiye ederim.Hem fiyatı uygun,kaliteli ,promosyonlu tablolarıda var .

öncelikle allah kolaylık versin küçük eve eşya sığdırmak kadar zor bişey yoktur hele bide eşyalar büyükse..
bence önce ortadaki halıyı kaldırmalısın odan zaten küçük halıda iyice kapatmış kaplamış heryeri küçük bişey alabilirsin gri tonlarında küçük bir halı
koltuğada pembe veya kırmızı yastıklar bikaçtane duvarada istanbul manzaralı veya kız kulesi manzaralı dikdörtgen tablolar var onlardan inan bana harika olur çiçek böcek tabloların modası kalmadı artık canım..masanın üstünede yastıkların renginde bir aksesuar büyük tabaklardan olabilir

öncelikle halıdan başlamalısın.halılar eve çok büyük olmuş hem de solgun gostermiş.yemek masasının oldugu duvara çok fazla canlı renge kaçmayan kanvas tablo asabilirsin.

bunlar benim fikrim.maddi açıdan seni zorlarsa uygun oldugun zamanı bekle derim

Bu tarz tablolarda kullanabilirsin canım odanda .Çok şık ve modern tablolar.Siz nasıl bir tablo almayı düşünüyorsunuz?

Eklentiler

• $8620_578751345486049_1786381390_n.webp
    $8620_578751345486049_1786381390_n.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 92
  • $B10269p24.webp
    $B10269p24.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 96
  • $B10705p15.webp
    $B10705p15.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 69
  • $C53101-beklenti-detay_2.webp
    $C53101-beklenti-detay_2.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 78
  • $B10638.webp
    $B10638.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
Fon perde ve tonlarında koltuk yastıkları bile renk katar tabiki tezat tonlarda olmalı herşey aynı renk oldumu ev böyle görünüyor işte

Eki Görüntüle 648280 Eki Görüntüle 648286

bence kapıdan odayı tam bi çeksen daha iyi anlaşılır ama masayla büfeyi yer değiştir bence kapıdan girer girmez masa çok daraltmış girişi en azından büfe orayı o kadar daraltmaz...bence fon kesinlikle olmalı bu kahveye bence turuncudansa toz pembe daha hoş olur gibi geldi..aynı fonun kumaşından bi runner ve bikaç kırlent yaptır ve tablo kesinlikle olmalı koltuğunun üzerine ..hoş bir pembe orkide al odanin bi köşesine koy anında değiştiriyor ortamı..halı da başka olsa daha küçük bi halı mesela...
BIG-IMAGE.jpg

perde-modeli-15.jpg

arkadaslar tüm fikirler çok güzel ama halıyı kaldırıyorum onun yerine nasıl bir halı olabilir sizce ? butun odalarım aslında böyle hepsi aynı renk o zamanlar aynı tonların birbirine uyum sağlayacağını düşünmüştüm :19:

arkadaslar tüm fikirler çok güzel ama halıyı kaldırıyorum onun yerine nasıl bir halı olabilir sizce ? butun odalarım aslında böyle hepsi aynı renk o zamanlar aynı tonların birbirine uyum sağlayacağını düşünmüştüm :19:

insan evlenirken çok da araştırma bakma zamanı fırsatı olmayınca alel acele alıp sonradan pişman olabiliyo hepimizin başında canım ama sonuçta eşya bu dimi bizimle ölmeyecekya sıkma canını moda değişiyo bu gün aldığını yarın beğenmiyo insan ..bence bu evim şahanenin halıları var reform halı ben de burda bir mağazada gördüm güzel kullanışlı görünüyo onlardan bak derim..royal ve saray halı da güzel halılar onların da sitelerinden bakabilirsin ama tabi canlı görmek başka..çok büyük halı alma derim ben maksimum 3 metrekare falan olabilir renk önerisi istersen ben bu odaya önce de yazdığım gibi toz pembe tonları öneririm halıda da pembe krem kahve renkleri olabilir..
kahverengi-ve-pembe-renkli-daireli-merinos-hal%C4%B1-modelleri-600x422.jpg

ya da turkuaz olabilir mesela halı da şöyle olabilir
mavi-kahverengi-puanl%C4%B1-merinos-hal%C4%B1-modelleri.jpg

Son düzenleme:
insan evlenirken çok da araştırma bakma zamanı fırsatı olmayınca alel acele alıp sonradan pişman olabiliyo hepimizin başında canım ama sonuçta eşya bu dimi bizimle ölmeyecekya sıkma canını moda değişiyo bu gün aldığını yarın beğenmiyo insan ..bence bu evim şahanenin halıları var reform halı ben de burda bir mağazada gördüm güzel kullanışlı görünüyo onlardan bak derim..royal ve saray halı da güzel halılar onların da sitelerinden bakabilirsin ama tabi canlı görmek başka..çok büyük halı alma derim ben maksimum 3 metrekare falan olabilir renk önerisi istersen ben bu odaya önce de yazdığım gibi toz pembe tonları öneririm halıda da pembe krem kahve renkleri olabilir..
kahverengi-ve-pembe-renkli-daireli-merinos-hal%C4%B1-modelleri-600x422.jpg

ya da turkuaz olabilir mesela halı da şöyle olabilir
mavi-kahverengi-puanl%C4%B1-merinos-hal%C4%B1-modelleri.jpg

2. halı harika olur.çok begendim

$Kopya  P1020706.webp

Arkadaşlar halı ve konsolun yeri değişti bu böyle daha geniş oldu sanki halı daha önce mutfakta kullandığım ancak kullanışlı olmadığından kaldırdığım halı , kırlent tek renk bulamadım böyle bşi seçtim ... inşallah önümüzdeki aylıgımda tablo ve bir kaç obje bakıcam , siz beğenirmisiniz bilmiyorum ama sanki böyle daha iyi oldu ... ilginiz için teşekkür ederim

Back
X