- 17 Ocak 2011
- 350
- 33
- 318

merhaba kızlar bu da benim salonum , çok boş çok küçük daha önce köşemi oturma odasında kullanıyorduk ama yeni taşındığımız ev cok küçük olduğundan böylece koymak zorunda kaldık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence halını değiştirip turunculu halı alabilirsin yerine. veya masanın üzerine turuncu aksesuar alabilirsin. aynı zamanda köşe takımına 2 tane turuncu minder ekleyebilirsin. hoş duracağını düşünüyorum
Eki Görüntüle 648321
Eki Görüntüle 648322
Eki Görüntüle 648323
bunlar birkaç örnek
ev seninse canlı bir duva rkağıdı seçip sadece bir duvara mesela yemek masasının oldugu kısma yaptırabilirsin tablo parasıan geliyor ama simli falan olursa gece ışıl ışıl oluyor ..eger kiradaysan o zaman duvara hoş tablolar alabilirsin canlı renklerle meselaEki Görüntüle 648331 Eki Görüntüle 648332 Eki Görüntüle 648331 Eki Görüntüle 648332
Eki Görüntüle 648280 Eki Görüntüle 648286
merhaba kızlar bu da benim salonum , çok boş çok küçük daha önce köşemi oturma odasında kullanıyorduk ama yeni taşındığımız ev cok küçük olduğundan böylece koymak zorunda kaldıkrenk yok canlılık yok hiç içime sinmiyor tablo alayım diyorum o da küçük sırıtcak ,fon yapsam karartır diyorum , sizin bir fikriniz varsa ekonomik olanından :)
Eki Görüntüle 648280 Eki Görüntüle 648286
merhaba kızlar bu da benim salonum , çok boş çok küçük daha önce köşemi oturma odasında kullanıyorduk ama yeni taşındığımız ev cok küçük olduğundan böylece koymak zorunda kaldıkrenk yok canlılık yok hiç içime sinmiyor tablo alayım diyorum o da küçük sırıtcak ,fon yapsam karartır diyorum , sizin bir fikriniz varsa ekonomik olanından :)
arkadaslar tüm fikirler çok güzel ama halıyı kaldırıyorum onun yerine nasıl bir halı olabilir sizce ? butun odalarım aslında böyle hepsi aynı renk o zamanlar aynı tonların birbirine uyum sağlayacağını düşünmüştüm![]()
insan evlenirken çok da araştırma bakma zamanı fırsatı olmayınca alel acele alıp sonradan pişman olabiliyo hepimizin başında canım ama sonuçta eşya bu dimi bizimle ölmeyecekya sıkma canını moda değişiyo bu gün aldığını yarın beğenmiyo insan ..bence bu evim şahanenin halıları var reform halı ben de burda bir mağazada gördüm güzel kullanışlı görünüyo onlardan bak derim..royal ve saray halı da güzel halılar onların da sitelerinden bakabilirsin ama tabi canlı görmek başka..çok büyük halı alma derim ben maksimum 3 metrekare falan olabilir renk önerisi istersen ben bu odaya önce de yazdığım gibi toz pembe tonları öneririm halıda da pembe krem kahve renkleri olabilir..
![]()
ya da turkuaz olabilir mesela halı da şöyle olabilir
![]()