• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Renk amak

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

denizaysim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
520
2
96
31
Samsun
arkadaşlar
bnce bu çillerden ancak renklerini açarak kurtulabiliriz.
çillerin renklerini nasıl açarız ve renk açtıktan sonra yüzümüzün rengide açılırmı
eğer açılırsa bronzlaştırıcılarla tenimizi eski haline çevirebiliriz
fikirlerinizi bekliyorum
azcık bişey gitse yeter bana

canım senin için bişey buldum ben denedim zaten önce tretin krem cildi soyuyor ve lekelerde sivilcelerde gidiyor ciltteki ölü tabakayı atıyor. bence sende onu denemelisin ama dikkat etmen gereken bi rşey var tretini akşam sürüyorsun sabah uyandığında yüzünü yıkayıp exipial hydro krem veya locoid diye bi krem var onu sürüyorsun tahriş olmaması için. ayrıca en önemliside dışarı çıkarken iyi bir güneş kremi sürmelisin. ben iki üç sefer sürdüm tretini işe yarıyor gerçekten ama havalar ısındığı için çillerimin artacağı korkusundan kışın sürmeyi düşünüyorum bu kremi. çünkü tretin güneşe karşı hassaslaştırıyormuş cildi. bence kışın iki üç ay kullansak bu kremi tamamdır.

inşallah faydasını görürsünüz ben ne yaptıysam olmadı......cilt yapısından olsa gerek.........

peki bu zamanalr kullansak güneş kremYLe beraber işe yararmı?
bide malum okulum falan var yani yüzüm hep soyulurmu sabahLArı falan?

bişiy daha soRucam
bu tretin krem ve hydro kremi nerden bulabilirim ve fiyatalrı ne kadardır?
bir de netten baktım hydro kreme biorom hydro krem diyor acaba o mu?

peki bu zamanalr kullansak güneş kremYLe beraber işe yararmı?
bide malum okulum falan var yani yüzüm hep soyulurmu sabahLArı falan?

sen bilirsin işte benim cildim hassas olduğu için kırmızı kırmızı gezmeyim dedim en iyisi kışın kullanmak ama senin cildin çok hassas değilse kullanabilirsin şimdi de o nemlendiriciyle birlikte pek sorun olmaz. istersen bi üç gece dene ben öyle yaptım karar verdim sende ona göre devam edersin ya da etmezsin.

bişiy daha soRucam
bu tretin krem ve hydro kremi nerden bulabilirim ve fiyatalrı ne kadardır?
bir de netten baktım hydro kreme biorom hydro krem diyor acaba o mu?

ikisinide eczanede bulabilirsin tretin i ben 15 tl ye aldım. diğeri de reçeteye yazdırılabiliyor çok pahalı bişey değil zaten. Exipial hydro yazıyor üstünde bu şekilde doktora yazdırabilirsin canım. ama işe yarar yaramaz ben sadece öneriyorum cildi gerçekten güzel soyuyor. kullanmak sana kalmış.

çok teşekkür ederim.
mutLaka vakTim oLunca çıkıp aLıcam.cildim hassas değil.
ama önce bir doktora da görünmek isTiyorum.
senin bana attığın sitede kız çilleri için expigmenti kuLLanmış ve işe yaradığını söylemiş belki doktor expigment önerebilir
bir de bu çiller için dermatoloğamı gitmek gerekir

Back
X