Saç Rengi ve Saç Boyama Rengii çok açıldı :(

Hakikaten git rest cek bi güzel .
Ya parami verin ya da tekrar boyayin de .

Demi ya...
Bir ara kahkul kullandim sacimda kadinin yapacagi düz bir kahkul kesmek tek tarafi kasimin altında diğer tarafi 1 parmak üstünde kalmisti bu ne boyle dedim fönü yamuk çektik ondan öyle oldu dedi °.°
Düzgün çekin öyleyse ben bununla mi cikacagim dedim kem kum etti. Ay berbatti o 1 ay. Toplasan toplanmiyorda..
O gunden sonra kuaföre gitmiyorum sanirim
Saclarim çok siyahtır benim o saci şarap kizilina evde kendim boyadim
En güzeli kesinlikle kendin yapman..

hehe ay hemen bahaneleride hazır hee fönü yamuk çekmişmiş de ondan öyle duruyomuş
ey allahım yaa :)) aynen canım katılıyorum sana en güzeli evde kendin yapman saç kesiminide saç boyamanıda ben saç kesimimi çok kişiye tarif ettim benim sayemde bi çok kişi kuaföre gitmiyor saç kesimini evde kendileri yapıyor

Ayy. Hakikaten hak etmişler bir guzel azar yemeyi.
Esinizle ya da bir arkadasinizla gidin isterseniz tek giderseniz tekrar ikna edebilir ya da basindan saçmaya calisabilir sizi..
saçımın dipleri hala yanıyor ve acıyor oryalden inşallah bu sefer de yakmaz adam

saçımın dipleri hala yanıyor ve acıyor oryalden inşallah bu sefer de yakmaz adam
Canım oryalle açılmış diplerine kadar ondandır kesin üstüne boya olucağından saçlarının çok yanıcağını sanmıyorum dediğim gibi sen diplerine zeytin yağı sür masaj yap biraz kendine gelsin

Ohh en güzeli vallahi
Uzman tvden youtubedan falan ormeyi topuzu her şeyi öğreniyor insan kisa bir sure de kuaförlük kursuna gittim ben fon çekmeyi öğrendim yetiyor bana

Ama herkes sizin gibi marifetli değil ki Hayatta saçıma şekil veremem ben mesela. Kesmek filan şöyle dursun. Böyle marifetli insanlara da hayranımdır.

Ayy. Hakikaten hak etmişler bir guzel azar yemeyi.
Esinizle ya da bir arkadasinizla gidin isterseniz tek giderseniz tekrar ikna edebilir ya da basindan saçmaya calisabilir sizi..
eşimle gidersem eşim direk adamı döver :) dün dedimki gidelim söyleyelim hadi adam elimde mi kalsın istiyorsun dedi
akşam adam düzeltse de düzeltmese de ilk işim evdeki zeytin yağını kafama dökmek olacak

Ohh en güzeli vallahi
Uzman tvden youtubedan falan ormeyi topuzu her şeyi öğreniyor insan kisa bir sure de kuaförlük kursuna gittim ben fon çekmeyi öğrendim yetiyor bana
Kesinlikle canım yeterki el becerimiz olsun gerisi kendiliğinden oluyor zaten :)))
Sen bide kuaför kursuna gitmişsin bak dahada tecrübelisindir :)) "Her kadın kendi saçına başına bakabilecek kadar bilgi sahibi olmalı" ekşide yazıyordu bu cümle ve sonuna kadar katılıyorum

Cok tesekkur ederim
Ama çok pratik yapinca da oluyor emin olun :)
Uzman tvden YouTubedan video izleyerek çok farklı basit modeller ogrenebiliyorsunuz, hele elinizin altında kardeşimizin kuzeninizin saci varsa ohhh bir hafta da çoğu model ogreniliyor
Ama herkes sizin gibi marifetli değil ki Hayatta saçıma şekil veremem ben mesela. Kesmek filan şöyle dursun. Böyle marifetli insanlara da hayranımdır.

Açıcı kullanmadığın sürece yanmaz canım korkma saçının tonunu bilmiyorum ama diplerini istediğin bir koyu renkle boya,ya da git kuaföre düzeltsin bi zahmet

Ayy Allah korusun zaten azıcık ucundan kestirince moralim alt üst oluyor bugün kuaföre gitsem halleder mi peki yoksa bekleyeyim mi bir kaç gün beklencek gibi de değil ki felaket resmen
Bekle
gören gördü zaten neden beklenmeyecek gibi olsun
sacindan daha mı onemli

Aynen canim demi :)

Tık tık tık kimse yok muuuu
bi kez bana da aynı işlemi yaptılar.
beyaz gibi oldu. yaşlılar gibi.
ben kendim gittim boyadım ertesi gün.
fakat şimdi pişmanım
boyattığınız yere gidip sıkıntınızı söylemelisiniz.
eşinizin arkadaşlarınızın ve en önemlisi kendinizin bu boyadan hiç memnun kalmadığınızı söyleyin
cila mı ne atıyorlarmış . 1 ton koyuluyormuş saç. bi araştırın kuaförünüzden

ertesi gün kendiniz boyayınca saçınız yandı mı? adamla kavga edeceğim akşam ama yeniden güvenip oturmalı mıyım o koltuğa ona emin değilim işte

ertesi gün kendiniz boyayınca saçınız yandı mı? adamla kavga edeceğim akşam ama yeniden güvenip oturmalı mıyım o koltuğa ona emin değilim işte
bilemiyorum ki.
ben daha önce araştırmıştım üstelik . iyi bi kuafördü . ama beni beyaz gibi yaptı. röfle yaptırmıştım.
bence yine de gitmelisiniz.
durumunuzu söylemelisiniz.
güvenip oturma konusuna gelince .
bilemiyorum. güven vermiyorsa oturmayın.
benim saçlarım yanmamıştı.
biraz kalın telli saçlarım. çok işlem görse bile yanma olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…