benimki ince telli muhtemelen yanar hiç riske atmayayım ben akşam bir şekilde hallettireyimbilemiyorum ki.
ben daha önce araştırmıştım üstelik . iyi bi kuafördü . ama beni beyaz gibi yaptı. röfle yaptırmıştım.
bence yine de gitmelisiniz.
durumunuzu söylemelisiniz.
güvenip oturma konusuna gelince .
bilemiyorum. güven vermiyorsa oturmayın.
benim saçlarım yanmamıştı.
biraz kalın telli saçlarım. çok işlem görse bile yanma olmuyor.
Cok tesekkur ederim
Ama çok pratik yapinca da oluyor emin olun :)
Uzman tvden YouTubedan video izleyerek çok farklı basit modeller ogrenebiliyorsunuz, hele elinizin altında kardeşimizin kuzeninizin saci varsa ohhh bir hafta da çoğu model ogreniliyor
Çok samimiyim. Bunlar yetenek meselesi.Çok güzel hamur işi yaparım ama saç yapamam
Nıye kendin alıp boya sürüyosun ki? Aynı olay geçen benim başıma geldi. Yaşlı teyzeye döndüm gri beyaz saçla. Hemen gittim kuaföre ücretsiz bir şekilde düzelttirdim. Ekstra para bayılmaya ne gerek var?Kızlar çok kötü haldeyim nolur bi akıl verin
Saçım sarı ama çok açık sarı değil dün dipboyası yaptırmaya gittim adam oryalle açma işlemi yaptı boyadı ve sonuç dipler çok açık kuaföre çok açık durduğunu söyledim ışıktan dedi tamam dedim eve gittim eşim kızdı ve beğenmedi yaşlı teyzeler gibiyim beyaza yakın duruyor işe gelir gelmez herkes ne yaptın diye dalga geçti
Akşam boya alıp boyasam sizce saçım yanar mı çok moralim bozuk yardım edin
Hamur isi saçtan daha önemli vallahi
Şöyle bir manti acsanizda yesek mesela
Ben 1 buçuk sene mavi siyah kullandım şuan saçım sarı bu hale zor getirdim ama sonuç güzel oldu.. Sarı saç sabır işidir, iyi bir Kuaför bul düzenli Bakım ürünleri al, Bakım kullan, ve Kuaförü'nün sözünü dinle.büyük ihtimalle bikaç ay düz boya yaparlar dinlendirirler Saçı alt zemini hazırlarlar sonra istediğin tonu boyarlar röfle yada balyaj bilemiyorum. Dediğimi dinle sabret sonuç güzel olacak:)
Kızlar çok kötü haldeyim nolur bi akıl verin
Saçım sarı ama çok açık sarı değil dün dipboyası yaptırmaya gittim adam oryalle açma işlemi yaptı boyadı ve sonuç dipler çok açık kuaföre çok açık durduğunu söyledim ışıktan dedi tamam dedim eve gittim eşim kızdı ve beğenmedi yaşlı teyzeler gibiyim beyaza yakın duruyor işe gelir gelmez herkes ne yaptın diye dalga geçti
Akşam boya alıp boyasam sizce saçım yanar mı çok moralim bozuk yardım edin