Saç Rengi ve Saç Boyama Rengii çok açıldı :(

benimki ince telli muhtemelen yanar hiç riske atmayayım ben akşam bir şekilde hallettireyim

oriali nasıl çat diye kullanıyorlar anlamıyorum.

saçı mahveden bişey. bu kadar kolay açıldığına göre saçların simsiyah değilmiş senin zaten.

dolayısıyla aynı işlemi sarı tonlarında bir boyayla yapsa yeterliydi.

düzgün bi yere gitmelisin bence. bi ton koyu sarı boyayla halledebilirler sanırım.

bu arada yorumlarda akar demişler de orial akan bişey değil. saçın uzadıkça kurtulabilirsin ancak.

bencede git aynı kuaföre düzelttir canım paran bosa gitmesin rezil oldum beğenmediler düzelt de

Çok samimiyim. Bunlar yetenek meselesi.Çok güzel hamur işi yaparım ama saç yapamam

aynı gün yapma çok riskli bir de dibi yanarsa saçlarını mı kazıtıcan napıcan. uçları olsa en azından kısaltır kurtulurdun

Nıye kendin alıp boya sürüyosun ki? Aynı olay geçen benim başıma geldi. Yaşlı teyzeye döndüm gri beyaz saçla. Hemen gittim kuaföre ücretsiz bir şekilde düzelttirdim. Ekstra para bayılmaya ne gerek var?

siz boyamayın. aynı kuaför cila kısa sürede düzeltir. merak etmeyin cila yıpratmaz. tekrar para da vermeyin.

Başka bir kuaföre gidip cila attır.Şimdi yeniden boyanırsa saçlarına zarar vereceği garanti ama cilada böyle bir sorun olmaz.

benim saçımda sarı bakım ürünü olarak (uygun fiyatlı) krem vs ne kullanabilirm. bayaaa kuru

kizlar hepinize tesekkur ederim kuafore geldim kumral cila atti gene sacim cig sari simdi bekliyorum karamel cila atacakmis insallah su beyaza donukluk gider sonucu yazarim gene buraya

bir hafta şu saç maskaralarıyla idare edemezmisin gerçi senin renginde var mı bilmiyorum ama kozmetikçilerde bulabilirsin bence. şimdi daha kötü olursa üzülürsün bir hafta beklemek daha iyi gibi

yanlışı kufaöfe inanarak yapmışsınız
o salondan çıkmayıp hatasını telafi ettirecektiniz..

aynı kuaföre gidin ve anlatın durumu, hatta gün ışığında gösterin rengi, bi cilayla halledebilir. sakın para vermeyede kalkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…