Saç Rengi ve Saç Boyama Rengii çok açıldı :(

bilemiyorum ki.
ben daha önce araştırmıştım üstelik . iyi bi kuafördü . ama beni beyaz gibi yaptı. röfle yaptırmıştım.
bence yine de gitmelisiniz.
durumunuzu söylemelisiniz.
güvenip oturma konusuna gelince .
bilemiyorum. güven vermiyorsa oturmayın.
benim saçlarım yanmamıştı.
biraz kalın telli saçlarım. çok işlem görse bile yanma olmuyor.
benimki ince telli muhtemelen yanar hiç riske atmayayım ben akşam bir şekilde hallettireyim

oriali nasıl çat diye kullanıyorlar anlamıyorum.

saçı mahveden bişey. bu kadar kolay açıldığına göre saçların simsiyah değilmiş senin zaten.

dolayısıyla aynı işlemi sarı tonlarında bir boyayla yapsa yeterliydi.

düzgün bi yere gitmelisin bence. bi ton koyu sarı boyayla halledebilirler sanırım.

bu arada yorumlarda akar demişler de orial akan bişey değil. saçın uzadıkça kurtulabilirsin ancak.

bencede git aynı kuaföre düzelttir canım paran bosa gitmesin rezil oldum beğenmediler düzelt de

Cok tesekkur ederim :KK68:
Ama çok pratik yapinca da oluyor emin olun :)
Uzman tvden YouTubedan video izleyerek çok farklı basit modeller ogrenebiliyorsunuz, hele elinizin altında kardeşimizin kuzeninizin saci varsa ohhh bir hafta da çoğu model ogreniliyor :-)

Çok samimiyim. Bunlar yetenek meselesi.Çok güzel hamur işi yaparım ama saç yapamam:KK34:

aynı gün yapma çok riskli bir de dibi yanarsa saçlarını mı kazıtıcan napıcan. uçları olsa en azından kısaltır kurtulurdun

Kızlar çok kötü haldeyim nolur bi akıl verin :KK43:

Saçım sarı ama çok açık sarı değil dün dipboyası yaptırmaya gittim adam oryalle açma işlemi yaptı boyadı ve sonuç dipler çok açık kuaföre çok açık durduğunu söyledim ışıktan dedi tamam dedim eve gittim eşim kızdı ve beğenmedi yaşlı teyzeler gibiyim beyaza yakın duruyor işe gelir gelmez herkes ne yaptın diye dalga geçti :KK43:

Akşam boya alıp boyasam sizce saçım yanar mı çok moralim bozuk yardım edin:KK61::KK61::KK61:
Nıye kendin alıp boya sürüyosun ki? Aynı olay geçen benim başıma geldi. Yaşlı teyzeye döndüm gri beyaz saçla. Hemen gittim kuaföre ücretsiz bir şekilde düzelttirdim. Ekstra para bayılmaya ne gerek var?

siz boyamayın. aynı kuaför cila kısa sürede düzeltir. merak etmeyin cila yıpratmaz. tekrar para da vermeyin.

Başka bir kuaföre gidip cila attır.Şimdi yeniden boyanırsa saçlarına zarar vereceği garanti ama cilada böyle bir sorun olmaz.

Ben 1 buçuk sene mavi siyah kullandım şuan saçım sarı bu hale zor getirdim ama sonuç güzel oldu.. Sarı saç sabır işidir, iyi bir Kuaför bul düzenli Bakım ürünleri al, Bakım kullan, ve Kuaförü'nün sözünü dinle.büyük ihtimalle bikaç ay düz boya yaparlar dinlendirirler Saçı alt zemini hazırlarlar sonra istediğin tonu boyarlar röfle yada balyaj bilemiyorum. Dediğimi dinle sabret sonuç güzel olacak:)

benim saçımda sarı bakım ürünü olarak (uygun fiyatlı) krem vs ne kullanabilirm. bayaaa kuru

kizlar hepinize tesekkur ederim kuafore geldim kumral cila atti gene sacim cig sari simdi bekliyorum karamel cila atacakmis insallah su beyaza donukluk gider sonucu yazarim gene buraya

bir hafta şu saç maskaralarıyla idare edemezmisin gerçi senin renginde var mı bilmiyorum ama kozmetikçilerde bulabilirsin bence. şimdi daha kötü olursa üzülürsün bir hafta beklemek daha iyi gibi

Kızlar çok kötü haldeyim nolur bi akıl verin :KK43:

Saçım sarı ama çok açık sarı değil dün dipboyası yaptırmaya gittim adam oryalle açma işlemi yaptı boyadı ve sonuç dipler çok açık kuaföre çok açık durduğunu söyledim ışıktan dedi tamam dedim eve gittim eşim kızdı ve beğenmedi yaşlı teyzeler gibiyim beyaza yakın duruyor işe gelir gelmez herkes ne yaptın diye dalga geçti :KK43:

Akşam boya alıp boyasam sizce saçım yanar mı çok moralim bozuk yardım edin:KK61::KK61::KK61:

yanlışı kufaöfe inanarak yapmışsınız
o salondan çıkmayıp hatasını telafi ettirecektiniz..

aynı kuaföre gidin ve anlatın durumu, hatta gün ışığında gösterin rengi, bi cilayla halledebilir. sakın para vermeyede kalkmayın.

X