Bence bekle canım.Ben de dip boyamı oryalle yapardım ilk 1 hafta iğrenç gelirdi gözüme sonra otururdu rengiAyy Allah korusun zaten azıcık ucundan kestirince moralim alt üst oluyor bugün kuaföre gitsem halleder mi peki yoksa bekleyeyim mi bir kaç gün beklencek gibi de değil ki felaket resmen
Sabah kalkar kalkmaz eşim akşam boya al da yanmazsa hemen boya o saçı çok kötü olmuş dedi. ondan çok kafama taktım yoksa bandanayla falan bir hafta gezerim de eşim bir an önce hallet deyip duruyorBence bekle canım.Ben de dip boyamı oryalle yapardım ilk 1 hafta iğrenç gelirdi gözüme sonra otururdu rengi
O zaman kuaföre git kendin elleme yanabilirSabah kalkar kalkmaz eşim akşam boya al da yanmazsa hemen boya o saçı çok kötü olmuş dedi. ondan çok kafama taktım yoksa bandanayla falan bir hafta gezerim de eşim bir an önce hallet deyip duruyor
O zaman kuaföre git kendin elleme yanabilir
kuaför müdahale ederse yanmaz dimi saçlarımbence kuaföre git ve beğenmediğini söyle..boşuna mı para verdin??
kuaför müdahale ederse yanmaz dimi saçlarım
En azından bekleme süresini ayarlayabilir uygun renkte bir boya kullanabilir kendin yaparsan belki istediğin rengi tutturamazsın bir daha boyamak zorunda kalırsın.kuaför müdahale ederse yanmaz dimi saçlarım
2 hafta bekle en azından. Saçların bi kendine gelsinKızlar çok kötü haldeyim nolur bi akıl verin
Saçım sarı ama çok açık sarı değil dün dipboyası yaptırmaya gittim adam oryalle açma işlemi yaptı boyadı ve sonuç dipler çok açık kuaföre çok açık durduğunu söyledim ışıktan dedi tamam dedim eve gittim eşim kızdı ve beğenmedi yaşlı teyzeler gibiyim beyaza yakın duruyor işe gelir gelmez herkes ne yaptın diye dalga geçti
Akşam boya alıp boyasam sizce saçım yanar mı çok moralim bozuk yardım edin
Ben de oryal yaptırmıştım zaten yanmisti
Sonra marketten boya aldım iyice yaktım saçlarımi
Yine bi kuaföre gidin
2 hafta bekle en azından. Saçların bi kendine gelsin
Kuaförünüze gidin biraz koyulaştırsın. Cila atar birşey yapar koyulaştırır.
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar akşam gidiyim bakalım aynı kuaföre göstereyim saçımın halini olmaz şöyle böyle derse başka kuaföre gideyim berbat etti saçımı manyak adamBen 1 buçuk sene mavi siyah kullandım şuan saçım sarı bu hale zor getirdim ama sonuç güzel oldu.. Sarı saç sabır işidir, iyi bir Kuaför bul düzenli Bakım ürünleri al, Bakım kullan, ve Kuaförü'nün sözünü dinle.büyük ihtimalle bikaç ay düz boya yaparlar dinlendirirler Saçı alt zemini hazırlarlar sonra istediğin tonu boyarlar röfle yada balyaj bilemiyorum. Dediğimi dinle sabret sonuç güzel olacak:)
aynen öyle birde adama dedim ki dipler oryalle açılınca çok çirkin oluyor 2 ton koyu boyayın yıkayınca açılıyor zaten adam hiç boya sürmemiş gibi beyaz dipler halim içler acısı kocaman bandanayla geziyorum kafamdaBencede kuaföre geri git.nasıl bozduyda düzeltsin.dip ucuz bi işlem değil. Paralar sokaktan toplanmıyor.
kuaför müdahale ederse yanmaz dimi saçlarım